Görümcem kocamın eski eşiyle görüşüyor.

yigenini annesine soruyordur muhtemelen çunku cocuk daha cok annesinin yaninda.
sizin mutlulugunuzu golgelemek icin cocugunu kullanarak ne yapiyor mesela?
Mesela hasta diye durum paylaşıyormuş ama çocuk hasta değil bunu anneannesinden öğreniyor eşim.

Heh bi de paragöz oldu kadın. Kadını burada kötülemeniz bir işe yaramıyor benden söylemesi. Hasta, paragöz, kötü, pis, tü kaka kadın kocanızı allah kurtarmış falan diyeceğimizi sanmayın.
Ya sanmıyorum zaten olan olayları anlatıyorum dikkat ettiyseniz konu daha çok görümcem.

takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.

Bence abartıyorsunuz. Ortada bir yeğen var ben de olsam görüşürdüm. Aralarında da eşinizden bağımsız bir gönül bağı oluşmuş olabilir. Hastalığı sebebiyle de destek olmaya çalışıyor olabilir. Yine nişanlılığınız döneminde yaptıklarını da hastalığına verin.
Ailemde bipolar hastaları var çok zor bir durum. Allah kimseye yaşatmasın. Eşiniz kendi akıl sağlığı için boşanmayı tercih etmiş mantıklı olanı yapmış. Ama bence aile desteğe devam etmeli kadına.

Yani canım benim kv görümce kp aklına kim gelirse eski eşle görüşüyor.yedikleri içtikleri ayrı değil o kadar.ortada çocuk da var.yakin oturuyorlar zaten.ben hicbiriyle görüşmüyorum.ayrica 11 yıl oldu eşimle evliyiz.dusun 11 yıldır bu durumdalar eski eşle.
Ayrıca geçenlerde çocuğun ayak parmağı kırılmıştı eşim gitti hastaneye götürdü çocuğun annesi de yanındaydı.bunlar normal yani.

eşinle anlaşamamış ayrılmış belki görümceyle arası iyiydi
bide yigen var arada

siz.kaç yıllık evlisiniz ?
İki yıl olacak. İnanın görümcemle eski eşinin arası da zannettiğiniz gibi iyi değildi. Borç almışlar görümcemler zor bir zamanlarında onlar evliyken. onu problem etmiş kavgaları olmuş bu yüzden hatta kızın annesiyle de kavga etmişler.

Mesela hasta diye durum paylaşıyormuş ama çocuk hasta değil bunu anneannesinden öğreniyor eşim.
bayanin bipolar oldugundan bahsetmişsiniz zaten, yani kadindan her daim normal davranislar beklemeyin bence.
anneannesi dediginiz cocugun anneannesi sanirim, kadinda kizinin durumunun farkinda demek ki duzetmek icin ugrasiyor yanlisliklari esinizde biliyordur zaten bu durumlari yani, sizin kadin mutluluguma golge dusuruyor yada dusurecek diye endiselenmenize gerek yok.
çunku akli basinda hic bir insan cocugunu bile hirslari icin kullanabilecek durumdaki insanla tekrar bir seye baslamak istemez.

Normal olmayan hala eski eşin eşimi unutmamış olması

takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.

Görümceniz o kadının çocuğunun halası hala değil mi? İnsanlar boşanınca maaile sırt çevirilmesi samimi mi sizce?

Benim amcamda ikinci evliliğini yaptı ve ilk eşiyle bütün sülale görüşüyoruz. Bu demek değil ki ikinci eşini sevmiyor saymıyoruz. Sonuçta ilk eşiyle de bi dostluk var hiçbişi olmasada.

Şahsen benim görümcem görüşmese bunlar öküz oldu ortaklık bitti kafasında diye temkinli olurum. Bence görüşülmemesi garip

Tamam eski es cirkefin tekiymis anladık
allahtan sen iyisin onuda anladık

görümcenin görüşmesi niye bu kadar sorun bırak esin kızsın tepki versin
sanane

yuvanızı bozmaya calısıcak kadar kötü ama görüyorsun yapamamış

görünceye bir.liste ver şunlarla görüş şunlarla görüşme diye

allahım ya nedir.bu görüMce.gorumce

Görümceniz sevmediği, arasının kötü olduğu hatta kavga ettiği bir kadınla silah zoruyla görüşüyor o zaman. Üzüldüm kadıncağıza kim bilir neyle tehdit ediliyor da eski yengeyle görüşmek zorunda kalıyor.

Eş'e bile şununla takipleş, bununla görüş demek haddi aşmaktır karşılıklı ki görümcenin kiminle takipleşip görüşeceğine kafayı takmak çok acayip geldi bana. Eski gelinini çok seven aileler var biliyor musunuz? Oğlumuz boşandı biz değil, gelinimiz değilse kızımızdır o bizim diye görüşen aileler var. Kendinize güvenin, eşiniz çocuk haricinde eski eşiyle görüşmesin yeter, diğerleriyle nikahlanmadınız ki araları iyiyse onunla da görüşmeleri çok normal. Eğer bir gün gelip eşinize eski eşi övüp sizi kötülemek gibi bir hata filan yaparlarsa o zaman tepki gösterirsiniz elbette. Aramızın bozulmasını istemiyorum benim evime gelip eşime eski eşini övemezsiniz. Bir daha olmasın Lütfen! dersiniz. Onun dışında konuşmalarına görüşmelerine sevmelerine müdahale etme hakkınız yok bence de

Tabi ki abartıyorsunuz. O artık gelinleri olmasada yeğeninin annesi. Yani görüşmesinden doğal birşey yok. Sizin evliliğinize yansımıyorsa sizi pek bağlamaz bu durum. Sonuçta eşinizde zaman zaman görüşmek zorunda kalıyordur. Ortak bir çocuk var ortada ve siz bunu bilerek evlenmişsinizdir.

Ben zaten onu da anlıyorum. İnanın içimde kötü bir düşünce yok kadına karşı. Keşke o da mutlu olsa. Burada siz tanımıyorsunuz diye bipolar olduğunu söyledim kimseyi ifşa etme derdim de yok. Ama böyle şeyler tad kaçırmaz mı? İnsan üzülmez mi? Gelen yorumları okuyorum inanın çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…