- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
Arkadaşlar tam 5 dk önce sinir krizi geçirdim onun üzerine kendimi odaya kapatıp konuyu açıyorum.
10 dk önce görümcem eşimi aradı. çocuğu da kendisi de ateşli ve cok hastalarmıs. Hastaneye teste gitmek istiyormus. Eşime de sen bize gel cocuga sen bak dedi.
eşim de tamam dedi telefonda. ben tabi şok.
Korona süphesi var atesli hasta ve esime gel cocuga bak diyor.
Hayatımda ben bu aile kadar bencil insanlar görmedim.
Eşimin kronik derecesinde bir rahatsızlıgı da var bu sebeple ben hep diken üstündeyim zaten kendim de agır anksiyeteliyim.
Eşim hazırlandı ben o ara bagırıp cagırıyorum en son kapıyı kilitledim anahtarı sakladım.
Gidemezsin dedim gidersen ablanı arar ablanın ağzına.... dedim agır konustum sinir krizi geçirdim kendimden gectim sinirden zaten birikmişti de
midem bulanıyor bu durumdan artık
bir insan kardesine nasıl gel der korona süphesi varken aklım almıyor cıldıracağım gerçekten
üzerine esim annesini aradı annesi de git yanlarına diyor allahım bunlar insan değil gercekten değil
Neyse anahtarı sakladım zaten gitmedi içerde suan.
(evden calısıyoruz, zaten iş saati)
10 dk önce görümcem eşimi aradı. çocuğu da kendisi de ateşli ve cok hastalarmıs. Hastaneye teste gitmek istiyormus. Eşime de sen bize gel cocuga sen bak dedi.
eşim de tamam dedi telefonda. ben tabi şok.
Korona süphesi var atesli hasta ve esime gel cocuga bak diyor.
Hayatımda ben bu aile kadar bencil insanlar görmedim.
Eşimin kronik derecesinde bir rahatsızlıgı da var bu sebeple ben hep diken üstündeyim zaten kendim de agır anksiyeteliyim.
Eşim hazırlandı ben o ara bagırıp cagırıyorum en son kapıyı kilitledim anahtarı sakladım.
Gidemezsin dedim gidersen ablanı arar ablanın ağzına.... dedim agır konustum sinir krizi geçirdim kendimden gectim sinirden zaten birikmişti de
midem bulanıyor bu durumdan artık
bir insan kardesine nasıl gel der korona süphesi varken aklım almıyor cıldıracağım gerçekten
üzerine esim annesini aradı annesi de git yanlarına diyor allahım bunlar insan değil gercekten değil
Neyse anahtarı sakladım zaten gitmedi içerde suan.
(evden calısıyoruz, zaten iş saati)