Görümcem herşeyime karışıyor

benim ailem izmirde ben antalyadayim kv kocaelinde :KK70:
Kendi kendi ailesinin yanına gidiyorsa senin de kendi ailenin yanına gitmen adalettir...

Nasıl bir tilki bu? Senin kendi ailene yakın bir şehirde olmanı bile kaldıramıyor? Yok benim annelerin olduğu şehre gelin....oldu gözlerim doldu...

Kendi kendi ailesinin yanına gidiyorsa senin de kendi ailenin yanına gitmen adalettir...

Nasıl bir tilki bu? Senin kendi ailene yakın bir şehirde olmanı bile kaldıramıyor? Yok benim annelerin olduğu şehre gelin....oldu gözlerim doldu...
ben kotu dusunmeyim diye 2 seneye yakindir sabrediyorum..
birgun cok iyi birgun herseyime karisiyor ben anlayamadim bigun cok kiriliyorum doluyorum kendi kendime icimden konusuyorum kiziyorum ona surekli aksamina geliyo illa bana gelir her aksam cicek gibi cok iyi davraniyo kendime kiziyorum bak iyi iste diye
kafami allak bullak ediyo :D

Görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce :KK11::KK48:
Bastan tavizi vermeyecektin ama gec kalmış degılsın. Mesafeni sınırlarını çiz görsün bakalım. Herseye he demişsin sen.O görumce ise sende gelin oldugunu göster.

Görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce :KK11::KK48:
Bastan tavizi vermeyecektin ama gec kalmış degılsın. Mesafeni sınırlarını çiz görsün bakalım. Herseye he demişsin sen.O görumce ise sende gelin oldugunu göster.
kotu olmayalim diye hep ugrastim ama basimin ustunde yeriniz var dedikce kafama s.cti :duduk:

Azicik.ve.kesin kararlilikla hayir demeyi.ogrenmelisiniz..

İlk sizde tanışının dediği zaman biz taşınmayı düşünmüyoruz.İkinci söylediğinde düşünmediğimizi söylemiştim üçüncü söylediğinde bunu daha önce de konuştuk şuan ne manasız bi konuşma bu.Ben olsam böyle derdim artık dördüncüye söylerse canım bi lafı kaç kere cevaplamam lazım der geçerim.Net kelimeler kullanmak gerek böylelerine

sizden yaşça çok mu büyük ? neden açıkça konuşamıyorsunuz ?

Görümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum :KK43:
Anlaşamıyorsan mesafenin korumalısın hal hatırın önüne geçmeyecek muhabbet ben bunu istedim görümcem ya can ciğer oluruz ya görüşmem dedi sen bilirsin dedim konu kapandı.

Görümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum :KK43:
taşınmak kesin çözüm

Görümcem her şeyime çok fazla karışıyor. Oturup kalktığıma kadar aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemler kalmaya gelince bi kıskançlığı başlıyo onu neden öyle yaptın neden oraya oturdun diye başlıyor sormaya. Evliliğimin ilk zamanlarında çok fazla takılmıyordum kötü niyeti yok huyu öyle diye düşünüyordum. Ama bir gün bana baya gelin ayarı çekti gelin istediği kadar iyi olsun gelin işte falan dedi sonra çok kırıldım dedim kardeş değil görümceymiş. Kötü olmak istemiyorum ama çok daralmaya başladım istemediğim şeye hayır diyorum o kadar fazla ısrar ediyor ki sonunda pes edip tamam diyip yapıyorum. Şimdi ailesinin yanına taşınmayı düşünüyor. Bize de sizde taşının diye baskı yapıyor. Taaa 10 saatlik uzaktaki şehre. Ya sen gideceksen git bize me karışıyorsun? Kavga etmemek için dişimi sıkmaktan dişlerim kırıldı artık. Bizim ayrı bir evimiz ve evliliğimiz olduğunun farkında değil. Çok yoruldum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum :(
Sen degil esin basa cikacak

Back
X