görümcem niye böyle yaptı ?

hayır yine de aramak zorunda değil. sen de onu aramak zoruna değilsin. kaldı ki belki bi hafta sonra arayacak. ne var bunda.
ben çok hassas davranmışım o zaman. yani kafaya takılmayacak bişeymiş. bunun için konuyu açtım zaten . eğer ben abartıyorsam buradaki sizlerin düşüncelerinizi öğrenmek için. teşekkür ederim.

beklentiye girmeyin

bence araması da gereksiz

sizinle özel bir samimiyeti yoksa kardeşi söylemiş işte

o da hayırlı olsun demiş bitmiş

bana kalırsa söylemek için de erken aramak için de

Benim bebegim 11 aylik oldu hala halasi gibi davranipta aramadi, 9 ay boyunca bekledim bir "hayirli olsun" kelimesini oda olmadi. Karakter meselesi:) ha birde ben aramadi diye surat astim diye sinir krizi gecirdi, ben sakinlestirdim. Gorumcelerde is tersine donuyor:)
senin görümce baya farklıymış yaa :KK53: bi de sen sakinleştirmişsin. pes valla. sanırım karakter meselesi. ne kadar önemseniyorsak o kadar önemsemek lazım canım

arkadaşlar merhaba. 8 haftalık hamileyim. geçen hafta eşim kayınvalideme ve 2 görümceme de gebe olduğumu söylemişti. ben uyuyordum o anda. eşim sonra hepsi çok sevindi filan demişti. neyse sonraki gün görmcemin biri sabah erkenden aradı sağolsun . baya sevindiğini mutlu olduğunu söyledi, güzel dilekler sundu. kv de aynı akşam aradı. aradan neredeyse 1 hafta geçti ne diğer görümcem ne de kızı , ne aradı, ne tebrik etti, mesaj bile atmadı, hiçbişey ... çok bozuldum.. eşime hiçbişey söylemedim. aramayan görümcemin de 2 yetişkin çocuğu var, biri de 3 yaşında.. ben mi büyütüyorum bilmiyorum. aramayan görümcemelere de geçen yıl gittiğimizde eşimle yalnız dışarı çıktık ve onlara gelmeleri için ''yalvarmadık'' diye eve geldiğimizde kızıyla bir olup bi güzel surat yapmışlardı bize.. bu olayın üstüne eski olaylar da geliyo aklıma iyice sinirleniyorum. ne yapsam bilemiyorum :KK43:
Çok mu lazım aramaları sanki.

arkadaşlar merhaba. 8 haftalık hamileyim. geçen hafta eşim kayınvalideme ve 2 görümceme de gebe olduğumu söylemişti. ben uyuyordum o anda. eşim sonra hepsi çok sevindi filan demişti. neyse sonraki gün görmcemin biri sabah erkenden aradı sağolsun . baya sevindiğini mutlu olduğunu söyledi, güzel dilekler sundu. kv de aynı akşam aradı. aradan neredeyse 1 hafta geçti ne diğer görümcem ne de kızı , ne aradı, ne tebrik etti, mesaj bile atmadı, hiçbişey ... çok bozuldum.. eşime hiçbişey söylemedim. aramayan görümcemin de 2 yetişkin çocuğu var, biri de 3 yaşında.. ben mi büyütüyorum bilmiyorum. aramayan görümcemelere de geçen yıl gittiğimizde eşimle yalnız dışarı çıktık ve onlara gelmeleri için ''yalvarmadık'' diye eve geldiğimizde kızıyla bir olup bi güzel surat yapmışlardı bize.. bu olayın üstüne eski olaylar da geliyo aklıma iyice sinirleniyorum. ne yapsam bilemiyorum :KK43:

Kıskandıgından olabilir mi? Aranızda sorun yoksa baska bi sebep gelmiyo aklıma. Hani artık dayıları olarak eşin kendi cocuguyla daha cok ilgilencek onlarınkiyle ilgilenmeyecek diye olabilir. Benim de görümcem ve kayınbabam hayırlı olsun demedi :) demesinlerde onların tebrigine kalmadık boşver sıkma canını

bugün bu 2. görümcem aramıyor konusu,
birazdan ailenin tüm gelinlerini arayacağım sırayla :KK53:
boşverin ya çok mu meraklısınız görümcenizin sesini duymaya, düşüneceğiniz son şey bu olsun.
hayırlı olsun bebişiniz, güle güle büyütün şimdiden.

senin görümce baya farklıymış yaa :KK53: bi de sen sakinleştirmişsin. pes valla. sanırım karakter meselesi. ne kadar önemseniyorsak o kadar önemsemek lazım canım
Basta nasilsa oyle gidiyo malesef, bizde hep bi sogukluk vardi. Daha 1 kere yegeninin sesini duymak icin aramadi, nasil demedi. Bende mesafemi koydum. Sen simdi bunlari kafana takma, hamileliginin tadini cikar. Senin stresin bebegi cok etkiliyo unutma,kafan ne kadar rahat olursa hamileligin o kadar guzel gecer

eşimle bir ara onlara gittiğimizde 3 gece kalmıştık. neden 1 gece daha kalmamışız diye eşime küsüp konuşmamıştı 10 gün. tlfnlarını açmadı, açtığında da konuyu o olaya getirip suratına kapattı. madem bu kdar çok değerliyiz ( ki bence öyle değil ) , bunu niye görmezden geliyosun demezler mi.
acaba kaldiginiza tavir yaptida öylemi tepki verdi

Hayata pozitif bakmalısın, benim gibi yıllardır bebeğin olmasa görümce , elti vs vs buna içten içe inanılmaz sevindiğini bilsen ne hissedirdin acaba?
Hadi şimdi şükret pamukcum..
Benimde günüm geçti umudum yok ama inş vardır diyorum hayırlı sağlıklı

Neden ille aranma ihtiyaci duyuyorsunuz ki? Sanirim bende bir anormallik var hic oturup da cetelesini tutmamisimdir beni su aradi bu aradi ben sunu aradim bunu aramadim diye. Bos isler

Dunya senin etrafinda donmuyo. Eminim tek dertleri senin dogurganligin degildir. Anlamiyorum bu Turk kadinlarini kedi de kopek de doguruyo arkadas bu size bahsedilen bir meziyet degil. Dunya dursun tek sizin hamileliginiz mi konusulsun istiyosunuz

Kıskandıgından olabilir mi? Aranızda sorun yoksa baska bi sebep gelmiyo aklıma. Hani artık dayıları olarak eşin kendi cocuguyla daha cok ilgilencek onlarınkiyle ilgilenmeyecek diye olabilir. Benim de görümcem ve kayınbabam hayırlı olsun demedi :) demesinlerde onların tebrigine kalmadık boşver sıkma canını
valla canım hiç bi problem yoktu aramızda olmadı da hiç. böyle yapınca bozuldum. takmıycam bundan sonra. eşim zaten yeğenlerinin üstüne çok düşer. bundan sonra eğer doğum yaparsam bizim çocuğumuz daha ön plana gelecek ya belki de öyle düşünmüştür ..

bugün bu 2. görümcem aramıyor konusu,
birazdan ailenin tüm gelinlerini arayacağım sırayla :KK53:
boşverin ya çok mu meraklısınız görümcenizin sesini duymaya, düşüneceğiniz son şey bu olsun.
hayırlı olsun bebişiniz, güle güle büyütün şimdiden.
:KK70:ne güzel yazmışsın. valla buraya konu açınca insanın içi rahatlıyo. :KK200:

valla bilemiyorum. ona sorsan işte senede 1 kere geliyomuşuz da neden ddaha çok kalmıyomuşuz. zaten benim yılda 20 gün iznim var. senin dizinin dibinde mi geçiricem 1 haftasını diyesi geliyo insanın :KK53:

eşimle bir ara onlara gittiğimizde 3 gece kalmıştık. neden 1 gece daha kalmamışız diye eşime küsüp konuşmamıştı 10 gün. tlfnlarını açmadı, açtığında da konuyu o olaya getirip suratına kapattı. madem bu kdar çok değerliyiz ( ki bence öyle değil ) , bunu niye görmezden geliyosun demezler mi.
Kendi bu kadar her detaya takilan biriyse aramasi gerektigini dusunemedi mi?
Mesafeli ol, ustune dusme, uzulme.. Bu kadar..

valla bilemiyorum. ona sorsan işte senede 1 kere geliyomuşuz da neden ddaha çok kalmıyomuşuz. zaten benim yılda 20 gün iznim var. senin dizinin dibinde mi geçiricem 1 haftasını diyesi geliyo insanın :KK53:
Dunya senin etrafinda donmuyo. Eminim tek dertleri senin dogurganligin degildir. Anlamiyorum bu Turk kadinlarini kedi de kopek de doguruyo arkadas bu size bahsedilen bir meziyet degil. Dunya dursun tek sizin hamileliginiz mi konusulsun istiyosunuz
bence çok yanlışsın bacım sen .. dünyaya nerden bakıyosun sen Allah aşına ? :KK48:benim derdim benim hamileliğimin konuşulup konuşulmaması değil. eşim söylemek istedi . bana kalsa 12-13. haftaya kadar söylemeyecektim. her neyse bu bi kenara. ben onu ablam gibi her haltta arıyorsam ondan da aynı inceliği bekledim hepsi bu. niye olayı çarpıtıyosun gerçekten ilginç.

Back
X