Görümcem kocamın eski eşiyle görüşüyor.

İçinizde kötü düşünce yok ama bize bipolar olduğunu, psikolojisinin bozuk olduğunu, eşinizi çok zorladığını, peşini bırakmadığını, kızı hasta diye yalan söylediğini, aranızı bozmaya çalıştığını, para yüzünden boşandığını , görümceyle para konusunda sıkıntı çıkardığını anlattınız Allah kimseyi sizinle kötü etmesin ,kötü düşününce ne düşüneceksiniz acaba
 
Eşimi kötüledi. Kendini değil.
Anladım ... evliliğiniz eşinizle sizi Bağlar. diğer taraflar sizinle de eski eşlede görüşebilir bunu kısıtlamaya hakkınız yok. .. siz görüşmek istemezseniz görümceyle görüşmeyin ama o dengeleri kurmak için iki taraflada iyi olmaya çalışıyor bunda kötülük yok ..
 
Soner. Nereye kadar yapacak bunu.? Ve lütfen kızına söylenenlere alinmayin. çocuk çok mutlu olur annesine benzediği söylenince. İnşallah dediğiniz gibi o da mutlu olacağı şekilde sürdürür hayatını. Siz de öyle.
 
Bakın hanımefendi size bunları anlatmamda ne gibi bir kötülük gördünüz anlamıyorum. O yukarıda yazdıklarınızın hepsi soru-cevap. Hiç tanımadığım insanlara kendimi övüp eşimin eski eşini niye kötüleyeyim. Elime ne geçecek. Ben kimseyi kötülemek için de açmadım başlığı. Kaldı ki kötüleyecek olsam başlığa yazarım ana metne ya da? Yahu bunu niye yapaym ayrıca çok saçma değil mi? Ben görümceme kırılmakla abartmışım diğer adamakakıllı yazılanlardan anladım. Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Ama lütfen tanımadığınız insanlara iyi ya da kötü diye hemen yargılamayın.
 
Allah başka dert vermesin bende tamamen yeğen durumuyla ilgili olduğunu düşünüyorum sonuçta kötü bir duruma zemin hazırlamıyorsa kocanla arana nifak sokmuyorsa bırak görüşsün takip etsin kocanla evlendin görümcenle değil ya arkadan görüşmüyor sonuçta herkesin haberi var ve seni de onaylıyor evliliğinde daha ne
 
O kötüledi sende dinledin yada okudun hatta karşılık verdin öyle mi
sayfalar dolusu mesajlara
neden engellemedin
Gece geç saatte yazmış hepsini sabah okudum ve engelledim zaten.
 
Yok ben sordum aklı selim mesajlardan da anladım abarttığımı. Zaten ikilemde olduğum için konu açmıştım. Şimdi anladım boşuna üzüldüğümü.
Yeteri kadar fikir aldığınızı düşünüyorsanız konunuzu kapattırın isterseniz. Anladığım kadarıyla sert yorumlardan dolayı üzülüyorsunuz. Muhtemelen de daha çok gelir o tarz yorumlardan.
 
Haklısınız cidden. Boşuna üzülmüşüm. Bir anlık tepki işte. Regl dönemimden kaynaklı hassasiyet de olabilir bilmiyorum
 
Yeteri kadar fikir aldığınızı düşünüyorsanız konunuzu kapattırın isterseniz. Anladığım kadarıyla sert yorumlardan dolayı üzülüyorsunuz. Muhtemelen de daha çok gelir o tarz yorumlardan.
Üzülüyorum gerçekten. Nasıl kapattırılıyor onu da bilmiyorum. Gelsin her türlü yorum değerli ama tanımadan bilmeden yargılamalara üzülmemek elde değil.
 
Sizin dedikodunuzu yapmasa bile özel hayatınız hakkında Bilgi veriyor olabileceğinden rahatsız oluyorsunuz sanırım o zaman mesafe candır derim söyleyecek başka bir şeyde yoktur .
 
Haklısınız cidden. Boşuna üzülmüşüm. Bir anlık tepki işte. Regl dönemimden kaynaklı hassasiyet de olabilir bilmiyorum
Öyle ki hassas bünyemiz Bi anlık durumları büyütüyoruz kendim için ve genel anlamda diyeyim erkeklerin yada farklı insanların hiç anlamadıkları şeyler için kafa yorup üzülüyoruz boş yere bu onların anlamamazlıklarından değil aslında tam tersi bizim dünyaya bakışımızın ne denli detaya dayalı olduğunun kanıtı ne vardı biraz daha vurdumduymaz olsaydık
 
Sizin dedikodunuzu yapmasa bile özel hayatınız hakkında Bilgi veriyor olabileceğinden rahatsız oluyorsunuz sanırım o zaman mesafe candır derim söyleyecek başka bir şeyde yoktur .
Böyle durumda insanın aklına bir sürü ihtimal de geliyor gerçekten.
 
Ah keşke:) başak burcuyum bir de detaylar gözümde o kadar büyür ki.
 
Eski eşin bipolar olduğunu ya da ne sebeple boşandıklarını falan yazmasa bu sefer de inatla sorulurdu emin olun. Cevap vermese de konu sahibi soruyu görmezden geliyor derdik. Olaydaki önemli detaylardan biri yani. Ayrıca konu sahibi de abarttığını kabul etti. Üstüne gidilecek bir durum da kalmadı bence o yüzden.
 
Soruluyor gerçekten. Bunu söylemesem anlaşılmıyor bu sefer de anlatmak için kendimi paralıyorum. Neyse ki birileri anladı da boşuna yormamışım kendimi:) teşekkür ediyorum yorumlarınız ve desteğiniz için.
 
Bilmiyorum elinize ne geçecek ama hiç tanımadığımız bir kadın hakkında bize bunların hepsini anlatan sizsiniz. Konuyu okurken hayda bu da çıktı, ay kadında bu da mı varmış diye okudum ben. Mesela kızının hasta olduğu konusunda yalan söylemesinin tam olarak nasıl bir ehemmiyeti vardı ben anlamadım. Ama yarattığınız eski eş profili rezalet ve üzgünüm bunu ben iyi niyetli iyi bir insanım diyerek yapamazsınız. Böyle bir platformda muhteşem bir eski eş karalaması ve dedikodusu yaptınız çünkü.

Ama neyse abartmışım diyerek kapanıyor galiba. Hep beraber susalım , abartmışsın kabul ettin
 
O mesajımı hangi yoruma yazmışım baktınız mı peki? Sormuş nasıl kullanıyor diye. Allah aşkına birini de biri sormadan yazmış mıyım gözden geçirin. Niye size karalayayım ben hala anlamıyorum. Aklım almıyor. Çok iyi bir insandı desem bu sefer de eşin niye boşanmış o zaman deyip dalga geçeceksiniz. Gerçekliğiyle anlattım işte olayı. Konu eski eş bile değil onunla ilgili sorular gelince de cevap verdim hepsi bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…