Görümcem korona ve eşim

Buffalosos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
14.172
38.001
598
Arkadaşlar tam 5 dk önce sinir krizi geçirdim onun üzerine kendimi odaya kapatıp konuyu açıyorum.

10 dk önce görümcem eşimi aradı. çocuğu da kendisi de ateşli ve cok hastalarmıs. Hastaneye teste gitmek istiyormus. Eşime de sen bize gel cocuga sen bak dedi.
eşim de tamam dedi telefonda. ben tabi şok.
Korona süphesi var atesli hasta ve esime gel cocuga bak diyor.
Hayatımda ben bu aile kadar bencil insanlar görmedim.
Eşimin kronik derecesinde bir rahatsızlıgı da var bu sebeple ben hep diken üstündeyim zaten kendim de agır anksiyeteliyim.
Eşim hazırlandı ben o ara bagırıp cagırıyorum en son kapıyı kilitledim anahtarı sakladım.
Gidemezsin dedim gidersen ablanı arar ablanın ağzına.... dedim agır konustum sinir krizi geçirdim kendimden gectim sinirden zaten birikmişti de
midem bulanıyor bu durumdan artık
bir insan kardesine nasıl gel der korona süphesi varken aklım almıyor cıldıracağım gerçekten
üzerine esim annesini aradı annesi de git yanlarına diyor allahım bunlar insan değil gercekten değil
Neyse anahtarı sakladım zaten gitmedi içerde suan.
(evden calısıyoruz, zaten iş saati)

Çocuğunu da alıp teste götürecek. Çocukla birlikte karantinaya girecek. eşinizi böyle koruyamazsınız koca adam bunun farkına varması gerekir. İlla bakmak zorundaysa açık hava da maskeyle tutacak yeğenini. Ablası gelene kadar
cocugu da götürmesi gerek evet teste, yani gercekten bize bulastı size de bulasacak havası var gerçekten deliricem.
amacım tek eşim de değil.
Bana da bulasacak temaslı oldugu icin ben cok agır anksiyete hastasıyım terapiye basladım bas dönmelerim cok yogun bu günlerde :( kendimden de korkuyorum

Arkadaşlar tam 5 dk önce sinir krizi geçirdim onun üzerine kendimi odaya kapatıp konuyu açıyorum.

10 dk önce görümcem eşimi aradı. çocuğu da kendisi de ateşli ve cok hastalarmıs. Hastaneye teste gitmek istiyormus. Eşime de sen bize gel cocuga sen bak dedi.
eşim de tamam dedi telefonda. ben tabi şok.
Korona süphesi var atesli hasta ve esime gel cocuga bak diyor.
Hayatımda ben bu aile kadar bencil insanlar görmedim.
Eşimin kronik derecesinde bir rahatsızlıgı da var bu sebeple ben hep diken üstündeyim zaten kendim de agır anksiyeteliyim.
Eşim hazırlandı ben o ara bagırıp cagırıyorum en son kapıyı kilitledim anahtarı sakladım.
Gidemezsin dedim gidersen ablanı arar ablanın ağzına.... dedim agır konustum sinir krizi geçirdim kendimden gectim sinirden zaten birikmişti de
midem bulanıyor bu durumdan artık
bir insan kardesine nasıl gel der korona süphesi varken aklım almıyor cıldıracağım gerçekten
üzerine esim annesini aradı annesi de git yanlarına diyor allahım bunlar insan değil gercekten değil
Neyse anahtarı sakladım zaten gitmedi içerde suan.
(evden calısıyoruz, zaten iş saati)
Tamam da bu kadar fevri davranmaniza ne gerek vardi ki. Covid olabilirler, sende hastasin. Gitmemen daha yerinde olur, ablanla konus tekrar diyebilirdiniz.
Boyle de anlardi bence..
Ablani arar agzina... kelimesi hic hos olmamis

Tamam da bu kadar fevri davranmaniza ne gerek vardi ki. Covid olabilirler, sende hastasin. Gitmemen daha yerinde olur, ablanla konus tekrar diyebilirdiniz.
Boyle de anlardi bence..
Ablani arar agzina... kelimesi hic hos olmamis
evet sinir krizi geçirdim ama laftan anlamıyor ayaklandı ayakkabılarını giydi hemen diye delirdim

Ağır anksiyete olduğunuzu yazmasanız da anlardık zaten. Sakin olmaya çalışın biraz okurken gerildim resmen. Çocuk kaç yaşında?
önce sakince söyledim lütfen dedim ayaklandı hemen hurraa ayakkabıları giydi o yüzden delirdim cocuk 6 yasında ablasının evi hastane kapısı ile bitişik eşimin gitmesine gerek yok asıl biz uzak oturuyoruz

Ablası çocuğu niye götürmüyor çocuk da hastaysa? Hatta ambulansı araması lazım ateş de varsa toplu taşımayla gitmeleri bile riskli çünkü. Kapıları kilitlemek ablanı arar söverim demek pek mantıklı değil ama dur bi sakin ol ben arayayım Xin kronik rahatsızlığı var onun gelmesi riskli olur en iyisi çocukla gitmen hem onu da gösterirsin diyim bari deseydin bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum. Ama fevriliğinden anladığım kadarıyla kv görümce ile başka konulardan sorun yaşanmış o yüzden sabır gösterememişsin.

evet sinir krizi geçirdim ama laftan anlamıyor ayaklandı ayakkabılarını giydi hemen diye delirdim
delirmekte haklısınız. biz koronayı görümcemlerin sorumsuzluğu yüzünden aldık. Görümcemler hasta olmasına rağmen eşimin yanına gitti kocası ve dönünce sizi teste götüreyim diyen adam eşimin yanında bir güzel maskesini çıkarmış çay içmiş. Ben de eşimden aldım. Çok ağır geçirdim, 9 ay geçti hala ağrılarım devam ediyor. O dönemde, eşimden boşanmayı bile düşündüm sorumsuz davrandığı için.

Ablası çocuğu niye götürmüyor çocuk da hastaysa? Hatta ambulansı araması lazım ateş de varsa toplu taşımayla gitmeleri bile riskli çünkü. Kapıları kilitlemek ablanı arar söverim demek pek mantıklı değil ama dur bi sakin ol ben arayayım Xin kronik rahatsızlığı var onun gelmesi riskli olur en iyisi çocukla gitmen hem onu da gösterirsin diyim bari deseydin bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum. Ama fevriliğinden anladığım kadarıyla kv görümce ile başka konulardan sorun yaşanmış o yüzden sabır gösterememişsin.
evet kesinlikle.. onlarla pek konusmuyorum beni bu noktaya getirdiler..

delirmekte haklısınız. biz koronayı görümcemlerin sorumsuzluğu yüzünden aldık. Görümcemler hasta olmasına rağmen eşimin yanına gitti kocası ve dönünce sizi teste götüreyim diyen adam eşimin yanında bir güzel maskesini çıkarmış çay içmiş. Ben de eşimden aldım. Çok ağır geçirdim, 9 ay geçti hala ağrılarım devam ediyor. O dönemde, eşimden boşanmayı bile düşündüm sorumsuz davrandığı için.
Çok sorumsuz bu adamlar cidden.

Çocuklara test yapılmıyor sanırım
Pek emin değilim ama
Aileyle beraber otomatik karantina sayılıyor

Ayrıca eşiniz çocuk değil ki
Çok fevri davranmışsınız
Hastaysa kendi kendini koruması lazım
Böyle ite kaka bi yere kadar korursunuz
Bi şekilde bi yerde yine fire verir
Korumanın yolu kavga değil yani
Tüm anlattıklarınıza rağmen illa gideceğim diyorsa yapacak çok da bi şey yok
En fazla eve almazsınız temaslı diye

Bana sanki dolup taşma gibi geldi sizi yargılamayacağım bazı eşler o kadar inat oluyor ki çıldırtıyor adamı. O kocaman bir adam ama anasının kardeşinin düşünmediğini siz düşünüyorsunuz hem kötü oluyorsunuz hem de kendinize zarar veriyorsunuz . Bence salın gitsin sonuçlar çıkana kadar temaslı gibi yanınıza almayın. başka odada kalsın . Kapıları kitleyecek kadar büyük tepkiler verirseniz iyice inatlaşır eşiniz.

Back
X