Görümcem her doğduğunda aynı mevzu mu olacak yani?

Belki başka bir imkan yok belki mecburiyet var evet annem tek yaşayamaz ama ayrı bir evde açılamaz bir yorumu görüp aaa öyle miymiş o zaman böyle böyle olsun demek ne kadar doğru konu neyken ne oluyor ne alaka ya neye cevap vermiyorum hala

Kalbiniz kötü bence ne yazsak boş.
Hayır ben gördüğümü yazıyorum samimiyim o bakışa ben değil benim çevremde olan herkes şahitti kötü olan biri yanında olup kuyusunu kazmaz mı ya onu üzecek şeyler yapmaz mı uzak durmak mı kötü olmak???

Neden tek yaşayamaz sağlık sorunu var mı? Maddiyat olarak mı yasayamaz

Görümceniz kaç doğum yapacak ki sıradan bir şeymiş gibi her doğumda diyorsunuz?
Doğum önemli.
Eşiniz o çocuğun dayısı.
Hayır bir de anlattınız şunu yaptım bunu yaptım, kuzenime verdim
Küpe baktım almadım
Eee? Hiç bir şey yapmamışsınız zaten, bunları niye anlattınız?
Mükemmel aile diye anlattığınız anneniz de evine gelmek isteyene hayır mi çekiyor?
Hey gidi..
Hangi dinde, kültürde var bu?
Sizin evde yüzyüze gelebilecek kadar iyilerse, evinde de usulunce ağırlasın.
Ana kız tuzak kurar gibi cagirdiniz nereyi nereden çekeriz de diye, şimdi haklı olmaya çalışıyorsunuz.
Kadın büyüklük yapıp barıştırmaya çalışmış.
Siz de kendi seviyenizi göstermişsiniz.

Ben niyetimi göstermek istedim neyken ne oldu diye sonuç olarak evet ona yapmadım çok şükür yapsaydım üzülürdüm haketmedi.Annemin evine kabul etmediği tek kişi kaynanam bu konuda onu haklı buluyorum.Kaynanam annemle ısrarla görüşmek istedi biz değil ben yüzüne görüşmenizi istemiyorum bile dedim bunu bile bile geldi kimsenin kimseye tuzak kurduğu yok yani.Çok şükür bizim seviyemiz ortada yüzgöz olup insanlara birşey yokmuş gibi davranmıyoruz ne birşey yapıyoruz nede yüzsüz gibi davranıyoruz.

Ayyy koptm valla helal olsun size

ilk önce sürekli yeni görümcen oluyor, kayınvaliden sana görümce doğurup duruyor sandım..

meğer görümce doğuruyormuş en fazla iki daha doğurur. boşver ara gitsin. hayırlı olsun de. 4 çocuğu olsa 4 kere demiş olursun ki bu ikinci deyişin olacak. söyle gitsin. onun bu kadar acaba beni arayacak mı diye düşündüğünü zannetmiyorum çünkü. bu kadar da dert etmez seni.

İlk doğumundan sonra ağlamış bu kadar mı kötüyüm bir hayırlı olsun demedi diye ne kadar gerçek Allah bilir.Sevmediğim biri beni arasa tebrik etse benim moralim bozulur ben böyle düşünüyorum yanılıyor muyum abisi arar gider yetsin yani ne benim sinirim bozulsun ne onun.Bu arada kaynanam rahmini aldırdı aldırmasa isterdim olsun birtane demişti bana kısa süre önce:))

Ya ben konu sahibini asla savunmam konuşması düşüncesi dün baktım aşırı kötü eski konularında birilerine beddua etmiş size önce ki yorumlarda ne dedi bilmiyorum okumadım direk sizin yorumunuzdan başladı sayfa ama çocuk konusunda çok ama çok hassasım ( uğraştığım için) lütfen olmaz inşallah falan demeyin ya basmıştır belki damarınıza ama böyle şeyler demeyin çok büyük imtihan çünkü yorumunuzu okuyunca benim içim cızladı çünkü

Once iyce yorumlari okudum güldum, eglendim. Simdi size yorum yapmaya geldi sıra. Oncelikle acilen kendinize baska hobiler bulun, bu sekilde hayat suremezsiniz. Olur olmaz herseye kafayi takip sorun cikartmak sizi yiparatir yorar. Bu kadar negatiflikle sorunun sizde oldugunu dusunmemiz de gayet normal. Herkesin sizi kiskandigi gibi garip bi dusunceniz var nedendir bilinmez. Gecmis konulariniz da baya ironik, sonuc olarak acilen hobi edinin, kitap okuyun, pozitif dusunun, bol nefes egzersizi yapin.

o çocukla sizin çocuklarınızın kan bağı olacak, çocukların hatrına arayıp hayırlı olsun demelisiniz. bu kadar şüpheye düşmeden.

Ahahah ay bu içeriğe çok güldüm, konu sahibinin şaka olmasını diliyorum.

Hakedenler aldı bedduayı öneme gelen herkese etmedim bırakın yapsın imtihanı olsun görsün.

4 oğlum var. Sanırım senin gibi bir gelin ve annen gibi dünür rastlar diye acıyorlar bana. Evlerden ırak
Beni geçtim annemin neyi varmış?Nasıl bu kadar rahat konuşuyorsunuz.Keşke bizimgibiler karşınıza çıksa çünkü suçumuz sessiz kalmak ve uzak durmak kaynanamgile göre şükür bir kötülük etmedik onlar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…