- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
slm kızlar kısa anlatmaya çalışacağım. 16 aylık bebeğim var kız. Görümcem ankaradan bizim yanımıza geldi 1 hafta tatile biri 5 yaşında biri 2 aylık 2 çocuğu var.
Kızım henüz konuşamıyor. Hira deyince hı diyor dönüp bakıyor yani ismini biliyor.
Göz teması kuruyor kızdığımı anlıyor getir ver kapat gibi kelimelerin anlamını biliyor anlıyor babasına çağıyorum Ahmet diye babasının adını biliyor babasına bakıp gülüyo.
Yabancı görünce ağlıyor ama 5 dakika sonra alışıyor
Dışarı çıkmayı seviyor parktan gelmek istemiyor.
Hareketli müzik de oynamaya çalışıyor vs
Sorun şu; konuşamadığı için görümcem otizm konusunda bir şey dedi çok canım sıkıldı
Bebeğim bu arada zil çalınca koşa koşa gidip açmaya çalışıyor içime kurt düşürüp gitti bilmiyorum çok üzüldüm
Kızlar ek olarak eşim de çok geç konuşmuş 6 yaşına kadar konuşmamış.
Bebeğim ben banyoya girdiğim de kapıya falan vuruyor aç diye bi yeri işaret ettiğimde dönüp bakıyor istediği çizgi film olunca sesini duyup koşarak gidiyor bunn gbi şeyler yapıyor ne bilim
Kızım henüz konuşamıyor. Hira deyince hı diyor dönüp bakıyor yani ismini biliyor.
Göz teması kuruyor kızdığımı anlıyor getir ver kapat gibi kelimelerin anlamını biliyor anlıyor babasına çağıyorum Ahmet diye babasının adını biliyor babasına bakıp gülüyo.
Yabancı görünce ağlıyor ama 5 dakika sonra alışıyor
Dışarı çıkmayı seviyor parktan gelmek istemiyor.
Hareketli müzik de oynamaya çalışıyor vs
Sorun şu; konuşamadığı için görümcem otizm konusunda bir şey dedi çok canım sıkıldı
Bebeğim bu arada zil çalınca koşa koşa gidip açmaya çalışıyor içime kurt düşürüp gitti bilmiyorum çok üzüldüm
Kızlar ek olarak eşim de çok geç konuşmuş 6 yaşına kadar konuşmamış.
Bebeğim ben banyoya girdiğim de kapıya falan vuruyor aç diye bi yeri işaret ettiğimde dönüp bakıyor istediği çizgi film olunca sesini duyup koşarak gidiyor bunn gbi şeyler yapıyor ne bilim

Son düzenleme: