Görümcem sizce de tuhaf değil mi yoksa bana mı öyle geliyor

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhaba kızlar iki gün önceydi sözlümü aradım akşam, duştaymış , kardeşi açtı, canım ya abim duşta görüşürüz deyip dan diye kapattı ,kelimeleri ağzıma tıkadı resmen,birkaç kere böyle oldu , insan bir sormaz mı nasılsın diye, bazen mesela işi düşüp aradığı oluyor bir şey sormak için, hiç demiyor nasılsın diye hal hatır sormak yok , diyeceğini diyor soracağını soruyor, yine çat diye kapatıyor, bana hiç normal gelmiyor samimi gelmiyor , oysa ben ona hiçbir şey yapmadım, bir kez evlerine gittiğimde başka odadaydı kendisi, resmen sözlüm gitti de çağırdı , kızın geleceği yok kaş göz yaptı da öyle dedi merhaba hoşgeldin diye, hani benden çekiniyor desem ki çekinse beni bir şeyler sormak için aramaz ,onun bir küçüğü var o da beni nasıl sever görseniz, yani aramızda kesinlikle bir tartışma geçmedi , kötü bir laf etmedim ama sanki bana karşı tavırlı gibime geliyor , sizce bana mı tuhaf geliyor ?

evet biraz tuhaf ama normal hali budur belki de. ben de mesela biriyle bi iş için koşuacaksam nabere nasılsına girmem. ne gerek var :) tamam hoş değil ama dünyanın sonu da değil. ablamın eşi veya herhangi bi misafir geldiğinde de odadan çıkmam, çıkmak istemem. yabaniyim yani, görümcen de yabani demek ki.

evet biraz tuhaf ama normal hali budur belki de. ben de mesela biriyle bi iş için koşuacaksam nabere nasılsına girmem. ne gerek var :) tamam hoş değil ama dünyanın sonu da değil. ablamın eşi veya herhangi bi misafir geldiğinde de odadan çıkmam, çıkmak istemem. yabaniyim yani, görümcen de yabani demek ki.

Yok yabani değil kendisi eğer karakteri öyle olsa bir şey demem zaten karakteri bu derim normal karşılarım.

Yok yabani değil kendisi eğer karakteri öyle olsa bir şey demem zaten karakteri bu derim normal karşılarım.

o zaman özellikle size ısınamamıştır belki. yani illa birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz. başkalarına samimi size soğuk olabilir. eğer fitne fesat peşinde değilse, bi kötülük etmiyorsa dertsiz başınıza dert aramayın.

Soğuktur ya da sana soğuk olmak istiyordur

O nasıl ise öyle ol ne kadar ekmek o kadar köfte de geç

Umursama sana hoş geldin dese ne olur demese ne olur onun hatır sormasına muhtaç değilsin ki

Soğuk biridir
Herkesle görüşmeyi sevmiyordur
Abisi de zorlamasın
Tanıdıkça isterse kaynaşırsınız
Herkes sizinle konuşmayı sevmek zorunda değil
Bende sevmem, soğuk nevale derler.

Kesinlikle soğuk birisi değil karakter olarak , zaten öyle olsa huyu böyle der geçerim , fakat işi düşüp aradığında yine de insan bir sormaz mı nasılsın diye ben yanlış düşünüyorum belki de ama tuhaf geliyor bana

sizi sevememiş demek ki.ağbisini paylaşamıyor da olabilir.sana ağbim duşta dediğinde sağol canım de kapat hemen.sen de onunla onun dilinde konuş olsun bitsin.
Haklısın ben samimi olmaya çalıştım hep ama artık bende onun gibi konuşucam

Merhaba kızlar iki gün önceydi sözlümü aradım akşam, duştaymış , kardeşi açtı, canım ya abim duşta görüşürüz deyip dan diye kapattı ,kelimeleri ağzıma tıkadı resmen,birkaç kere böyle oldu , insan bir sormaz mı nasılsın diye, bazen mesela işi düşüp aradığı oluyor bir şey sormak için, hiç demiyor nasılsın diye hal hatır sormak yok , diyeceğini diyor soracağını soruyor, yine çat diye kapatıyor, bana hiç normal gelmiyor samimi gelmiyor , oysa ben ona hiçbir şey yapmadım, bir kez evlerine gittiğimde başka odadaydı kendisi, resmen sözlüm gitti de çağırdı , kızın geleceği yok kaş göz yaptı da öyle dedi merhaba hoşgeldin diye, hani benden çekiniyor desem ki çekinse beni bir şeyler sormak için aramaz ,onun bir küçüğü var o da beni nasıl sever görseniz, yani aramızda kesinlikle bir tartışma geçmedi , kötü bir laf etmedim ama sanki bana karşı tavırlı gibime geliyor , sizce bana mı tuhaf geliyor ?
Tuhaf tabi, sıcaklık değil ki mesele. Sosyal ortam görgüsü diye bişey var. Tamamen alakasız bir yabancı bile olsanız, evine gelene, telefon açana böyle davranmaz insan. Ama umursayıp eline koz vermeyin. Siz de onu yok sayın. Evine mi gidiyorsunuz, diğer kardeşle sohbet edin, bu kız ortalıkta yoksa o nasıl diye hiç dillendirmeyin bile. Telefonda, ya da karşılaştığınız da merhaba, hello, gerektiği kadar :KK48:

annem halam için söylerdi aynen bunları evi aramış annem çıktığında abime versene dermiş direk ki annemin arkadaşıymış evlenmeden önce.Annemde öyle susan biri değil sonra halam resmi olalım demiş anneme hala resmiler annem çok rahat :)

Back
X