Görümcem neden beni taklit ediyor

Hayır o çok güzel, çok özel, o bir yıldız, herkes onun yediginin, ictiginin, giydiğini peşinde
Ben Zara’dan bir elbise aldım baktım herkesin sırtında, bir tırnak için gidiyorum eski sevgilimin sevgilisi bile oraya gidiyor, karşılaştığım oluyor. Hatta ikimiz de temiz french yaptırıyoruz. Bende görüp de yaptılar, ben gittim de gittiler kafasına hiç erişemedim. Hatta sarışın olan görümcem saçını siyaha boyadı, benden gördü de yaptı demek aklıma bile gelmedi. Bana has değil bu sonuçta. Cafeye bile ben gittim de o da görüp gitti denmez ki ama ya. O çevredeyse veya oralara gelmişse popüler bir işletmeyse neden gitmesin ki. İnsanlar nelerden anlam çıkarıp ego tatmin edeceğini şaşırdı.

Oufff abisini ablasını eşi gibi gören insanlar 🤦🤢 kardeşlerimizi severiz iki erkek kardeşim var biri benden büyük ama asla niye benle fotosu yok ayy niye bana ondan almıyor demem
ya kardesiylede cekinsin cekinmesin demiyorum ama inanin bide kaynanama söylüyor oda gelip bana söylüyor. Kaynanamdada var bana niye soluyorsun

kosa kosa konu acmadim bunlar SADECE örnekti dedigim gibi 15 seneyi buraya yazamam. Ne demek istedigimi anlatamadim kimsede anlamamis
Ben anladım gayet..
Herkes tırnak yaptırabilir,herkes aynı marka ve modele ait bir elbise giyebilir.
Amma velakin birinde su gibi dururken diğerinde katran gibi,zift gibi durur.
Bana sorarsan ; gorumcende senden daha iyi göründüğü yahut durdugu için tedirgin oluyorsun. 🤷
İstediğini giysin,neden mukayese etmeye çalışıyorsun ki kendinle ?

ya kardesiylede cekinsin cekinmesin demiyorum ama inanin bide kaynanama söylüyor oda gelip bana söylüyor. Kaynanamdada var bana niye soluyorsun
Orası öyle ama sen sımsıkı sarılır foto atarsın eşinle eee neden benimle öyle fotosu yok demekte saçma. Amann herkes çeşit

Ben Zara’dan bir elbise aldım baktım herkesin sırtında, bir tırnak için gidiyorum eski sevgilimin sevgilisi bile oraya gidiyor, karşılaştığım oluyor. Hatta ikimiz de temiz french yaptırıyoruz. Bende görüp de yaptılar, ben gittim de gittiler kafasına hiç erişemedim. Hatta sarışın olan görümcem saçını siyaha boyadı, benden gördü de yaptı demek aklıma bile gelmedi. Bana has değil bu sonuçta. Cafeye bile ben gittim de o da görüp gitti denmez ki ama ya. O çevredeyse veya oralara gelmişse popüler bir işletmeyse neden gitmesin ki. İnsanlar nelerden anlam çıkarıp ego tatmin edeceğini şaşırdı.
15 senelik hikayeyi bilmiyorsunuz o yuzden saygi duyuyorum . Ama egoyla alakasi yok inanin

Ben anladım gayet..
Herkes tırnak yaptırabilir,herkes aynı marka ve modele ait bir elbise giyebilir.
Amma velakin birinde su gibi dururken diğerinde katran gibi,zift gibi durur.
Bana sorarsan ; gorumcende senden daha iyi göründüğü yahut durdugu için tedirgin oluyorsun. 🤷
Ya siz iyimisiniz konu o degil herkes tirnaga elbiseye takmis . Esimle cekindigim fotorafa bile bizimle boyle cekinmiyor diyebilen bi insan onu neden gormuyorsunuz gercekten anlayamiyorum. Istiyorsa dunyanin en guzeli olsun banane

Bana tuhaf geldi. Sizin bu kadar gözlemlemeniz ve anlamlar çıkarmanız tuhaf, cafe örneği inanın absürt.
diyorumya neler neler neler bir ben bir Allah bilir bisey demiyorum. Bukadar linclenecek biseyde soylemedim. Ama kimse kimsenin evini bilemez baska soyleymeedigim seylerde var . Pff yoruldum yani actigima acacagimada pisman oldum

günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Çocuk musunuz??!!!!!

Biz burda herkes beni taklit ediyo diyenleri sevmeyiz 😐
anlatmak istedigim o degildi yanlis yerden girdim. Ornek vereyim derken dibe girdim sanirim benim sucum. Taklit degil giysin benden guzelini giyinsin ama laf yapmasin resimleri cocuklari gezdigim yerleri resimlerimi. Ben oyle zengin degilim marka falan giymem takmamki taklit etsin beni. Konusmadigim halde bana lafi geliyor hala kaynanamla beni cekistiriyor onu demek istiyorum sal beni Ben kaynanamla oturup onu cekistirmiyorum mesela 1 senedir konusu acilmadi oda yapmasin

anlatmak istedigim o degildi yanlis yerden girdim. Ornek vereyim derken dibe girdim sanirim benim sucum. Taklit degil giysin benden guzelini giyinsin ama laf yapmasin resimleri cocuklari gezdigim yerleri resimlerimi. Ben oyle zengin degilim marka falan giymem takmamki taklit etsin beni. Konusmadigim halde bana lafi geliyor hala kaynanamla beni cekistiriyor onu demek istiyorum sal beni Ben kaynanamla oturup onu cekistirmiyorum mesela 1 senedir konusu acilmadi oda yapmasin
Kaynanan oturup seninle kızını zaten çekiştirmez
Ağzına lafı tıkar görürsün
Doğurduğunu ile eli bir tutacak değil herhalde

Back
X