- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Ya gercekten cok enteresan aklim almiyor kendiside evli 1tane evladi var Allah bagislasin dön git hayatina demi benimle niye yarisiyorsun nedenKıskanıyor olabilir 'abimle böyle resmimiz yok' ne demek ya
Ya inanin takmiyorum ama komik geliyor bana kücük gorumcemin bile dikkatini cekmis artik sadece tirnak degilki hersey herseyi ayni yapiyorBöyle şeylere takılmayın beğenmiş sizde kendide yaptırmış ne var bunda?size ne zararı var takılsın işte.
Acaba abisinimi kiskaniyor diyorum resimden tut evimdeki esyalara kadar sac rengime kadar anlatamamnedenini öğrenip kendisini anlayıp ne yapacaksınız zaten görüşmüyormuşsunuz ne güzel işte sizde beğeniyor demek ki?
Ya inanin takmiyorum sadece bu kafa yapisini anlamiyorum zaten konusmuyoruz hala kaynanami neden doldurdugunu anlamiyorum. Acaba Hobby olarakmi yapiyor onuda anlamiyorumTakmadığınız belliNedeninde anlamayacak bir sey yok. Özeniyor veya kıskanıyor..
Gayet takmissiniz kafaniza. Kiskandi sizi kesin diyelim diye de konu acmissiniz cok cok nerak ediyorsaniz sorun madem. Boyle safa yatan tipler de ne bileyimgünaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Ya inanin takmiyorum sadece bu kafa yapisini anlamiyorum zaten konusmuyoruz hala kaynanami neden doldurdugunu anlamiyorum. Acaba Hobby olarakmi yapiyorTakmadığınız belliNedeninde anlamayacak bir sey yok. Özeniyor veya kıskanıyor..
Hahaha gercekten sizin gibileride anlamiyorum kiskanmakla alakasiz Benimle yaris icinde onu anlatmaya calisiyorum ben kafama b.. koysam oda koyacak bunun kiskanmakla alakasi yokGayet takmissiniz kafaniza. Kiskandi sizi kesin diyelim diye de konu acmissiniz cok cok nerak ediyorsaniz sorun madem. Boyle safa yatan tipler de ne bileyim
Benim tirnak yaptirdigim kadinin instagram sayfasi var ve orda yaptigi kisileri etkiliyor . Kiskanmasin beni istemiyorum onda dglim iyi veya kotu ne yapsam yapiyorİyi ki konuşmuyorsunuz ve takmiyorsunuz yani.Birbirinizi inceliyorsunuz devamli, ben konuşmadigim gorumcemin tirnagina kadar süzmüyorum mesela, siz nerede kime yaptirdi onu bile biliyorsunuz.
Kiskanildiginizi duymak istiyorsunuz ama farkiniz yok bence birbirinizden.
Sosyal Medya..Niye taklit ediyordur, özendiği, kıskandığı için yarış haline girmiştir kendi kendine. Denilecekler bunlar, sizde biliyorsunuzdur bunları. Duymak hoşunuza gidiyor anlaşılan.
Ayrıca konuşmadığınız görümce sizi nerede nasıl taklit ediyorlar sürekli onu da anlamadım.
Sosyal medyada çok mu aktifsiniz ikinizde? O sizi sosyal medya üzerinden taklit ediyor, sizde bu takliti yine oradan mu görüyorsunuz?Sosyal Medya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?