- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Allahım ablanızın kucağını doldursun,
O bir dünyadaki şefaatçisi ne güzel orada bekliyor onu
Rabbim sabır versin tabiki çok zor
Fakat rabbim kimseye kaldıramıyacağı yükü vermez
Rabbim kimseyi çocuğu ile sınamasın,
Amin.......[/QUOTE
Amin. Allah razi olsun... Allah dusmanimi bile sinamasin. Bizde öyle diyoruz artik cennet kusu oldu seni bekliyor diye
çok çok üzüldüm.bir yandan da görümcen senin gibi bir kardeşe sahip olduğu için çok çok şanslı diye düşündüm.
buralarda öyle fesatça düşünen gelinler okuyoruz ki sen görümcenin acısını içinde hissetmişsin kendi bebeğim olsa bu kadar üzülürdüm diyorsun..
Allah hem sana hem ablana sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınçok üzüldüm Allah sabır versin. Ablanızı yalnız bırakmayın. Sizin gibi insanlar varken etrafında daha çabuk toparlar inşallah. Biliyorum ateşi bir ömür Sönmez ama en azından hafifler.
AYNEN öyle rabbim sabır versin yüzünü güldürsün inşallah
Duamdasınız :)
Cok uzuldumRabbim sabrini versin
çok çok üzüldüm allah rahmet eylesin ama şu yukarıdaki cümlen dikkatimi çekti..öyle deme lütfen allah korusun ama şu laf söylenmez evlat acısının benzeri yokturkendi bebeğim olsa daha fazla uzulemezdim asla
bir bebek melektir zaten, bizde verdik bir meleğimizi toprağa acısını yüreğimizde duyduk elbette ama ya annesi, göğsü süt dolu kucağı boş kalan annesi mevlam hiç bir anneyi evladı ile sınamasın allah sabırlar vercektir tabii ama yeniden anne olmak için acele etmesin önce ruhen ve bedenen toparlansın ki dünyaya getireceği bebeğine yetebilsin, siz böylesine yürekli ve iyi olmaya devam edin desteğinizi esirgemeyin inşallah. allah da sizleri bu direyetinizden ötürü nasiplendirsin.
Ah o sut konusu mahvetti bizi bebek yok göğsü sut dolu agla agla öldü bitanem ben bunu kizima icirecektim ,çöpe mi atacagim diye dolabi sut doluydu hepsi çöpe gitti ilaçlarla,üzüntüyle geri gitti...
görümcesinin bebeğini kıskanan bir gelin okuyacağımı düşünmüştüm, çok üzgünüm, allah sabır versin.
allah kimseyi böyle acılarla sınamasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?