- 17 Aralık 2015
- 27.107
- 49.562
- 598
gorumceden bahsediyor sanirimEşiniz ile saatlerce ne konuşuyor telefonda eski eş?
Mesela hasta diye durum paylaşıyormuş ama çocuk hasta değil bunu anneannesinden öğreniyor eşim.yigenini annesine soruyordur muhtemelen çunku cocuk daha cok annesinin yaninda.
sizin mutlulugunuzu golgelemek icin cocugunu kullanarak ne yapiyor mesela?
Ya sanmıyorum zaten olan olayları anlatıyorum dikkat ettiyseniz konu daha çok görümcem.Heh bi de paragöz oldu kadın. Kadını burada kötülemeniz bir işe yaramıyor benden söylemesi. Hasta, paragöz, kötü, pis, tü kaka kadın kocanızı allah kurtarmış falan diyeceğimizi sanmayın.
Çocuk annesi ile yaşıyorsa, herşeyi de ona soruyordur, eşinize sormasına gerek kalmıyordur.Eski eş değil görümcemle konuşuyorlar demek istemiştim
takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.
Nasıl anlatır mısınızallahım bu bir yerden tanıdık geliyor
hadi hayırlısı
Konu görümceniz ama eski eşin bütün kötü özelliklerini(!) sıraladınız maşallah.Ya sanmıyorum zaten olan olayları anlatıyorum dikkat ettiyseniz konu daha çok görümcem.
Yani canım benim kv görümce kp aklına kim gelirse eski eşle görüşüyor.yedikleri içtikleri ayrı değil o kadar.ortada çocuk da var.yakin oturuyorlar zaten.ben hicbiriyle görüşmüyorum.ayrica 11 yıl oldu eşimle evliyiz.dusun 11 yıldır bu durumdalar eski eşle.Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(
İki yıl olacak. İnanın görümcemle eski eşinin arası da zannettiğiniz gibi iyi değildi. Borç almışlar görümcemler zor bir zamanlarında onlar evliyken. onu problem etmiş kavgaları olmuş bu yüzden hatta kızın annesiyle de kavga etmişler.eşinle anlaşamamış ayrılmış belki görümceyle arası iyiydi
bide yigen var arada
siz.kaç yıllık evlisiniz ?
Dikkat ettiyseniz soruyorlar ama. Detay vermezsem beni anlamakta güçlük çekiyorlarKonu görümceniz ama eski eşin bütün kötü özelliklerini(!) sıraladınız maşallah.
bayanin bipolar oldugundan bahsetmişsiniz zaten, yani kadindan her daim normal davranislar beklemeyin bence.Mesela hasta diye durum paylaşıyormuş ama çocuk hasta değil bunu anneannesinden öğreniyor eşim.
Normal olmayan hala eski eşin eşimi unutmamış olmasıYani canım benim kv görümce kp aklına kim gelirse eski eşle görüşüyor.yedikleri içtikleri ayrı değil o kadar.ortada çocuk da var.yakin oturuyorlar zaten.ben hicbiriyle görüşmüyorum.ayrica 11 yıl oldu eşimle evliyiz.dusun 11 yıldır bu durumdalar eski eşle.
Ayrıca geçenlerde çocuğun ayak parmağı kırılmıştı eşim gitti hastaneye götürdü çocuğun annesi de yanındaydı.bunlar normal yani.
takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.
Kadının hastalığına kadar bilmezsek parçaları birleştiremezdik haklısınız.Dikkat ettiyseniz soruyorlar ama. Detay vermezsem beni anlamakta güçlük çekiyorlar
Görümceniz sevmediği, arasının kötü olduğu hatta kavga ettiği bir kadınla silah zoruyla görüşüyor o zaman. Üzüldüm kadıncağıza kim bilir neyle tehdit ediliyor da eski yengeyle görüşmek zorunda kalıyor.İki yıl olacak. İnanın görümcemle eski eşinin arası da zannettiğiniz gibi iyi değildi. Borç almışlar görümcemler zor bir zamanlarında onlar evliyken. onu problem etmiş kavgaları olmuş bu yüzden hatta kızın annesiyle de kavga etmişler.
bunu sen ddeği lburdaki üyeler anlarNasıl anlatır mısınız
Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(
Ben zaten onu da anlıyorum. İnanın içimde kötü bir düşünce yok kadına karşı. Keşke o da mutlu olsa. Burada siz tanımıyorsunuz diye bipolar olduğunu söyledim kimseyi ifşa etme derdim de yok. Ama böyle şeyler tad kaçırmaz mı? İnsan üzülmez mi? Gelen yorumları okuyorum inanın çok üzülüyorumBence abartıyorsunuz. Ortada bir yeğen var ben de olsam görüşürdüm. Aralarında da eşinizden bağımsız bir gönül bağı oluşmuş olabilir. Hastalığı sebebiyle de destek olmaya çalışıyor olabilir. Yine nişanlılığınız döneminde yaptıklarını da hastalığına verin.
Ailemde bipolar hastaları var çok zor bir durum. Allah kimseye yaşatmasın. Eşiniz kendi akıl sağlığı için boşanmayı tercih etmiş mantıklı olanı yapmış. Ama bence aile desteğe devam etmeli kadına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?