- Konu Sahibi goldenhour16
E size bisey dememiski sisteme demis siz niye dert edindiniz yapmayin lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırılacak hiç bsey yokkiiiiMerhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Görümcemle konuşurken konu aşıya geldi ve görümcem golden sen evde oturuyorsun sana aşı yapıyorlar. Eşimi kastederek kardeşim o kadar insanın içinde hala aşı olmadı dedi.
O an bir şey demedim ama kırıldım açıkçası Eşimin aşı olmasını ben de çok istiyorum ama benimle kıyaslaması beni kırdı. sizce kırılmakta haklı mıyım. Yoksa çok üstünde durmayayım mı?
‘Muhatabım da benim gibi düşünsün, benim gibi tavır alsın’ şeklindeki bir yaklaşım doğru ve gerçekçi bir yaklaşım değil ne yazık ki.Evet ben çok hassas düşünüyorum sanırım. Ben olsam sen ne güzel aşı oldun keşke kardeşim de aşı olsaydı derdim. Ben herkes olsun isterim sen niye oldun o olmadı kafasına girmem. Bu tavrı bekliyorum karşımdakinden de
Çok üstünde durmaMerhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Görümcemle konuşurken konu aşıya geldi ve görümcem golden sen evde oturuyorsun sana aşı yapıyorlar. Eşimi kastederek kardeşim o kadar insanın içinde hala aşı olmadı dedi.
O an bir şey demedim ama kırıldım açıkçası Eşimin aşı olmasını ben de çok istiyorum ama benimle kıyaslaması beni kırdı. sizce kırılmakta haklı mıyım. Yoksa çok üstünde durmayayım mı?
Yanı bence bunda bişey yok görümcelerin adı cıkmışMerhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Gerçekten buna kirildinizmi..bayan sistemi eleştirmiş..siz ne düşündünüz de kirildiniz gerçekten anlamadimMerhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Yüz yüze ders verenler aşılanmiyor daha.Buna üzülüyor musunuz gerçekten? Bir 65 yaş üstüyle bir 30luk insan aynı mı geçiriyor. Kaldı ki o yaş genellikle torun torba vs yaşıyor ve dışarıdan temasla durumları öncelik taşıyor. Ayrıca öğretmenler falan aşılaniyor şu an diye biliyorum ben.