Görümcem tabağını yıkamıyor.

Beş kuruş etmez görümceme, eşimin ailesindeki her bireye karşı
(hepsi de b.ktan b.k insanlar) asla böyle davranmam.

5 gün kalmış sadece.
Ayrıca krizli bir dönemde.
İlk günler yardımcı bile olmuş.
Bir nevresim bir tabak için mi bu konu?

Gerçekten bana çok yazık oldu.
Ne gelinler var..

Eminim benden de çok seviliyorsunuzdur.

Tebrikler valla.. İyi başarı.

Kocaaa, bak kardeşin yatağını toplamamış tabağını kaldırmamış mı yaptınız, kocanız kız kardeşine kızsın mı istediniz laf söyleyip küçük mü düşürmeye çalıştınız, iyi kalpli olmak zor ama nezaket sahibi olmak o kadar zor olmamalı. Ne var bunları görmezden gelseniz incileriniz mi dökülür bir de eşe göstermişsiniz ne kadar ayıp, görümceyi ayıplarken kendinizin düştüğü ayıp????

ufak tefek şeylere takılırsan erkenden yıpranır gidersin. görümcen yokken eşin ve sen yemek ya da bir şey yer yemez tabağı hemen makineye mi koyuyorsunuz? tezgahta bıraktığınız olmuyor mu? az önce yediğim yemeğin tabakları duruyor biraz oturucam sonra yıkarım. kasmayın görümceniz zaten makineye koyuyormuş, 1 gün yapmamış ve gidiyor artık.bu kadar dert edecek bir mesele değil bence.

Eşim görürse bir daha onu eve getirmemesi gerektigini anlar belki.biraz özen.

Bir daha kendinin de gelmek istiyceğini sanmıyorum zaten. Hatta bilinçli yapmış olabilme ihtimali bile var bence, sizinle 5günde neler yaşamıştır.
Ayrıca ara ara öz eleştiri tavsiye ederim..

Ay,bu ne kadar büyük bir derttt...
Yazık size,resmen hizmetçi olmuşsunuz görümcenize,
ne kadar yoruldunuz kimbilir o tabağı makineye yerleştirirken.
Çarşaflarını da toplamamış üstelik.
Kocanız,kızkardeşine haddini bildirmeliydi.
Bundan sonra sakın kabul etmeyin o görümceyi evinize.
Hem o sizin neyiniz oluyor ki?
Aileniz değil,arkadaşınız değil,niye misâfir ediyorsunuz?

Ilk gunler yapms en azindan.benm gorumceler hic bi gun 1 kere bile yapmazlar

Benim kv ler 10 gün kaldılar geçen ay benim evimde . Kendimi alnımdan öpmek istedim konuyu da kocama okudum ki millette neler var görsün kıymetimi bilsin . 3 ögün yemek hazırladım çorba salata pilav ana yemek tatlı çay kahve meyve kuru yemiş şeklinde . Bir yenilen bir kere daha yapılmadı bu evde . Bir bardağa bile el sürdürtmedim onlar misafir diye . Yine gelsinler yine sürdürmem o kadar basit

Sanki bu cok normal2 hafta durcan 3 defa yapcan.. iyi hizmetci bellemissiniz kadini yazik

Siz de görümceydiniz, insan eşini ailesinden uzaklaştırır mı diyordunuz?

Sizin de yaptığınız aynı şey. Birde demişsiniz ki, eşinize gösterme bahaneniz olarak görürde belki alıp bir daha eve gelmez. Siz de basbayağı eşinizi kışkırtmışsınız.

Gelininiz için gebersin falan diyordunuz zaten, sizden fazlasını beklemek çok ütopik bir düşünce olur. Bayağı bayağı distopya gibi insansınız.

Allah gelinimizden razı olsun. Psikolojik olarak çöktüğüm bir zaman bir ay evinde kaldım. Anneme göndermedi beni. Yatağımı topladığım da oldu, sabah kalkıp lavaboya gittiğim zaman topladığı da. Vay be arayıp soracağım vallahi, hiç batmış mı hallerim ona?

Kocanıza bir yatağı, bir tabağı göstermeniz... ne denir ki!

Her gün yapmış gideceği gün yapmamış pek büyütülecek bişey yok gibi sanırım eski yaşanmışlıklar var

Valla geçen konuda bana derken siz ayaklar altına gitmeyin. Nede olsa erkeğin kızkardeşine laf ediyorsunuz. Hani öyle diyordunuz.
Maşallah mevzu size dokununca görümceye haddini bildirme peşindesiniz.

Benimkisi 3 aylık evliyken üni okumaya geldi dolaptan yemek alıp ısıtmaz ki ben hem çalışıp hem bebek tedavisi görüyordum. Halinize şükredin kalıcı değilmiş zaten

ya sen yazmasana:)
haftaya kv gelecek
iyice şişiyorum. kadın gelmeden kurum kurum kuruldum zaten sende tuz biber

Benim kaynım evlendiğimiz haftanın hemen sonrasında gelip bizde kaldı üç dört gün, bir sebep olmaksızın, hiç mesele etmedim. Çok da güzel ağırladım. Ha kıymetim bilindi mi hayır boşandım bile ama hiç pişman değilim herkes kendine yakışanı yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…