Görümcem ve covid aşısı...

Hiç bu kadar narin kırılgan olma sanşı vermedi hayat. 🙂 Gayet normal Bi soru. Akşama ne yaptın kadar.

Merhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Görümcemle konuşurken konu aşıya geldi ve görümcem golden sen evde oturuyorsun sana aşı yapıyorlar. Eşimi kastederek kardeşim o kadar insanın içinde hala aşı olmadı dedi.
O an bir şey demedim ama kırıldım açıkçası Eşimin aşı olmasını ben de çok istiyorum ama benimle kıyaslaması beni kırdı. sizce kırılmakta haklı mıyım. Yoksa çok üstünde durmayayım mı?
Bunda kırılacak ne var ?

Merhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Görümcemle konuşurken konu aşıya geldi ve görümcem golden sen evde oturuyorsun sana aşı yapıyorlar. Eşimi kastederek kardeşim o kadar insanın içinde hala aşı olmadı dedi.
O an bir şey demedim ama kırıldım açıkçası Eşimin aşı olmasını ben de çok istiyorum ama benimle kıyaslaması beni kırdı. sizce kırılmakta haklı mıyım. Yoksa çok üstünde durmayayım mı?
Annen dese alinmazsin gorumce söyleyince alinirsin müge apla diyesim geldi😄

Eşim asker ..ben öğretmenim ve arkadaşlarım da genelde eşi asker olan öğretmenlerden oluşuyor..eşlerimiz görevden dolayı oldu ama bizden henüz olan yok (çevremden). Eşim aşı olunca arkadaşa "Adamın yanına gidip iki sıkıştırayım belki azcık bana da etkisi geçer " demiştim😂 bu arada eşim şu an temaslı olarak karantinada çünkü aşı olan iki iş arkadaşı covit pozitif çıktı .Yani aşının da ilk haftalar pek koruyuculuğu olmuyor🤷‍♀️

Bende evden çalışıyorum ve turizmde çalıştığım için aşı çıktı eşime çıkmadı aşı olduma ama keşke daha çncelikli gruplara çıksaydı ben kendim eleştiriyorum durumu. Eşimi de geçtim annem babam 50 yaşında olamıyor haksızlık dibine kadar haklı.

Kirilmaya yer ariyosunuz ya derdiniz yok hic herhalde dert ariyosunuz

Ay bende buna yakın birşey abimin eşine söyledim geçen gün. Konu sahibi acaba bizim gelin mi acaba diye biran panik oldum🙈 Kendisi ilkokul ogretmeni. Aşı randevudu aldım diye mesaj atmış aile grubuna. Bende hayırlı olsun dedikten sonra Ortaokul öğretmenleri aktif çalışmaya devam ederken ilkokul öğretmenlerini aşılayıp eve yollamalarına anlam veremediğini yazdım. O da haklısın dedi😃

Yalnız ben ilkokul öğretmeniyim. Ve 30 kişilik bir sınıfım var iki haftalık bu süreçte evdeyim bunu bilerek söylemesi beni üzdü. Sanki sürekli evde oturuyormuşum gibi.
Öğretmenlerde sıra şuan görümceniz saçmalamış eşimiz ne iş yapıyor görümcenizi hiç kafanıza takmayın üzülmeye değmez

tıpık gorumce işte

Öğretmen olmaniZin haklılık haksızlığa tesir edecek bir durumu yok. Aktif şekilde çalışıyor olsanız öğretmenlerin aşılanması gerek elbette ama şu aşamada okullar kapalı zaten ve salgının bir an önce hız kesmesi için disardakilerin aşılanması lazım

Kırılmaya yer aramayın bence.
Çok haklı bir eleştiri ve bu eleştiri size yöneltilmemiş. Planlama o kadar mantıksız ki, evdeki insan aşı oluyor ama her gün toplu taşıma ile işine gidip gelen olamıyor!

Bu forumda görümce, kayınvalide ve elti bir şey söylese de kırılsam diye bekleyen bir tayfa var ve bu hiç sağlıklı değil.

Back
X