görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

valla canım benim üstümdende koca bir yük kalktı. ama çok soğudum hepsinden yüzlerini görmeye tahammülüm yok

Laf arasında bu ayda epey açıldık demen de iyi olmuş,içinde kalmamış.O kadarını anlar artık,biz borç halindeyken hesap ödettik diye düşünmüştür belki

Keske odediginiz balik parasindan da bahsetseydiniz belki biraz vicdani sizlardi ama nerdeee

Neyse oldu biti bosver üzülme.. oluyor oyle insanlar, dedigin gibi bende sogudum yakiniz bide kestim bende konusmayi nasilsin iyimisin okadar.. Oturmayada gidersez esimin demesini bekliyorum artik, benim esimin aklina gelecekde gidecegiz, oooo zaman geciyor iyi oluyor

yaa gördünmü? sen ona büyük diye laf söylemege cekinirken o sana ne yapiyor? insan demezmi ne olcak biz aliriz etleri diye? niyetl et felan almak degildi...soze yikacakti yine hepsini emin olun

Bence görümcenizdeki olay şu ne yazıkki bazı insanlar çocuklarının-kardeşlerinin evlendiğini kabul edemiyor. eşinizin maaşından kendilerine pay almazlarsa ah vah kardeşimi yedi bitirdi bizim gelin moduna giriyorlar. o yüzden her an karşınıza çıkacak görümcenizin istekleri. eşiniz adına üzüldüm o kadar sevip saygı duyduğu ablası tarafından aynı duygularla karşılık alamaması üzücü bence

İnanın çok sevinirim. Bozuk Türkçe okumaktan insan şaşı oluyor, sayenizde gözlerim bayram eder:)

Siz neyin polemiğindesiniz pardon? Huzursuz musunuz? Bozuk, Türkçe değil sorun, sorun alelade bir paragrafı anlayamayarak, bunu polemik haline getiren kompleksli yapınız. Böyle kelime oyunlarına hiç gerek yok, bir derdiniz varsa buyurun söyleyin.

Herkes her şeyi düzgün anlayamayabilir, okuduğu karışık gelebilir, sorsan izah ederim burada. Şuna bak ya. Ne gereksiz bir muhabbete çekiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…