Görümcem tabağını yıkamıyor.

Bende aylarca kaldı da size hiç yardım etmedi sandım. Abartmayın herhangi bir misafir geldiğinde de kimse tabağını alıp makinaya koymuyor.

Aman ne abartmışssınız yahu. Kötü görünmese de icinde fırtınalar kopuyordur. Pembik gelinler hicbir zorluğa gelemiyor artık

Aylarca kalmamış bir hafta kalmış bu hizmetcilik değilki.. boşandı diye karalar bağlamak zorunda değil ama keyfi yerinde duruyor diye mutludur çıkarımı da olmaz. Aynı şekilde sizin kardeşiniz gelse eşinize nevresim gosterir miydiniz? Hoş değil yaptiginiz.

Maalesef sizin gerçek olduğunuzu düşünmesemde şahit olduğum sizin gibi insanlar mevcut. Çok Sessiz AŞIRI içine kapanık insanlardan her zaman ürkmüşümdür. Çünkü kendilerini ifade edemedikleri için içleri çok karanlık oluyor. İkiyüzlülüklerinde boğuluyorlar sonra. Böyle saçma bir kişilik ortaya çıkıyor.

Allah inşaAllah aynı sizin gibi insanlarla kendinizi karşılaştırsın...

Yersiz bir takıntı olmuş.
Kendi kardeşiniz veya anneniz olsa.
Bak bugün yapmadı demez, 4 gündür yapıyor ama derdiniz değil mi? Böyle düşünün.

Benim de canım sıkılır mıydı ? Evet, ama uzaktan gelmiş, etmiş. Zaten gidici. Bir gün içinde takmazdım bu kadar.

Misafirliğe gitmeye korkuyorum artık
Gelen misafirime yatak toplatmam, kendisi yardım konusunda ısrar ederse bulaşıkları beraber yıkarım anca.. Görümce eve gelip kendi evi gibi yayılıp her yeri düzenlese “düzenim bozuldu,görümcem kendi evinde gibi” diye konu açılması muhtemel olurdu.

Sürekli kalsa neyse de, 1 gün için dert ettiğiniz ve yaptığınız şeye dönün bir daha bakın derim ben. Saçmalamışsınız iyice.

Aynen bi de eşini doldurmuş doğru söylüyosun.
Tek hatası kafa dağıtmak için sizin evinize gelmesi olmuş bence. Kusura bakmayın ama düşüncelerinizi bi sorgulayın derim

misafir sonucta. size yardim edecek diye bir kural yok?

Bunu kendini kardeşiniz yapsaydı acaba o zaman da laf eder miydiniz? Ya da eşiniz kalkıp bunu gözünüze soksaydı?
Hadi 5 gün boyunca evi pisletseydi anlardımda binevi, bi tabak bi nevresim son günde olay çıkartmaya gerek var mı gerçekten???
Bazı insanları harbiden anlayamıyorum dert aramak için resmen çaba sarfediyorlar.
Ve bi not daha, bu kadın yeni boşanmış. Dışardan nasıl görünürse görünsün illaki içinde size göstermediği şeyler yaşıyordur barı bu durumu bilerek biraz alttaki alsanız..
geröekten ayıp buldum

Çok gereksiz bir takıntı ve misafir kabul etmeyin o zaman.
Madem böyle düşüneceksiniz, kimseyi ne davet edin, ne de gelene müsade edin.
Kafanızda rahat olur, en azından gelen misafir de huzursuz olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…