- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benimle kardeş gibi olması için kardeş gibi davranması gerekirdi.Eşime karşı bir ayıp olmadı ne alaka o niyetle aldım diye verme zorunluluğum yok.Valla bende onu düşünüyorum sezaryen oluyor en kötü iki tane daha doğar iki kez daha mevzu olur yani...Görümcenizin size yaptığı elle tutulur birşey yok. Kardeş gibi olmak istiyorum demesinin nesi kötü ki yani. Kadı doğum yapmış bu çok özel bir durum hediye yapmışsınız ama gitmediğiniz gibi onun için aldıklarınızı da kuzeninize vermşsiniz bence bu öncelikle eşinize yaptığınız bir ayıp yani onun çocuğuna niyetle yapılan birşeyin başkasına verilmesi. Bir bebek ziyaretinden ne olacak ki o kadar düşman olacak ne var. Her doğum yaptığında diyorsunuz da kaç kere doğuracak yahu kadın. Kaynananızda kötü birşey dememiş ki abartıyorsunuz gitmek istemiyorsanız gitmeyin de yakışıksız yani
Hayır bu görümcemin heves ettiği bir şeydi ben alacaktım almadım konu içeriğinde yazıyor okusaydınız görürsünüzÖzür dilerim ama bu çok çirkin bir şeymiş ya
Bir de bunun için kavga mı etmişler?
Karsinizdakini Allaha havale edin annesinin n sucu var, ayiba ayipla karsilik vermeyin muhattap almayin lutfen ve sakin olunBana ettiğiniz beddua evlatları etkilemiyor madem annenize dönsün o vakit.
En başında o anneme laf etti zaten aşağıladı defalarca uyardım anlamadı sonra beddua duyunca yedirememiş kendine ne bekliyordu anlamıyorum hala yazıyor hala böyle bir eziklik yok görmedim...Karsinizdakini Allaha havale edin annesinin n sucu var, ayiba ayipla karsilik vermeyin muhattap almayin lutfen ve sakin olun
Karsinizdakini Allaha havale edin annesinin n sucu var, ayiba ayipla karsilik vermeyin muhattap almayin lutfen ve sakin olun
Haklisiniz ama ona cevap vermeyin ondan farkiniz kalmiyor yoksa gerek yok birakin kotu kalbiyle basbasa onuŞu beddualara siz sakin kalırsanız cidden peygambersiniz. Bugeceden itibaren başlıyorum kırk gün yasin okuyup bana yazdıklarını Allah misliyle çıkarsın diye dua edicem.
En başında o anneme laf etti zaten aşağıladı defalarca uyardım anlamadı sonra beddua duyunca yedirememiş kendine ne bekliyordu anlamıyorum hala yazıyor hala böyle bir eziklik yok görmedim...
Et eline ne geçecek annemi aşağılarken ne dememi bekliyordun iyi söyledin helal olsun dememi mi oku oku da uyan senin bir annen yok mu hadi benim evladım yok anlayamam senin annen mı yok yazık yaaa...Şu beddualara siz sakin kalırsanız cidden peygambersiniz. Bugeceden itibaren başlıyorum kırk gün yasin okuyup bana yazdıklarını Allah misliyle çıkarsın diye dua edicem.
Hahahhahaha bu mı seni rahatsız eden kıyamam yaaa he ben eziğim sen iyilik meleğisin.İyilik melekleri çocuğum olmasın diye dua eder zatenDön kendine bak Allahın eziği. En azından elin evinde otfuup düşmanlık etmiyorum. Kendi kazandığımızla aldık
Et eline ne geçecek annemi aşağılarken ne dememi bekliyordun iyi söyledin helal olsun dememi mi oku oku da uyan senin bir annen yok mu hadi benim evladım yok anlayamam senin annen mı yok yazık yaaa...
Once iyce yorumlari okudum güldum, eglendim. Simdi size yorum yapmaya geldi sıra. Oncelikle acilen kendinize baska hobiler bulun, bu sekilde hayat suremezsiniz. Olur olmaz herseye kafayi takip sorun cikartmak sizi yiparatir yorar. Bu kadar negatiflikle sorunun sizde oldugunu dusunmemiz de gayet normal. Herkesin sizi kiskandigi gibi garip bi dusunceniz var nedendir bilinmez. Gecmis konulariniz da baya ironik, sonuc olarak acilen hobi edinin, kitap okuyun, pozitif dusunun, bol nefes egzersizi yapin.
Hahahhahaha bu mı seni rahatsız eden kıyamam yaaa he ben eziğim sen iyilik meleğisin.İyilik melekleri çocuğum olmasın diye dua eder zatenkendine dön bak bir ya gerçekten....
Hakedene ama en ağırı sizeydi hakettiniz anneme kimse laf edemez uyarmıştım şimdi tek tek alıntılayamam işsiz gibi şimdi siz yasine başlayın başınıza gelecek felaketleri görün by.Ömrümdeki ilk bedduaydı gerçekten.
Hiç hazzetmem beddualardan. Ama siz inatla herkese tek bana da değil beddulara savuruyorsunuz.
Allah geri döndürsün hepsini.
Siz hic konusmayin hele kac yasinda kadinsiniz ayip degil mi??En başında o anneme laf etti zaten aşağıladı defalarca uyardım anlamadı sonra beddua duyunca yedirememiş kendine ne bekliyordu anlamıyorum hala yazıyor hala böyle bir eziklik yok görmedim...
Kiskancagim en son sey o garip sandik kutusu olurdu sanirim bilmiyorum da yani kiskancagim insanlar ayda 20 kitap bitiren, kisisel gelisimine onem veren insanlar olur sadece. Onuda vakit bulup yapamadigim icin kiskanirim. Bazilarinin kriteri dusuk herkesi kendi gibi saniyorburda gerçekten bu kafada birkaç üye var. her nasılsa hiç tanımadığımız, bilmediğimiz hayatlarını aşırı derecede kıskandığımızı düşünüyorlar da yani tanımadığımız insanları neden kıskanalım ben anlayamıyorum
Ben dalga geçmiştim orada kim beni niye kıskansın ne alaka hahhahaha:))burda gerçekten bu kafada birkaç üye var. her nasılsa hiç tanımadığımız, bilmediğimiz hayatlarını aşırı derecede kıskandığımızı düşünüyorlar da yani tanımadığımız insanları neden kıskanalım ben anlayamıyorum
Bakalım kiminki tutacakHakedene ama en ağırı sizeydi hakettiniz anneme kimse laf edemez uyarmıştım şimdi tek tek alıntılayamam işsiz gibi şimdi siz yasine başlayın başınıza gelecek felaketleri görün by.
Yapman gerekeni söylüyorum beni gözardı et kurtul gerçekten iyi gelecekBakalım kiminki tutacak
Bilmem kaçgün birine beddua edecek kadar kötü kalpli değilim ben yaaa ama sizi gördük eee herkes kalbinin ekmeğini yer bu hayatta çok şükürBakalım kiminki tutacak
Allah'a pazarlık etmek mi böyle hesaplarınız mı var sizin tövbe haşaaa ama diyorum ya itin duası hahhahaha:)))Bakalım kiminki tutacakAllahla pazalrık etmediniz ya bakarsınız benimkiler turar bi daha beddua edemezsiniz
Bilmem kaçgün birine beddua edecek kadar kötü kalpli değilim ben yaaa ama sizi gördük eee herkes kalbinin ekmeğini yer bu hayatta çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?