görümcem niye böyle yaptı ?

Hayata pozitif bakmalısın, benim gibi yıllardır bebeğin olmasa görümce , elti vs vs buna içten içe inanılmaz sevindiğini bilsen ne hissedirdin acaba?
Hadi şimdi şükret pamukcum..
Benimde günüm geçti umudum yok ama inş vardır diyorum hayırlı sağlıklı
canım benim inşallah Allah sana da tez zamanda nasip etsin.. insanın eşiyle çok güzel bi evliliği olsa da işte çıkıyor arada böyle insanlar. üzülme , Allah zamanını biliyordur illa ki. ama ne yapacaksın. insan üzülmeden de yapamıyor. Allah sana da sabır versin :KK200:

Hayata pozitif bakmalısın, benim gibi yıllardır bebeğin olmasa görümce , elti vs vs buna içten içe inanılmaz sevindiğini bilsen ne hissedirdin acaba?
bu arada ben gebelik fikrini aklımdan çıkardığım ayda öğrendim gebeliğimi. insan psikolojisi etkiliyor işte tüm vucudu hormonları.. İnşallah vardır sende de bu ay :KK200:

Eğer ilişkilerinizde bi soğukluk çekişme yaşadıysanız öncesinde, bence kardeşi ile gereken konuşmayı yaptığı için senle konuşma luzumu görmüyordur.
boşvereceksin... Bazı şeyler için zaman gerekir eğriyi doğruyu anlamak için...
bak cok güzel bebeğin olacak onun heyecanına odaklan stres yapma bebeğinin sağlığı için...

Eğer ilişkilerinizde bi soğukluk çekişme yaşadıysanız öncesinde, bence kardeşi ile gereken konuşmayı yaptığı için senle konuşma luzumu görmüyordur.
boşvereceksin... Bazı şeyler için zaman gerekir eğriyi doğruyu anlamak için...
bak cok güzel bebeğin olacak onun heyecanına odaklan stres yapma bebeğinin sağlığı için...
sağol canım haklısın :KK200:

ben olsam mutlu haberler için de kötü haberler için de ararım ama arayamanlara da alınmam.
siz arama bekliyorsunuz, benim eşimin erkek kardeşi haberi ikinci gebeliğimi yanımızda öğrendi,ki bence erkendi kv ye söyleme dediğimiz halde söyledi, hayırlı olsun demedi, tebrik etmedi. eşi de aramadı, ne yapalım tarzları bu.

canım bence hiç takılma, ha şu bir gerçek hayırlı olsun demeyenler insanın inanılmaz gözüne batıyor, benim de battı, ama önemsedim mi hayır:) Dedim ki herkes kalbinin ekmeğini yer, hiç takılmadım, bazı insanlar önceki sorunları akıllarına getirip, minicik bi bebekten hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün duasını esirgiyor maalesef, bunu yapan insanları çok sağlıklı bir ruh haline sahip olarak değerlendirmiyorum ben.

Yazdığınızdan çok etkilendim ,umarım Allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder ,Böyle bir duruma sevinmek nedir ya? Diyecek söz bulamıyorum lakin Allah büyüktür, eminim ki hevesleri kursaklarında kalacaktır, içiniz rahat olsun.

canım bence hiç takılma, ha şu bir gerçek hayırlı olsun demeyenler insanın inanılmaz gözüne batıyor, benim de battı, ama önemsedim mi hayır:) Dedim ki herkes kalbinin ekmeğini yer, hiç takılmadım, bazı insanlar önceki sorunları akıllarına getirip, minicik bi bebekten hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün duasını esirgiyor maalesef, bunu yapan insanları çok sağlıklı bir ruh haline sahip olarak değerlendirmiyorum ben.
dediğin gibi canım haklısın teşekkürler :KK68:

Kendisinden duymadigim surece ben de yengemi arayip tebrik etmem. Hemen "aman iste gorumce" diye yaftalamayin beni. Yengemle de cok iyi anlasiriz her hafta gorustugum tek akrabamdir. Abim gelmez o gelir...

Yani bilemem benim yengem hamile olsa arar bana kendisi haber verirdi zaten. 2 cocugu var ikisini de kendisi soyledi test sonucunu alinca. Belki bu yuzden sizi tam anlayamiyorum.

Ama baskasini dusuneyim, kuzenim hamile. Teyzemden duydum. Aramadim. Banane o benle paylasmadi ki... bilip bilmemem umrunda degil bence. Ne diye arayayim? Kandil gecesi dua ettim saglikla dogsun diye. Iyi ve guzel dusunuyorum. Ama bana haber vermeyen kisiyi ben niye arayip tebrik ediyorum?

Bende anne tarafindan kimseye haber vermedim ama duyan aradi tebrik etti. Baba tarafimdan ise hic kimse aramadi ama cok mu umrumda :) aramazlarsa aramazlar kendileri bilir..bence sizde bosverin ona gore durusunuzu ayarlarsiniz

Çok tebrik bekliyodun kendin arayip mujdeleseydin. Ben olsam ben de aramazdim. Bu arada görümce değilim iyi ki iyi ki değilim. ............

Siz aram
eğer biz orada neden 4 gün değil de 3 gün kaldığumuza takıalcak kadar hassas yapıda ve değer biçen veya değer veriyormuş gibi gösteren biriyse evet aramalı... ya da ben bundan sonra aramamalıyım
siz aramayin asla. Mutlaka esinize soyler yada arar sizi aramamakla itham ederse madem hamile oldugumu ogrendin sen niye aramadin. Bisey olunca kusup aramamayi biliyon. Sumdide ben kirildim kusura bakmayin der kapatirim.

Belki sizden duymayi beklemiştir. Ben genelde hamile şahıs kendisi bana söylemediği sürece, etraftan duyup yırtık dondan fırlar gibi hemen aramıyorum.
Bazi insanlar bi sure saklamak istiyor vs, buna saygi duyuyorum. Ne zaman ki bulunduğum ortamda söylüyor, o zaman hayırlı olsun diyorum

Kardeşini tebrik etmiştir sana gerek yok yani. Arayanı ararsın neden takıyorsun ki

Kendisinden duymadigim surece ben de yengemi arayip tebrik etmem. Hemen "aman iste gorumce" diye yaftalamayin beni. Yengemle de cok iyi anlasiriz her hafta gorustugum tek akrabamdir. Abim gelmez o gelir...

Yani bilemem benim yengem hamile olsa arar bana kendisi haber verirdi zaten. 2 cocugu var ikisini de kendisi soyledi test sonucunu alinca. Belki bu yuzden sizi tam anlayamiyorum.

Ama baskasini dusuneyim, kuzenim hamile. Teyzemden duydum. Aramadim. Banane o benle paylasmadi ki... bilip bilmemem umrunda degil bence. Ne diye arayayim? Kandil gecesi dua ettim saglikla dogsun diye. Iyi ve guzel dusunuyorum. Ama bana haber vermeyen kisiyi ben niye arayip tebrik ediyorum?
Tek tek milleti arayıp ben hamileyim denmez zaten. kulaktan kulağa yayılır, sevdiğin değer verdiğin biriyse arar tebrik edersin . Doğrusu da budur zaten.diğeri umursamazlık olur.

Back
X