görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

gitmeyin resmen kullaniyor. madem evlerine o Kadar para giriyor alsinlar bi araba gitsinler anlamiyorum.
bunlari acik acik yapiyor hic de utanma yok.

asla gitmicemde kocam saf benim gidelim iyi olur çacuklar için deyip duruyo.
o zaman sen git desem ben yokken onu daha fena soyarlar.
Kendi kızmadıysa bile seninle arası bozulduğu için bahane bulup reddetseydi eşin.Çocuklar için görümce pikniğinden başka eğlence yokmu,ya bu teklif olmasaydı ne olacaktı o zaman yavrucakların hali...

gerçekten çok fena. yeni evlendiğimde eltim beni uyarmıştı aman bunlardan uzak dur diyede ben abarttığını düşünmüştüm. eltim eşinin tayinini başka şehre aldırdı gittiler burdan bayramlarda bile gelmez.

al iste tam zamani madem okadar siirlendim ara gorumceni abla ya da x bu sefer nekadr kitleyeceksin ona gore hesabimizi yapalim diye dalga gec, piknige gidince de hicbiseye dokunma.

ne güzel elinize intikam için fırsat geçmiş. bir de yüzsüz eti ortak alalım diyor. benzin parası da sizden., onu paylaşalım diyen yok.
bence benzin parası bizden etler sizden deyin. zaten geçen ki 480 tl yi de biz ödemiştik diye araya da sıkıştırırsınız.içinizde kalmaz

Benim rahmetli babamın modeli, yedirmeyi içirmeyi pek severdi ama hiç bilmem amcamlar bize bişey alsın bizi bi yere götürüp yedirsin içirsin, 3 5 le zengin mi olacam derdi, olunurdu valla
aynını eşimde der hep geçenki 480 tl içinde aynını dedi o para elimizde kalsaydı zenginmi olacaktık dedi. ama bi onla kalmıyorki

gitme boşver çok istiyolarsa araba kiralayıp kendileri gitsin sizde eşiniz ve cocuklarınızla ayrı gidersiniz böle olunca insanı enayi yerine koyuluyor hiç sevmiyorum

kişi başı 2 kilo et? yuh.. kaç yıldır beslenmiyor bu görümceniz?

parasını pulunu geçtim.. diyelim 7 sülalenize yetecek paranız var , yapılan tavır hoş değil ki orda iyi vakit nasıl geçireceksiniz?
her yaptıkları her dedikleri batacak...
2 kilo et , bi depo benzinle çoluk çocuk 3 hafta ailecek kendiniz piknik yaparsınız be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…