- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
Sizde ailecek mogana gidin ya da göksuya. Tepkili olduğunuzu anlasınlarmavi göl ankarada
Kendi kızmadıysa bile seninle arası bozulduğu için bahane bulup reddetseydi eşin.Çocuklar için görümce pikniğinden başka eğlence yokmu,ya bu teklif olmasaydı ne olacaktı o zaman yavrucakların hali...asla gitmicemde kocam saf benim gidelim iyi olur çacuklar için deyip duruyo.
o zaman sen git desem ben yokken onu daha fena soyarlar.
gerçekten çok fena. yeni evlendiğimde eltim beni uyarmıştı aman bunlardan uzak dur diyede ben abarttığını düşünmüştüm. eltim eşinin tayinini başka şehre aldırdı gittiler burdan bayramlarda bile gelmez.Görümceniz ne kadar fenaymış yaa!İnsan utanır herkes iki kilo et alsın gelirken demeye.İnsan düşünür ki bunlar geçen hesabı ödediler pikniğin eti masrafı da bizden olsun.Pessss yaniii.Bence görümceniz sizin maddi durumunuzu iyi olarak görüyo hani nasılsa onlara koymaz diye düşünüyo. Eşinize tembihleyin bir daha ararsa piknik konusu için "Abla Suziyi ara şu anda müsait değilim toplantıya vs.. gireceğim" desin.Yani bi bahane uydursun.Sizi arayınca görümce de "Bu ay çok sıkıştık karttan çok harcama yaptık biliyosun eşim çok cömerttir nasıl ödenecek borçlar hiç düşünmez biz gelemeyeceğiz kusura bakmayın " deyin.
yani ben çocuklarımı eğlendirmeyi bilmiyormuyumKendi kızmadıysa bile seninle arası bozulduğu için bahane bulup reddetseydi eşin.Çocuklar için görümce pikniğinden başka eğlence yokmu,ya bu teklif olmasaydı ne olacaktı o zaman yavrucakların hali...
maddi konularda utanmazlar.gitmeyin resmen kullaniyor. madem evlerine o Kadar para giriyor alsinlar bi araba gitsinler anlamiyorum.
bunlari acik acik yapiyor hic de utanma yok.
Illa ıstıyorsanız bu sefer degısıklık yapın mangalı bıze ısmarlayınyani ben çocuklarımı eğlendirmeyi bilmiyormuyum
okutsam kızar ailevi meselelerimizi ortayamı döküyon diye
al iste tam zamani madem okadar siirlendim ara gorumceni abla ya da x bu sefer nekadr kitleyeceksin ona gore hesabimizi yapalim diye dalga gec, piknige gidince de hicbiseye dokunma.kızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
hayır hayır sakın gitmeeee...
Babam ve oğlumdaki gibiii:
-Açeydim gollarımııı getme deyeydiiimmm.....
eşim tıpkı şener şen le ilyas salmanın bir filmi vardıya orda şener şen ilyas salmana diyordu iyisin hoşsun da biraz abartıyorsun diye onun gibikızarsa kızsın sinir oldum kocana bu kadar iyi niyetli olunmaz ki:))
ben arasam çok şey derimde hep kocamın hatrına sustum ama beni zorla konuşturacaklar.al iste tam zamani madem okadar siirlendim ara gorumceni abla ya da x bu sefer nekadr kitleyeceksin ona gore hesabimizi yapalim diye dalga gec, piknige gidince de hicbiseye dokunma.
aynını eşimde der hep geçenki 480 tl içinde aynını dedi o para elimizde kalsaydı zenginmi olacaktık dedi. ama bi onla kalmıyorkiBenim rahmetli babamın modeli, yedirmeyi içirmeyi pek severdi ama hiç bilmem amcamlar bize bişey alsın bizi bi yere götürüp yedirsin içirsin, 3 5 le zengin mi olacam derdi, olunurdu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?