- 18 Ekim 2022
- 2.104
- 1.160
- 63
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
ben açık sözlü bir insanım ve eşimin ailesi de beni böyle tanıyor o sebeple öyle düşündüğünüz gibi lafıma takılma alınma değil konumuz takılmamışlardır da yani. zaten bence açık konuşmak kırıcılık da değildir ben de karşımdaki net konuşsun isterim. neyse konumuz karşı tarafın alınması gücenmesi değil ya da beni üslubumdan dolayı haksız görmesi de değil, konumuz “aman gripse grip nolcak ya ölmezsin ya” kafası ve bu bana çok bilinçsizce geliyor. yine bunların bir akrabası ben 3 aylık hamileyken grip gelmişti evime. bana da bulaştı ve aynı hafta içinde bebeğimin kalbi durdu. çok sıkıntı yaşadım ben o zaman o bende büyük bir travma yarattı iki sene gebelik düşünemedim üzerine. onlar da bu sürece tanıklık ettiler hassasiyetimi bu denli basite indirgemelerine sinirleniyorum aslında ben. (açıklamalı yazdım ben de)Üslup illa hakaret etmek değildir veya herhangi argo söz değildir kırıcı olmak da üsluba bağlıdır ses tonu bile üsluba girer
Karşı tarafa gelmene gerek yok ben hallederim desen bile yeterlidir ( açıklamalı yazdım )
O yüzden haklıyken bile çevreniz etrafındaki herkes sizi haksız görüyor olabilir
öf gerçekten öyle aslında onun bu ısrarının sebebini biliyorum ben. kendi akrabaları bebek görmeye gelecek ben hiç bir şey hazırlamayacağımı söyledim o da bunu biliyor ya gelenlere ikramlığın olsun da ver diyorgörümcende niyeyse çok heveslenmiş gripsen yat dinlen demi evinde ne bu ısrar kıyamet
Of çok sinir bozucular. Hayırlısı ile çocuğum olursa doğumda bile görmek istemiyorum.öf gerçekten öyle aslında onun bu ısrarının sebebini biliyorum ben. kendi akrabaları bebek görmeye gelecek ben hiç bir şey hazırlamayacağımı söyledim o da bunu biliyor ya gelenlere ikramlığın olsun da ver diyoraslında beni düşündüğünden değil kendi akrabalarına karşı mahçup olmak istemediğinden. bu arada gerçekten kötü niyetimden falan bir çıkarım yapmadım eşimin ailesinin yapısı böyle.
valla ben de kimseyi görmek istemiyorum hani sevmemekten değil ama bebeğimle ilk günlerimi baş başa geçirmek istiyorum onu önce kendim tanımak istiyorum bir de bağışıklığı henüz yeni gelişecekken elli kişinin mikrobuyla tanışmasına gerek yok gibi geliyorOf çok sinir bozucular. Hayırlısı ile çocuğum olursa doğumda bile görmek istemiyorum.
Allah Allah o niye mahçup olacakmış ki anlamadım kafa yapısı çok saçma.öf gerçekten öyle aslında onun bu ısrarının sebebini biliyorum ben. kendi akrabaları bebek görmeye gelecek ben hiç bir şey hazırlamayacağımı söyledim o da bunu biliyor ya gelenlere ikramlığın olsun da ver diyoraslında beni düşündüğünden değil kendi akrabalarına karşı mahçup olmak istemediğinden. bu arada gerçekten kötü niyetimden falan bir çıkarım yapmadım eşimin ailesinin yapısı böyle.
Benimki de tam tersi. Kızının düzeni bozulmasın kayın ailesi gelip gitmesin ister. O çalışıyor der. Benden sürekli gelip gitme gelinlik beklenir. Biz bu insanları nasıl sevelim?Allah Allah o niye mahçup olacakmış ki anlamadım kafa yapısı çok saçma.
Bende görümcem çocuk doğurduğunda hastaneye gitmiştim eve bebek görmeye öbür hafta gitmem beklendi 1 haftalıkken gece 12 olmuş düğünden çıkmışız kv gelmiceniz mi diyo elalemin evine mi gideyim bu saatten sonra dedim öbür hafta pazar günü bi gidin gelin diyor 3. Hafta gittik çocuk daha 1 aylık olmadı öldü öldü dirildi kızına çocuk görmeye gitmicez diye.
Nasıl bir kafa yapısı ne düşünüyorlar anlamıyorum bana gelince hiç bi konunun üstünde durmaz böyle kulağının üstüne yatar hep.
Nefret ediyorum yani böyle sinsi sinsi plancı hareket etmelerinden insanı bi salmıyorlar.
Yok benimki de çok düşünür kızının evinin yoluna ölür.Benimki de tam tersi. Kızının düzeni bozulmasın kayın ailesi gelip gitmesin ister. O çalışıyor der. Benden sürekli gelip gitme gelinlik beklenir. Biz bu insanları nasıl sevelim?
Benim görümce de sürekli kendi çocukları sevilsin her ortamda övülsün ister dayısı hep ilgilensin ister. Ama o ilgiyi vermem eşime de önceliğin benim ailen imajını verdim. Of konuşacak o kadar çok şeyimiz var kiYok benimki de çok düşünür kızının evinin yoluna ölür.
İşte çok değer veriyor hemen gidelim hediyemizi götürelim kızına bizim çocuğumuz olmuyor 2 senedir o yüzden kocam yeğeninin yoluna ölsün istiyor çok sevilmeyi şımartılmayı bekliyorlar.
Çocuk doğalı 1 -2 hafta oldu gitmiceniz mi gitmiceniz mi bi gidin gelin dedi durdu 3 haftalıkken gittik öldü öldü dirildi.
Biz olsaydık böyle olmazdı sallardı da sallardı.
Bize gelince ağır kanlıdır hiç bişey elinden gelmez bişeyden anlamaz bişey bilmez hiç bişeye aklı ermez
Kızına geldi mi cin gibi oluyor
Off evet gelinler olarak doluyuzBenim görümce de sürekli kendi çocukları sevilsin her ortamda övülsün ister dayısı hep ilgilensin ister. Ama o ilgiyi vermem eşime de önceliğin benim ailen imajını verdim. Of konuşacak o kadar çok şeyimiz var ki
Çocuğu olmayan kardeşlerine ultrason atan tiplerden hayır beklenmez zaten.Off evet gelinler olarak doluyuz
Benimki de öyle sonuçta bizim başaramadığımız bişeyi başardı kraliçe oldu şımartılmayı hak ediyor
Çocuğu ilk doğurduğu zamanlar habire fotoğraf atıyordu abisine aynı sen diye diye hamileyken de ulstrsson atıyordu eşim moralim bozuluyor artık demişti bi kere .
Eşim de şimdi oralı olmuyor pek merak edip sormuyor bıraktı bu aralar foto göndermeyi.
Bizim zaten derdimiz kendimize yetiyor ona odaklanamayız herkes kendi kocasına şımartırsın kendini
Bu ara bize küstüler ana kız aradıkları ilgili bulamadılar
Allahm neler okuyorum yahu. Biz de 5 sene olacak evleneli maalesef ben de bu süreçte çocuk sahibi olamadım ilk olacak bu inşallah. Dilerim bütün sıkıntılarınızdan kurtulursunuz karı koca çok mutlu olsun yuvanız çocuk sesleri kahkalarıyla dolsun. Benim de kv sürekli çocukla alakalı atıfta bulunurdu senin yaşında ben 5.yi doğurdum falan diye.Off evet gelinler olarak doluyuz
Benimki de öyle sonuçta bizim başaramadığımız bişeyi başardı kraliçe oldu şımartılmayı hak ediyor
Çocuğu ilk doğurduğu zamanlar habire fotoğraf atıyordu abisine aynı sen diye diye hamileyken de ulstrsson atıyordu eşim moralim bozuluyor artık demişti bi kere .
Eşim de şimdi oralı olmuyor pek merak edip sormuyor bıraktı bu aralar foto göndermeyi.
Bizim zaten derdimiz kendimize yetiyor ona odaklanamayız herkes kendi kocasına şımartırsın kendini
Bu ara bize küstüler ana kız aradıkları ilgili bulamadılar
O haltı da yedi işte.Çocuğu olmayan kardeşlerine ultrason atan tiplerden hayır beklenmez zaten.
Yüzlerine çat çat çat söyle hadlerini bilsinlerO haltı da yedi işte.
Napsın ben doğuramadım abisine benzettiği bi çocuğu o doğurdu ya güç zehirlenmesi yaşıyor işte içten içe kibirden geberiyorlar analı kızlı o kadar hissediyorum ki sürekli Allah size de versin diyip duruyorlar kıskanıp üzülmemi ağlamamı bekliyorlar ben gayet normal davranıyorum şaşırıyorlar
Kendisi evlenince kocasını alıp kahvaltıya gelmek istedi geldiler eşim içerdeykenAllahm neler okuyorum yahu. Biz de 5 sene olacak evleneli maalesef ben de bu süreçte çocuk sahibi olamadım ilk olacak bu inşallah. Dilerim bütün sıkıntılarınızdan kurtulursunuz karı koca çok mutlu olsun yuvanız çocuk sesleri kahkalarıyla dolsun. Benim de kv sürekli çocukla alakalı atıfta bulunurdu senin yaşında ben 5.yi doğurdum falan diye.
Zaten üstüme bi gelseler alcaklar cevaplarını.Yüzlerine çat çat çat söyle hadlerini bilsinler
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim benim içinde dua et Allah tez zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin kendimi çok eksik kalbi kırık hissediyorum artık.Kendisi evlenince kocasını alıp kahvaltıya gelmek istedi geldiler eşim içerdeyken
,size çok üzülüyorum çok dua ediyorum dedi annem çok üzülüyor annemden sonra kayınvalide olanlar annemden önce babaanne oldu bizim çok zorumuza gidiyor dedi dondum kaldım.
Doğurdu hastaneye gittim kayınvalidem diyor ki 2 gündür buralarda 2 gözüm 2 Çeşme ağlıyorum sizin olmadı diye diyor bende böyle konuşma eşim üzülüyor şimdi bu doğdu bunu sevmemiz lazım her kulun yaratılacağı vakit vardır bizimde olur ben olmayacak diye düşünmüyorum hiç dedm.
Orda bile beni üzme peşinde işte.
İçten içe güç zehirlenmesi yaşıyorlar tek gündemleri o şimdi.
Bizden de çok ilgi beklediler çocuk yoluna ölelim her hafta oraya gidelim görmeye etmeye diye ama.
Göremediler niyeyse.
Zaten eşimden kaynaklı oda üzülüyor kendi içersinde kendi derdinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?