Görümcem neden beni taklit ediyor

Sosyal medyada çok mu aktifsiniz ikinizde? O sizi sosyal medya üzerinden taklit ediyor, sizde bu takliti yine oradan mu görüyorsunuz?

Kalem örneğini vermişsiniz mesela, bunu farketmek için sizinde görümcenin herşeyin dikkat etmeniz gerekiyor. Altı üstü kalem yani. Cidden kafaya takmayan karşı tarafın ufacık seylerine dikkat etmez ama yinede siz bilirsiniz.

Tamam benim hatam konuyu nasil kapatabilirim gercekten normal merakimdan sormustum konuyu nasil kapatabilirim yardim edebilirmisiniz

günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.

Görümce,elti kıskanç olur, söylediğin durumu çoğu yaşıyordur, takma salla gitsin, çekememezlik başka ne olacak hasetlik,yaptığın ya da yapacağın şeyleri söyleme genel anlamda sadece tırnak için demiyorum :)

Ben bu tarz açılan konuları hiç anlamıyorum.
Ne olmuş yani aynısını yaptıysa ?
Size bir zararı var mı ? Yok
Sizin kesenizden bir şey eksiliyor mu ? Hayır.
O zaman irdelemeyin, aksine memnun olun zevkiniz beğeniliyor diye.
Dünya da sadece bir kişi için yapılıp, tasarlanmış şeyler gibi, başkası zinhar yapamaz gibi anlamlar yüklemeyin yaptığınız aldığınız hiçbir şeye.

Keşke takılmıyorum deyip konu açacağınıza kendisi ile konuşsaydınız. O sizi kıskanıyor taklid ediyor, siz de sosyal medyadan takip edip onun kıskançlığını taklidini görüp egonuzu tatmin ediyorsunuz. Sizin yazdıklarınızdan anlaşılan bu. Keşke sosyal medyaya bu kadar bağlı olup herşeye anlam yüklemeseniz.

Tırnak taktırmak sadece size özgü birsey mi ?
Düğün diye taktırmış olabilir. Sorun edilecek birsey değil.

Fotoğraf konusuna gelince de saçmalamış 😂

Tırnak taktırdığı içinmi taklit etmiş oldu?
Dünyanız bukadarmı dar? 🤣🤣🤣🤣🤣
Hani desenizki Miamiye tatile gittik ertesi haftada o gitti, woww dicem. Tırnak ne ya 😂😂😂😂

Birçok arkadaş duymak istediğinizi yazmış zaten
Görümceniz sizi kıskanıyor, çatır çatır çatlıyor hata.
Sebebini öğrendiniz, içiniz rahatlamıştır inşallah.

günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Tamamen özenmek ve kıskanmak onunkisi. Ki size zarar verecek bir hareketi olmamis henüz. O yüzden takmanıza veya hareketlerine takılmanıza gerek yok bence. Kendi halinde yaşasın o sekilde

Sizi kıskanıyor .

Aslında bende güzel giyinen eşyaları güzel seçen evini güzel dekore eden veya parfümü güzel olan arkadaşimi örnek alırım. Mesela çok yakın bir arkadaşım var onun aldığı eşofmanı alırım falan. Ama o bundan rahatsız olmaz. Ben çıkmıyorum pek o giyiniyor ben ondan görüp internetden sipariş ediyorum. Bu kadar takmayın derim. Belki özeniyor nolcakki. İnsanlar yüzyıllardır birbirlerine Bakarak giyindi süslendi yani moda bile böyle oldu. Benim bakış açım bu belki farklı gelebilir ama gözünüzde büyütmeyin. Beğeniliyorsaniz bu hoşunuza gitsin.

Benim tirnak yaptirdigim kadinin instagram sayfasi var ve orda yaptigi kisileri etkiliyor . Kiskanmasin beni istemiyorum onda dglim iyi veya kotu ne yapsam yapiyor

O sayfada gormeden once de kinada tirnaginda bir şey olmadigini, dugunde oldugunu gormuşsunuz işte. 😬

Sosyal medyada takipleşmeyin konuşmadiginiz insanla, sayfanizi disariya kapatin. Konuşulmayan insan sosyal medyada ne işi var onu da anlamiyorum.

Back
X