Görümcem neden beni taklit ediyor

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.

Gayet takmissiniz kafaniza. Kiskandi sizi kesin diyelim diye de konu acmissiniz cok cok nerak ediyorsaniz sorun madem. Boyle safa yatan tipler de ne bileyim

Gayet takmissiniz kafaniza. Kiskandi sizi kesin diyelim diye de konu acmissiniz cok cok nerak ediyorsaniz sorun madem. Boyle safa yatan tipler de ne bileyim
Hahaha gercekten sizin gibileride anlamiyorum kiskanmakla alakasiz Benimle yaris icinde onu anlatmaya calisiyorum ben kafama b.. koysam oda koyacak bunun kiskanmakla alakasi yok

Benim tirnak yaptirdigim kadinin instagram sayfasi var ve orda yaptigi kisileri etkiliyor . Kiskanmasin beni istemiyorum onda dglim iyi veya kotu ne yapsam yapiyor

Sosyal Medya..

Kücük gorumcenle bir cafeye gitsem ertesi gün o gidiyor daha bircok sey var burda hepsini yazamam tirnak sadece bir ornekti herkes oraya odaklanmis cocuklari yaristiriyor atiyorum benimki hangi kalemi kullaniyorsa onu aliyor herseyi biliyor illaki konusmuyoruz ama sosyL medyadan silmedik birbirmizi

Sosyal medyada çok mu aktifsiniz ikinizde? O sizi sosyal medya üzerinden taklit ediyor, sizde bu takliti yine oradan mu görüyorsunuz?

Kalem örneğini vermişsiniz mesela, bunu farketmek için sizinde görümcenin herşeyin dikkat etmeniz gerekiyor. Altı üstü kalem yani. Cidden kafaya takmayan karşı tarafın ufacık seylerine dikkat etmez ama yinede siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…