görümcem kaçtı ne yapmak gerekir?

Bende Beyoğlu'nda çalışıyorum. Umarım kaçtığı kişi gerçekten evlenmek niyetiyle kaçırmıştır. Çünkü Beyoğlu dediğiniz yerde her çeşit insan mevcut. Mutlaka ki her yerde vardır ama burası daha yoğun bir bölge.

Bir arkadaşın dediği gibi polise kacirildigini, illegal orgut ya da başka turlu şekilde alikonulabileceginden endişe ettiğinizi, adamla tanışmak isteyip davet edildiğini fakat bunu da yapmayıp direkt boyle birseye basvurdugundan dolayi fazlasıyla korktugunuzu beyan edin ki aramalar da o yönde ilerlesin. Kaçtı derseniz aile baskısı vardı da sevdigiyle evlendirmemisler gibi anlaşılır. Allah yardımcınız olsun..

İnternetten tanistigi birisine ne kadar guvenebilir ki? Ne vaatler verdi de kandirdi... İnşallah yaptigi yanlisi fark eder geri döner

Insaallah bulunur sag salim. Cahilin Allah I olmuyor iste suan ne kadar yanlis yaptigini bilmiyor iste abiyle babanin nasil umrunda olmaz ya o bi can sonucta evlat sonucta hic kimse mi hata yapmiyor yani herkes sutten cikmis ak kasik mi yani daha 18 yasinda yazik gunah ya cahil iste laf anlamiyor anlatamiyorsun, belli ki kandirilmis iste yoksa neden gitsin kacmak demek dunyanin sonu mu demek kacarak evlenenerde cok ama bu kiz kandirilmis el vicdan ya hayatta herkesin basina hersey gelebilir bu aile neden bu kadar sakin hala.

Umarım zorla kaçırılmamıştır Allah Yardımcısı olsun kızın da ailesinin de.Beyoğlu belki fake adres olarak verilmiştir öyle umud ediyorum

Ya babası sinirlenip reddetmek yerine kalksın gitsin bence istanbula. Yahu adam sapık olabilir, katil olabilir, organ mafyası vs her şey olabilir ne cesaret? Oturduğunuz yerden kızdan haber mi bekleyeceksiniz? Adamın kim olduğu belli değil, belki yalan söyledi kandırdı. Ortalık karışık zaten ülkede. Bence ıstanbul polisine haber verin, kaldırılıp kaçırıldığını düşünüyoruz diye. İnşallah başına bir şey gelmez.

Buraya yazip zaman kaybetmek yerine sizlerde binip gitseniz sen uzaksin o uzak kim gidecek Istanbul 'a siz cikip gitmeyin sinirlenin reddedin polisten medet bekleyin ..

Allahım korusun allaha emanet.. O oğlanım ismini biliyorsunz peki facebokta falan oğlanın arkadaşlarını bulup sorabilirsnz polise gittinizmi kaçırdı DİE

ergenlik zor bir süreç annelerin çok ilgili akıllar olması da yetersiz kalabiliyor çünkü gençler sağ göstrip sol vurabiliyor

En fazla 3 ay sonra pişmanlıklarla geri gelir. Geldiğinde hamilede olabilir.
Kızın en yakın arkadaşını alın karşınıza iyice bir sıkıştırın kesin anlatmıştır arkadaşına.
Eğer kız avealıysa online işlemlerden iletişim dokümanına ulaşabilirsiniz internetten. hangi saatte kime mesaj atmış kimi aramış kaç dk konuşmuş her şey çıkar.

Gecmis olsun, butun mesajlari okumadim haber alabildinizmi bilmiyorum ama bir kac ay sonra bin pisman olcak ama pisman lik Ise yaramicak. Benim kiz kardesim de gecen yil 19 yasinda internetten tanistigi birisiyle( turkiyede ,biz yurtdisindayiz ) kacti evlendi ve suan yanimizda 6 aylik bebegiyle ve bosaniyor. Kafasini duvarlara vursada ne fayda

Telefon hattı kimin üstüne kızın?

Anne babanın üstüneyse yeni hat çıkartsınlar kaybettim diye kendi telefonlarına taksınlar. Online işlemlerden en çok hangi numarayla mesaj/konuşma olmuş arayın polise bildirin.

Ya da kullanılan operatör bayisine gidip dökümanları isteyin.adamın numarasını bulun. Türkiye de istanbulda da bildiirn.

Keşke sizin bu mesajınızı okuyabilse...

Allah size ve ailenize sabır versin. Hakikaten cok zor bir durum.

Benim de kızım olacak, şimdiden gözümden bile sakınıyorum, Allah sabır versin.

istanbula gelecekse türkiyede polise gidin siz su an istanbuldaymıssınız yanlıs anlamadıysam. havaalanlarında resmi dagıtılsın. bir sekilde bulunur istanbulda iki havaalanı var zaten dıs hatlar gelen yolcu kapıları kapasınlar hangi ülkedeyseniz oradan gelen o sehirden gelen ucakların inisinde polis beklesin zaten bulunur. ama kız 18 yasında oldugu icin hicbir sey yapamazsınız polis yakalamaz da sonucta rızası var yaptıgı suc degil. kactı diye degil de kayıp dıye bildirin ya da kacırıldı tarzı. o zaman daha ozenli yaklasırlar. kactı derseniz evlilik falan o kadar ugrasmazlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…