Görümcem hamile olduğum mi tavırlı ?

Bazi yorumlarda uzerinize cok gelinmis, dogurganlik marifet degil, neden sizi kiskansin gorumceniz vs diye. Siz bebek dusurmusken, eltiniz dogum yapacakken size dogacak bebegi oldurmezsin dimi yenge deyip gulen birisiyse soz konusu, kesinlikle kiskaniyordur, kotu birisidir. Tabi ki dogurmak marifet degil ama haberlerde gordugu bir olaydan size boyle acimasizca laf atabilen bir kadin sizin dogurabilmenizide kiskanir. Yorumlar icin uzuldum, bu detayi kaciriyorlar bence elestirenler.

Ben bu detayi kacirmisim
Tabii ki hos degil cok haklisiniz

Evet öyle dedi o zaman daha lise ye gidiyordu çocukluğuna verdim üzerinde durmadim şimdi de daha 21 yaşında bence hala çok erken ama birazcık eşimin ailesi takıntılı biraz sorunlular taktiklarina takarlar o yüzden oda biraz saplantı haline getirmiş gibi bebegi

Kıza da haliyle sorumluluk yükleniyordur,ondan canı sıkılmış olabilir,haksız da sayılmaz bence.
haftanın beş günü sabah 8akşam 4kursa gidiyo ki benim bi günüm boş ben eve 3buçukta geliyorum gormuyo yani kızımı. ki ilk iki yıl böyle bisi yoktu bu yıl meydana çıktı çünkü önceden o da boş boş evde oturuyordu bu yıl iş bulmasını sağlayacak bi kursa gidiyo sebebi bu bence kendine güveni geldi ki çocuğuma da o bakmıyor babanne bakıyor rahatizlarsa soylemelri yeterli babanne diye kimse çocuğuma bakmak zorunda değil size patlamış olabilirim kusura bakmayın ama hali tavrı o kadar sinirimi bozuyor ki bu konuda doluyum gerçekten

Yo,patlamak sayılmaz,konuyu anlatmışsınız,görmese de hani annesi şunu yetiştiremedim yapıver,çocukla olmuyor vs der mi?İlgisini kıskanabilir mi,anneler gençlikte tecrübesiz oluyor,bana böyle davranmıyordun vs tepkisi olabilir mi?
Ayrıca istemiyorsa söylesinler demişsiniz de kv birşey dememiş ki,kıymetini bilin bence,babanne gibi kimse bakamaz,2ci de olacakmış,bravo kadına bakabilecekse...
Görümceniz de genç,anlayışla karşılayın,idare edin biraz annesinin hatırına.

Ben de genç ve sıkıntılı,anlayışla karşılayın diyecektim ama kötü kalpli bir insan görüyorum bu anlattığınızdan sonra.Yine de Allah isteyen herkese de ona da versin,yoksa kvye her gittiğinizde soğuk rüzgarlar eser.

Ben normal davranırim o ne yaparsa yapsın artık

zaten bence asıl sorun bu iki abi var bu üçüncü ve tek kız ve abilerle yaş farkı var sanki hepsinin çocuğu resmen iki yeğeni var kiskaniyo yani küçük de değil 25yaşında der yani arada annesine bana böyle yapmadin falan. babanne de arada kalıyor gibi hissediyorum ben bu da canımı sıkıyor çünkü gerçekten kendisini severim iyi de geciniriz ama saçma kaprisler yüzünden ben bazen ortada kalıyorum ona canım sıkılıyor

Inşallah bebeginiz size tutunup saglikla gelir

Teyzemin de 7 yıl çocuğu olmamış. Şimdi 2 kızı var Allah bağışlasın.
Der ki; çocuğum olmazken birinin bebeğini alıp sevsem "Bak bak nasıl hevesleniyor kendinin yok ya" derlerdi, sevmesem "Kendi çocuğu olmuyor ya kıskanıyor" derlerdi. Sizinki de belki böyle bir durum..

Acımasız olmayin lutfen insan çocuk sahibi olamayinca saplanti haline getiriyor bunu yaşayanlar bilir anlayisli olan taraf siz olmalisniz canim cigerim ablam yegenime hamile kalinca beni incitmemek icin nasil söyleyecgini şaşırdı ki ben onun anne olmasindan ancak mutluluk duyabilirim

Bende aynı durumu yaşadım ..
Senelerce tedavi gördüm ağladım ..
İçmediğim ilaç yapmadığım işlem kalmadı olmadı ..
Eltim hamile olduğu gizledi ben üzülürüm diye gizlediğini düşündüm ..
Aradım hayırlı olsun dedim ..
1 ay sonra çoçuğunu düşürdü geçmiş olsun diye aradığımda gözü olanın gözü çıksın dedi günlerce o sözüne ağladım ..
Tekrar hamile kaldı doğum yaptı ..
Ne aradım ne sordum bilmiyormuş gibi davrandım bu seferde aramadı sormadı hayırlı olsun demedi oldum .
En iyisi acık acık konuşmak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…