aynı siz gibi şimdi düşünüyorum da keşke eşim kızımız hasta o yüzden getirmedim deseydi doğumda haberleri olsaydı diyorum çünkü gerçekten pişman ettilerDüşük ihtimali olan birisinin başkasının anlamlandirilamayan tavırlarını,triplerini bu kadar dert edinmemesi...bazı şeyleri sindirmesi için karşı tarafa zaman vermesinden yanayım.Ben de iki hamileliğimde de 8/9.haftalarda hamileligimi açıkladim aileme ve cevreme...Komsularin kapısına kusmasam daha bile geç söylerdim.
Bende bnm ilk kürtaj dan sonra iki yıl çocuk olmadı iki eltim de biri doğum yaptı koşa koşa hediye aldım hastaneye hittgi diğeri hamileydi çok sevindim güldüm onlarla eğlendim fesatlanir gibi tavır yapmadim tamam üzülüyor sa uzulsun sormasin tebrik de etmesin ama tavır da yapmasın eskiden nasılsa öyle olsun zaten çok da sıcak kanlı degillergereksiz gereksiz tripler ya.
birinin hamile olduğunu duysam kim olursa olsun hayırlı olsun derim geçerim.
bu insanlar ne diye bu kadar kasıyor anlamadım.
Selam kızlar
Konu görümcem ve kayinvalidecim. kızlar benim görümcem 3 yıllık evli 1 yildan beri çocuk istiyorlar ama çocuğu olmuyor bütün tahlilleri yapıldı eşinde de kendinde bir problem yok tedavi için her türlü ilacı kullandı 2 defa da aşılama yapıldı ama tutmadı maalesef... Ben görümceme soramam noldu yengem sorun neymiş diye bı yilda bnm çocuğum olmadı her soran olduğunda icim giderdi canım yanardi o yüzden bende canı sıkılmasın diye kayinvalideme sorarım sadece gorumcemin yanında konuyu açmam ki kırılmasın.. simdi çok şükür ikinci hamileligim kızım var 4 yaşında kızımı da çok sever ama hamile olduğumu duyduğundan beri kızıma eşime bana mesafeli ve soğuk artık bende mesafeliyim
Aslında ilk başta biz hamile olduğumu soylemedik çünkü eltim hamileyken baya sitem etmişti bende biraz vakit geçsin tam herşey belli olsun biraz zaman geçsin söyleyelim diye söylemedim ki benden önce eşim sakın söyleme dedi.. geçen ay eşimin akrabasinin düğünü vardı bı gün önce kanamam geldi düsük riski yaşadım ve gidemedim eşim de söylemiş o hafta herkese bir hafta sonra doktor kontrolünden sonra kv ye gittim görümcem oradaydı yüzüme bakmadı tokalasmaya felan ben gittim ayağına annesine hadi anne yürüyüşe gidelim dedi ve hiç biri neyin var doktor ne dedi hayırlı olsun geçmiş olsun hiç bişey demeden koydular gittiler iki saat kadr yürüyüşten döndüler görümcem evine gitmiş o varken soğuk duran kv o gidince yüzüme gülmeye başladı hal hatır sormak yine yok belki başka bişey vardır dedim sustum geçen hafta yine ordaydım gorumcemle kv analı kızlı mutfaktan çıkıp yüzüme bakmadılar eşim aradı gorumcemin doğru düzgün konuşmadı akşam oldu yemekte sofraya yanaşmadı sadece eşi yedi sonra da gittiler bnm kv yine kızı gidince yüzüme bakmaya başladı bu sefer bnm canım sıkıldı artık iyice soğudum onlara karşı bişey de demiyorum ama napabilirim onu da bilmiyorum ...
Sizce yanlış mı anlıyorum yani bnm Hüsnü kuruntum mu???
Selam kızlar
Konu görümcem ve kayinvalidecim. kızlar benim görümcem 3 yıllık evli 1 yildan beri çocuk istiyorlar ama çocuğu olmuyor bütün tahlilleri yapıldı eşinde de kendinde bir problem yok tedavi için her türlü ilacı kullandı 2 defa da aşılama yapıldı ama tutmadı maalesef... Ben görümceme soramam noldu yengem sorun neymiş diye bı yilda bnm çocuğum olmadı her soran olduğunda icim giderdi canım yanardi o yüzden bende canı sıkılmasın diye kayinvalideme sorarım sadece gorumcemin yanında konuyu açmam ki kırılmasın.. simdi çok şükür ikinci hamileligim kızım var 4 yaşında kızımı da çok sever ama hamile olduğumu duyduğundan beri kızıma eşime bana mesafeli ve soğuk artık bende mesafeliyim
Aslında ilk başta biz hamile olduğumu soylemedik çünkü eltim hamileyken baya sitem etmişti bende biraz vakit geçsin tam herşey belli olsun biraz zaman geçsin söyleyelim diye söylemedim ki benden önce eşim sakın söyleme dedi.. geçen ay eşimin akrabasinin düğünü vardı bı gün önce kanamam geldi düsük riski yaşadım ve gidemedim eşim de söylemiş o hafta herkese bir hafta sonra doktor kontrolünden sonra kv ye gittim görümcem oradaydı yüzüme bakmadı tokalasmaya felan ben gittim ayağına annesine hadi anne yürüyüşe gidelim dedi ve hiç biri neyin var doktor ne dedi hayırlı olsun geçmiş olsun hiç bişey demeden koydular gittiler iki saat kadr yürüyüşten döndüler görümcem evine gitmiş o varken soğuk duran kv o gidince yüzüme gülmeye başladı hal hatır sormak yine yok belki başka bişey vardır dedim sustum geçen hafta yine ordaydım gorumcemle kv analı kızlı mutfaktan çıkıp yüzüme bakmadılar eşim aradı gorumcemin doğru düzgün konuşmadı akşam oldu yemekte sofraya yanaşmadı sadece eşi yedi sonra da gittiler bnm kv yine kızı gidince yüzüme bakmaya başladı bu sefer bnm canım sıkıldı artık iyice soğudum onlara karşı bişey de demiyorum ama napabilirim onu da bilmiyorum ...
Sizce yanlış mı anlıyorum yani bnm Hüsnü kuruntum mu???
Ayni sorunu bende yasadim benim gorumceminde cocugu yok ve olmuyomus kayinvalidem soylemisti ben hamileyken ayni sekilde tavirlar basladi herdedigime alinma kendi kendine bana kusmeler ben bisey demedim olabilir belki bende ayni durumda olsaydim boyle yapardim insaniz sonucta ama dogum oldu doktoruma bizzat gidip hastalikli olabilirmi iyice kontrol edin cocuk bana bi degisik geldi demis doktorum soyledi sasirdim hemde bi kac kere gidip sonra bana dediki toplulukda ayyyy bu cok zayif kopek yavrusu gibi bende sinirlendim bu nedemek diye napim kopekler bile daha kilolu cocuk doguruyo bu ne bole dedi bende dedimki Allahima bin sukur bana bunu layik gormus vermis saglikliya bu bana yeter kilo alir sorun degil dedim buarada oglum 3600 dogdu o gunden bu yana tavirliyim konusmuyorum ama ona kalsa sorun bende cocuk dogurmusum ne olmus yani halasiymis o soyleyebilirmis herseye hakki varmis ben cok takintiliymisim tabi anneside onu savunuyo yani takmayin herkes kendince hakli saniyo kendini muhtemelen onunda kendince bi kirginligi vardir onemsememek en iyisi kafan rahat ediyo
Bence saklamanıza bozuldular.
Yok artık saygısız bizim ki de yegenlerine kufretmeyi öğretiyor en son abim yani eşimin abisi senin çocuklara sevgin saygın yok ki Rabbim sana çocuk versin demişAyni sorunu bende yasadim benim gorumceminde cocugu yok ve olmuyomus kayinvalidem soylemisti ben hamileyken ayni sekilde tavirlar basladi herdedigime alinma kendi kendine bana kusmeler ben bisey demedim olabilir belki bende ayni durumda olsaydim boyle yapardim insaniz sonucta ama dogum oldu doktoruma bizzat gidip hastalikli olabilirmi iyice kontrol edin cocuk bana bi degisik geldi demis doktorum soyledi sasirdim hemde bi kac kere gidip sonra bana dediki toplulukda ayyyy bu cok zayif kopek yavrusu gibi bende sinirlendim bu nedemek diye napim kopekler bile daha kilolu cocuk doguruyo bu ne bole dedi bende dedimki Allahima bin sukur bana bunu layik gormus vermis saglikliya bu bana yeter kilo alir sorun degil dedim buarada oglum 3600 dogdu o gunden bu yana tavirliyim konusmuyorum ama ona kalsa sorun bende cocuk dogurmusum ne olmus yani halasiymis o soyleyebilirmis herseye hakki varmis ben cok takintiliymisim tabi anneside onu savunuyo yani takmayin herkes kendince hakli saniyo kendini muhtemelen onunda kendince bi kirginligi vardir onemsememek en iyisi kafan rahat ediyo
kim olsa ayni seyi falan yapmaz, artik herkesin cevresinde yillardir cocugu olmayan insanlar var, insan normalde kiskancsa bu durumu da kiskaniyor, kiskanmayip sevinen yakinlarinin cocuklarinibdeliler gibi seven,bana da dua edin diyen insan da cok.cocuk olmamasi buyuk uzuntu ama cevrendekileri uzme hakki vermiyor.Çocuk hasreti çeken gorumceniz, siz mutluluğu yasayan tarafsınız. Bu durumda üzüntüyü paylaşmak ve bir süre kendi haline bırakmak gerekmez mi ? Onun yerine koyun kendinizi kim olsa istemsizce benzer hareketleri sergiler. Bu forumda bu konuda aynı şeyleri kaç defa söyledim bilmiyorum ama yine söyleyeceğim çocuk hasreti çeken insanlardan anlayış, ilgi alaka beklemek kadar bana saçma gelen bir şey yok, bu kadar mı empati yoksunu olduk biz anlamıyorum.
Yaptığı tamamen yok saymak bir bana değil anne babasına da eşine o kadar saygısız ki insalara ben üzülüyorum o kimseyi takmıyorPardon da bu gorumcenin neresi haklı acaba ?
1 yıldır onun çocuğu olmuyor diye kimsenin olmayacak mı buna alışması gerek yani insanlar istediği zaman üreyebilir ona mi soracak herkes ?
Ha üzülür tabi içten içe bunu anlarım ama surat yapmak hamile kadını üzmek yok saymak ne kadar doğru ayıp değil mi yaptığı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?