Annemin hatasi bana iyi ve kotu davranma seklini anlatmamak oldu. Kapali ya da acik giydirmesi degil. Konuyu carpitmayalim.
Bakın ben size küçük bir eğitim örneği vereyim .
Ki bunun anne baba olmakla bile alakası yok
11 yaşındayken babamla sefere çıktım .Babam kaptan . Annem ve kardeşimle seferden döndü.İtalya seferine giderken beni yanına aldı . Gemide ben ve 31 yetişkin erkek var .Ve kocaman bir havuz . Ben bayılırım yüzmeye . Ailecek kuzenlerle kız erkek fark etmez tabi ki yüzeriz . Babam o zaman bana dedi ki biz seninle ayrı yüzelim vakit geçirmiş oluruz . Şu cümleyi kurmadı ama aslında içten içe korktu "kızım bu adamlar sana zarar verebilir . Sen havuza tek girmelisin demedi bana "
Olacak ya bir gün baktım iç çamaşırımda leke var . 10-11 yaşındayım.Bu arada geminin rotası İtalya'dan arabistan'a döndü .
Baba dedim sanırım ben altıma kaçırmışım . Olsun kızım temizleriz dedi .ama dedim galiba büyük tuvaletimi kaçırmışım . Hala aklıma geldikçe kendi kendime "ne mükemmel bir adam senin baban derim "
Çamaşırını çıkar bana ver bakayım dedi .
REGL OLMUŞUM. 11 YAŞINDA OKYANUS ORTASINDA YANIMDA SADECE BABAMLA
Bak Deniz'cim dedi ;
aslında bu konuşmayı bir kaç yıl daha geç yaparız diye tahmin etmiştim .
Ve bunu engellemek , durdurmak adına ilk limanda seni bir doktora götürmem gerekecek .Çünkü doğanın sana tanıdığı zamandan önce başına geldi bu durum
BU DURUM SENİN İLERİDE ÇOK AMA ÇOK SAĞLIKLI ÇOCUKLAR DÜNYAYA GETİREBİLECEĞİNİN BİR İŞARETİ
SEN ARTIK GENÇ BİR KIZ OLDUN
BAZI İNSANLAR BUNA KİRLENMEK DER AMA ASLINDA BU ALLAHIN BİR MUCİZESİ
SEN ASLA BÖYLE BİR CÜMLE KURMA .
Ve bana pamuklardan orkid yaptı babam .
Hiç korkmadım
Ve lanet arabistan da buna müdehale edemeyiz deyip bana ilaç vermediler . Çünkü orası baskılayıcı rezil bir yer . İtalya'ya gidene kadar 2. regl mi oldum . Ve orada bana bir hormon iğnesi yaparak hem boyumun uzamasına hem reglimin 3 yıl daha geciktirilmesine yardımcı oldular .
Kİ bu babam . Annemin nasıl yardımcı olduğuna hiç girmeyeyim .
Cinsel eğitim de verdiler bu arada . Her şeyi konuştular hem de açık açık . İki oğlum var ve ben de konuşuyorum
Doğrusu bu ...