- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi yakamoz999
-
Duyurmayın kimseye. Bulunduğu zaman getirin eve yolu neyse o şekilde evlensin. En sağlıklı yol bu.Merhabalar. Görümcem bugün sabah istanbula internetten tanıştığı daha kim olduğunu bile bilmediğimiz birine kaçmış kızlar. 18 yaşını geçen ay doldurdu. bu yıl üniversiteye başlıyordu.kayıtları yapıldı. Geçen haftalarda biri oldugunu tanıştırmak istediğini söyledi. Babası gayet medenice gelsin tanıyalım dedi. Sonra kız bianda biz evlenicez okulu bırakıcam demeye başladı.(daha başlamadan) babası gelsin tanışalım okul bitince ne istiyorsanız yaparız zaten okulun 2 yıllık dedi. Bugün şok olduk böyle babaya bunu yaptı ve bu saat oldu haber yok. Nasıl haber alırız kime gitti nerde bilmiyoruz. Sadece istanbulda oldugunu ve kaçtığı çocugun adını biliyoruz..
Gidildi zaten. Not bırakmışTamam da kizin kocaya kactigindan nasil emin oldunuz? Belki basina birsey gelmistir. Polise gidin
Ben şuan tr de istanbula uzak bi yerdeyim acaba gidip burdaki polise de bildirsem durumu ilgilenen yardım edebilecekleri bişey olur mu ki. Yurt dışında bişey yapamıyorlar şu durumda zaten. İnşallah kötü insanların elinde değildir.yurt disindaki polis hayatta bakmaz ki
onlar için kaçma bile degil bu
e TR deki polise ne diyceksiniz
yazik olmus insallah kotu niyetli insanlarin elinde deildir
beniomde kizim var çok uzuldum inanin(
inan hiç bilmiyorum bende yurt disindayimBen şuan tr de istanbula uzak bi yerdeyim acaba gidip burdaki polise de bildirsem durumu ilgilenen yardım edebilecekleri bişey olur mu ki. Yurt dışında bişey yapamıyorlar şu durumda zaten. İnşallah kötü insanların elinde değildir.
Karakola kimlik bilgilerini ve fotoğrafını verip kaçtı değil kaçırıldı diyorsunuz.Merhabalar. Görümcem bugün sabah istanbula internetten tanıştığı daha kim olduğunu bile bilmediğimiz birine kaçmış kızlar. 18 yaşını geçen ay doldurdu. bu yıl üniversiteye başlıyordu.kayıtları yapıldı. Geçen haftalarda biri oldugunu tanıştırmak istediğini söyledi. Babası gayet medenice gelsin tanıyalım dedi. Sonra kız bianda biz evlenicez okulu bırakıcam demeye başladı.(daha başlamadan) babası gelsin tanışalım okul bitince ne istiyorsanız yaparız zaten okulun 2 yıllık dedi. Bugün şok olduk böyle babaya bunu yaptı ve bu saat oldu haber yok. Nasıl haber alırız kime gitti nerde bilmiyoruz. Sadece istanbulda oldugunu ve kaçtığı çocugun adını biliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?