- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
valla canım benim üstümdende koca bir yük kalktı. ama çok soğudum hepsinden yüzlerini görmeye tahammülüm yokya bu ne yaa... önceki mesajlarda kardeşler arasında böyle olabilir normal diyenler görüyor mu? abla diyeydi tamam canım birlikte hallederiz. ben alırım bişeyler. amaç eğlenmek birlikte olmak diyebilirdi. bunu düşünen tek kardeş senin eşin mi.. yazık valla. iyi yapmışsın. yoksa yine yolunacak olan sen olacaktın. bak ne güzel derdini anlattın.. ohh bee
Ben de ders calisiyorum sure tutup sonra da konuya bakiyorumÖglen oldu bende bekliyom
Laf arasında bu ayda epey açıldık demen de iyi olmuş,içinde kalmamış.O kadarını anlar artık,biz borç halindeyken hesap ödettik diye düşünmüştür belkikızlar aradım görümceyi. dedim abla x i arayıp pikniğe davet etmişsin oda çekinmiş sana bişey diyememiş. ama biliyorsun araba borcuna girdik bu ayda epey açıldık. daha maaşlarda yatmadı elimizde hiç nakit kalmadı bırak iki kilo et almayı arabaya 10 liralık benzin koyamayacak durumdayız dedim. o nedenle biz gelemiyoruz dedim. size iyi eğlenceler dedim. hmmm dedi tamam siz bilirsiniz dedi. kapattı telefonu. yani demediki ablacım ne olcak sizde yoksa bizde var gidelim gezelim güzel bir gün geçirelim demedi. eşimede aynen anlattım. yazık oda ohh be diyor üstümden koca bir yük kalktı diyor.
Keske odediginiz balik parasindan da bahsetseydiniz belki biraz vicdani sizlardi ama nerdeeekızlar aradım görümceyi. dedim abla x i arayıp pikniğe davet etmişsin oda çekinmiş sana bişey diyememiş. ama biliyorsun araba borcuna girdik bu ayda epey açıldık. daha maaşlarda yatmadı elimizde hiç nakit kalmadı bırak iki kilo et almayı arabaya 10 liralık benzin koyamayacak durumdayız dedim. o nedenle biz gelemiyoruz dedim. size iyi eğlenceler dedim. hmmm dedi tamam siz bilirsiniz dedi. kapattı telefonu. yani demediki ablacım ne olcak sizde yoksa bizde var gidelim gezelim güzel bir gün geçirelim demedi. eşimede aynen anlattım. yazık oda ohh be diyor üstümden koca bir yük kalktı diyor.
inşallah anlamıştır.Laf arasında bu ayda epey açıldık demen de iyi olmuş,içinde kalmamış.O kadarını anlar artık,biz borç halindeyken hesap ödettik diye düşünmüştür belki
bu ay çok açıldık falan dedimde anladımı bilmiyorumKeske odediginiz balik parasindan da bahsetseydiniz belki biraz vicdani sizlardi ama nerdeee
Anlasa da yine yapacak potansiyel var gorumcendebu ay çok açıldık falan dedimde anladımı bilmiyorum
artık ne yaparsa kocası da götürmez araba yok diyeTüh bu haftasonu hayal ettiği eti yiyemeyecek koca boğaz görümce. Et suyuna çorba yapıp içer artık
bu ay çok açıldık falan dedimde anladımı bilmiyorum
Suzi hanım valla siz bana arsız mıknatısı gibi geldiniz. Şu iş arkadaşıyla şu görümceden bi kurtulun , başınızdan bi sadaka çevirip verin :)Vay yüzsüz
valla dediğiniz gibi nerde dengesiz varsa beni buluyorSuzi hanım valla siz bana arsız mıknatısı gibi geldiniz. Şu iş arkadaşıyla şu görümceden bi kurtulun , başınızdan bi sadaka çevirip verin :)
Yazdığımı bir daha okuyun. Anlamamışsınız.
yaa gördünmü? sen ona büyük diye laf söylemege cekinirken o sana ne yapiyor? insan demezmi ne olcak biz aliriz etleri diye? niyetl et felan almak degildi...soze yikacakti yine hepsini emin olunkızlar aradım görümceyi. dedim abla x i arayıp pikniğe davet etmişsin oda çekinmiş sana bişey diyememiş. ama biliyorsun araba borcuna girdik bu ayda epey açıldık. daha maaşlarda yatmadı elimizde hiç nakit kalmadı bırak iki kilo et almayı arabaya 10 liralık benzin koyamayacak durumdayız dedim. o nedenle biz gelemiyoruz dedim. size iyi eğlenceler dedim. hmmm dedi tamam siz bilirsiniz dedi. kapattı telefonu. yani demediki ablacım ne olcak sizde yoksa bizde var gidelim gezelim güzel bir gün geçirelim demedi. eşimede aynen anlattım. yazık oda ohh be diyor üstümden koca bir yük kalktı diyor.
ahaahh bende dünden beri bu mantığı çözmeye çalışıyorum
Siz anlatamamışsınız. "Mış gibi yapın" deseydiniz demek istediğinizi anlatabilirdiniz.
Ok ben anlatamamışım, bundan sonra size özel anlatayım, istediğiniz gibi yazayım. :)
İnanın çok sevinirim. Bozuk Türkçe okumaktan insan şaşı oluyor, sayenizde gözlerim bayram eder:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?