- Konu Sahibi banabenigeriver
-
HahhahahaValla ben ilk defa denk geldim eski konularını okumaktan kendimi alamıyorum şuan
Güle güleHicbisey anlamadim.
Geldigim gibi gidiyorum.
Vayyy be Helal olsunBuldum sizsiniz işte.İftarda aç kaldık...
Ve tereliye'yi ben hariç herkes biliyor sanırım. Onu anlıyorum şuan. :confused: Büyük eksik valla, tereliye veya şimdiki adı her neyse baya sosyolojik vaka. 😂 Bu konu o dönemde baya olay yaratmıştı ve iki günde bir şikayet edilecek bir şey illa ki oluyordu hayatında. Ne güzel günlermiş valla...www.kadinlarkulubu.com
Valla okudukça kızıyorum sana yorumlarda belalar falan havada ucuşmuş herkesle birbirine girmişsin ama bir yandan komiksin kendinle barışıksın belliHahhahaha
Bana yılan demene gerek yoktu yılan olsam evlerine girmek için bahane ararım uzak durmam yorumunu şikayet ediyorum kusura bakmaGorumcene de kaynanada Allah sabir version Allaha duamdir Evime yilan kilikli gelin sokmasin amin
Sabrımın taştığı yerler oldu tabi...Valla okudukça kızıyorum sana yorumlarda belalar falan havada ucuşmuş herkesle birbirine girmişsin ama bir yandan komiksin kendinle barışıksın belli
Öyle olur o ne derse o olacak değil mi olmayınca olay çıkarıyorlar, egoSorma onun aklıyla yaşıyorlar
Yok ya o isimmi degistirmis bende uUn suredir yok diyordumBuldum sizsiniz işte.İftarda aç kaldık...
Ve tereliye'yi ben hariç herkes biliyor sanırım. Onu anlıyorum şuan. :confused: Büyük eksik valla, tereliye veya şimdiki adı her neyse baya sosyolojik vaka. 😂 Bu konu o dönemde baya olay yaratmıştı ve iki günde bir şikayet edilecek bir şey illa ki oluyordu hayatında. Ne güzel günlermiş valla...www.kadinlarkulubu.com
İlk doğumundan sonra ağlamış ben bu kadar mı kötüyüm bir hayırlı olsun demedi demişÖyle olur o ne derse o olacak değil mi olmayınca olay çıkarıyorlar, ego
Savaşında önde olmalarıyla kötü meşhura sahipler
Kanul ettin yani niye ismini degistirdinSorma çok meşhurum eşimin ailesi gibi buradakilerde beni çekemiyor
Çünkü beni bunalttılar gözardı ettiğim halde hala yorum yazdılar çok şükür böylelikle kurtuldum onlardanKanul ettin yani niye ismini degistirdin
Hahahh Cokta fifi soguk cay ic ustune kocanlaBana yılan demene gerek yoktu yılan olsam evlerine girmek için bahane ararım uzak durmam yorumunu şikayet ediyorum kusura bakma
Sen bizim gozumuzun bebegiydin tereleli ☺ ama bak nasil yakaladilar artik su kocanin ailesini rahat birak kiz annen mi akil veriyor sanaÇünkü beni bunalttılar gözardı ettiğim halde hala yorum yazdılar çok şükür böylelikle kurtuldum onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?