- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yorumlar sonucu böyle karar verdim.o zaman niye soruyorsun forma :)))
Ya ben konu sahibini asla savunmam konuşması düşüncesi dün baktım aşırı kötü eski konularında birilerine beddua etmiş size önce ki yorumlarda ne dedi bilmiyorum okumadım direk sizin yorumunuzdan başladı sayfa ama çocuk konusunda çok ama çok hassasım ( uğraştığım için) lütfen olmaz inşallah falan demeyin ya basmıştır belki damarınıza ama böyle şeyler demeyin çok büyük imtihan çünkü yorumunuzu okuyunca benim içim cızladı çünkü
Bu çocuğuna beddua mı iftiracısın işte böylesin böyle kalacaksın evladının iftiracı bir annesi var yazık ben kötüyüm diyelim çocuğum olmasınbir evladın iftiracı bir anneye sahip olması cidden kötü birşey.Çocuğunun bile eline düşme inşallh el baksın diyenin çocuğu olmasın inşallah.
Ben dört dörtlük olduğumu söylemiyorum ama benim zararım hiçbir zaman dokunmadı onlara dokunmazda.Rahat edemiyorsa bu şekilde gelmesin benim tavrım sadece görümceme böyle eşimin ailesine değil.Ayrıca görümcemin bu tavrı sadece bana Özel başkasına değil.Benim bir abim evli evine gidemiyorum diye dert ettiğim yok hiçbir zaman böyle bir derdim olmadı.Ben ne birini kırar dökerim nede döner yüzüne bakarım.Çok şükür içim rahat eşimi hep destekledim git gör diye hem ailesine hem kardeşine ama o günden sonra hiç işim olmaz haketmiyorlar böyle bir desteği eşimde artık kendi istediği kadar gider.Yazdiklarinizda hicbir sey yok.Inanin o dedikleriniz bana cerez gibi geldi.Evlendigimden beri bana 10 katini yapan bir gorumcem var.Sonra baktim genel.hali tavri bu.Kendi icinde mutsuz bir kadin.Acisini etrafi dan cikariyor ve kisiligi oyle.Anlamaya calistim.Hicbir insan%100 kötu degildir.Iyi yanlarini gormeye calistim.Esimin ablasi dedim.Saygi gosteriyorum.Gorusmemek işin en kolayı..Isinize geliyor belkide orasini bilemem.Gecinmeye gonlu olan gecinecek bir nede4n bulur mutlaka..Hicbirimiz dort dortluk degiliz.Kusursuz insan aramayalim.Heleki esimizin ailesi ise ben konusmuyorum demek evime gelmesin demek.Yok gelsin ben bir sey demem gorussunler ben konusmam demissiniz.Kimseyi kandirmayin.Benle konusmayan birinin evine evde kardesimde olsa nasil.rahat rahat gideyim..Biraz kendinizde de hata arayin.Bence yanlis yapiyorsunuz..
Hangisi iftira?Bu çocuğuna beddua mı iftiracısın işte böylesin böyle kalacaksın evladının iftiracı bir annesi var yazık ben kötüyüm diyelim çocuğum olmasınbir evladın iftiracı bir anneye sahip olması cidden kötü birşey.
Bunlarda yalan yok diğerlerinde yalan var gerçekten sizinle uğraşmak istemiyorum Allah rızası için beni gözardı edin buradaki stres sebebim sizsiniz sizi görmek yazdıklarınızla uğraşmak istemiyorum.Bu ev eşime yıllar önce verilmiş ben olduğum için değil bilseydim eşimin olmadığını oturmazdım zaten herkes kendi yaşadığını kendi bilir....Benim kalbimde bir anneyi aşağılama yok şükür olmayan evladıma kadar dil uzatmayın.
Hangisi iftira?
Kendinşz hepsi doğru dediniz.
İftiranızı ispatlayamazsanız ahlaksızsınız.
Hakkıma girdiniz affetmiyorum Allah sorsun
Çocuğuma beddua ettin dedin bu iftira asıl siz ahlaksızsınız siz benim hakkıma girdiniz Allah iki yakanızı bir araya getirmesin.Hangisi iftira?
Kendinşz hepsi doğru dediniz.
İftiranızı ispatlayamazsanız ahlaksızsınız.
Hakkıma girdiniz affetmiyorum Allah sorsun
Bu çocuğuna beddua mı iftiracısın işte böylesin böyle kalacaksın evladının iftiracı bir annesi var yazık ben kötüyüm diyelim çocuğum olmasınbir evladın iftiracı bir anneye sahip olması cidden kötü birşey.
Benim asıl sorunun görümcem anne babası etkileniyor ama ondan malesef elimden geldiğince mesafemi koruyorum görümcemle görüşmüyorum zaten.Midyenin çeyizde ne işi var kokar o diye düşünürken sağ olsun google amca yetişti imdadıma...
Hiçbiriyle görüşmeyin lütfen elinizden geldiğince mesafe koyun.
Hala çarpıtıyorsunuz hala.Gerçekten uğraşamam sizinle bir böcekten farksızsınız by.Kendiniz bunlar doğru dediniz.
Allah çıkarsın ahımı sizden
Tamam etkilensin görümcenden etkilenen anne babasıylada muhatap olmayın. Aile de herkes bi’ tuhafmıs.Benim asıl sorunun görümcem anne babası etkileniyor ama ondan malesef elimden geldiğince mesafemi koruyorum görümcemle görüşmüyorum zaten.
SormaTamam etkilensin görümcenden etkilenen anne babasıylada muhatap olmayın. Aile de herkes bi’ tuhafmıs.
Hala çarpıtıyorsunuz hala.Gerçekten uğraşamam sizinle bir böcekten farksızsınız by.
Yok etkilemez sen elden ayaktan düşünce ele muhtaç olacaksın evladında istediği gibi mutlu mesut yaşayacak üzülme sen aklına bile gelmeyeceksin.Annemin böyle bir ihtimali yok abim yoksa ben varım hatta eşim benden hevesli bizimle yaşamasına sen kendine üzülBana ettiğiniz beddua evlatları etkilemiyor madem annenize dönsün o vakit.
Yok etkilemez sen elden ayaktan düşünce ele muhtaç olacaksın evladında istediği gibi mutlu mesut yaşayacak üzülme sen aklına bile gelmeyeceksin.Annemin böyle bir ihtimali yok abim yoksa ben varım hatta eşim benden hevesli bizimle yaşamasına sen kendine üzül
Çok temiz bir kalp duası maşallah.Annemi aşağılayan herkese karşı böyleyim ancak bir böcek olurlar gözümde.Ezan okunurken edilen duaya gelince her itin duası kabul olsa hahahahhaahahahah:))Çocuğuna dokunan beddua ettiniz siz.
Benim bu hayatta en büyük temennim kendi evladıma dahi yük olmadan ölüp gitmekken siz bana elden ayaktan düşmeyi istediniz.
Ben elden ayaktan düştükten sonra bana baksa da bakmasa da çocuğum buna üzülecek, derdi olacak. Hayatını zorlaştıracak.
Sizin annenize Allah korusu. Elden ayaktan düşsün desem sadece annenize mi beddua olaxak bu??
Evladına beddua olacak en çok.
Evet siz benim evladıma dua ettiniz.
Ezan okunuyor şy an yaşadığım ilde allah sizden çıkaraın size döndürsün bedduanıza inşallah.
Özür dilerim ama bu çok çirkin bir şeymiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?