Görümcem ve covid aşısı...

goldenhour16

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
108
245
23
Merhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Görümcemle konuşurken konu aşıya geldi ve görümcem golden sen evde oturuyorsun sana aşı yapıyorlar. Eşimi kastederek kardeşim o kadar insanın içinde hala aşı olmadı dedi.
O an bir şey demedim ama kırıldım açıkçası Eşimin aşı olmasını ben de çok istiyorum ama benimle kıyaslaması beni kırdı. sizce kırılmakta haklı mıyım. Yoksa çok üstünde durmayayım mı?

Art niyetli olup olmadığını genel olarak siz daha iyi bilirsiniz.
Bende çalışıyorum ve sürekli evde olan 65 yaş üstünün aşılanıp çalışan polis öğretmen vs aşı olmamasına üzülüyorum mesela.
Buna üzülüyor musunuz gerçekten? Bir 65 yaş üstüyle bir 30luk insan aynı mı geçiriyor. Kaldı ki o yaş genellikle torun torba vs yaşıyor ve dışarıdan temasla durumları öncelik taşıyor. Ayrıca öğretmenler falan aşılaniyor şu an diye biliyorum ben.

Art niyetli olup olmadığını genel olarak siz daha iyi bilirsiniz.
Bende çalışıyorum ve sürekli evde olan 65 yaş üstünün aşılanıp çalışan polis öğretmen vs aşı olmamasına üzülüyorum mesela.
Yalnız ben ilkokul öğretmeniyim. Ve 30 kişilik bir sınıfım var iki haftalık bu süreçte evdeyim bunu bilerek söylemesi beni üzdü. Sanki sürekli evde oturuyormuşum gibi.

Canım şimdi lafın bi söyleniş şekli var nasıl söylediki görümcen laf sokmalımı normal bi şekilde😅

Ben sizi hiç çalışmıyorsunuz gibi düşünmüştüm kadın olanı söylemiş diyecektim
Öğretmenim deyince artık olaya tarafsız bakamıyorum
Görümce hem haklı hem haksız
Zaten bahsettiği konunun da sizinle pek alakası yok
Genel olarak sistem eleştirisi

Acil gorumcenizden boşanın.

Allah im ya kiz ne kırılıyorsun ona .
Annen demiş olsa da kırılır mısın ?
Evet ben çok hassas düşünüyorum sanırım. Ben olsam sen ne güzel aşı oldun keşke kardeşim de aşı olsaydı derdim. Ben herkes olsun isterim sen niye oldun o olmadı kafasına girmem. Bu tavrı bekliyorum karşımdakinden de

Back
X