- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi dilemma123
-
O kadın diye eşinizin ablası ya da kardeşinden mi bahsediyorsunuz?Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Evlenmeseydin keşkeSorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Bende aylarca kaldı da size hiç yardım etmedi sandım. Abartmayın herhangi bir misafir geldiğinde de kimse tabağını alıp makinaya koymuyor.Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Bir tabak kaldırınca hizmetçi mi oldunuz. Bu nasıl bir premses sendromudur Allah aşkına.Önemli değil ama hizmetçi değilim ki.biraz ince olması gerekmez mi?
Aman ne abartmışssınız yahu. Kötü görünmese de icinde fırtınalar kopuyordur. Pembik gelinler hicbir zorluğa gelemiyor artıkGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
Aynen bi de eşini doldurmuş doğru söylüyosun.Misafir adı üstünde .. iş mi bekliyorsunuz. Ki kadın eşinden boşanmış belki acısını içinde yaşıyor sizi tatmin etmesi için ayılıp bayılması kendini yerlere yatırması mı lazım.
Çok ayıp etmişsiniz.. bir de eşinizi dolduruşa getiriyorsunuz.
Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?