- 27 Nisan 2020
- 108
- 245
- 23
- Konu Sahibi goldenhour16
-
Buna üzülüyor musunuz gerçekten? Bir 65 yaş üstüyle bir 30luk insan aynı mı geçiriyor. Kaldı ki o yaş genellikle torun torba vs yaşıyor ve dışarıdan temasla durumları öncelik taşıyor. Ayrıca öğretmenler falan aşılaniyor şu an diye biliyorum ben.Art niyetli olup olmadığını genel olarak siz daha iyi bilirsiniz.
Bende çalışıyorum ve sürekli evde olan 65 yaş üstünün aşılanıp çalışan polis öğretmen vs aşı olmamasına üzülüyorum mesela.
Yalnız ben ilkokul öğretmeniyim. Ve 30 kişilik bir sınıfım var iki haftalık bu süreçte evdeyim bunu bilerek söylemesi beni üzdü. Sanki sürekli evde oturuyormuşum gibi.Art niyetli olup olmadığını genel olarak siz daha iyi bilirsiniz.
Bende çalışıyorum ve sürekli evde olan 65 yaş üstünün aşılanıp çalışan polis öğretmen vs aşı olmamasına üzülüyorum mesela.
Öğretmen olduğunuzu yazsaydınız muhtemelen görümcenize bu kadar hak veremeyecektik :))Yalnız ben ilkokul öğretmeniyim. Ve 30 kişilik bir sınıfım var iki haftalık bu süreçte evdeyim bunu bilerek söylemesi beni üzdü. Sanki sürekli evde oturuyormuşum gibi.
Çok detay vererek bünyeleri yormayayım dedim :))Öğretmen olduğunuzu yazsaydınız muhtemelen görümcenize bu kadar hak veremeyecektik :))
Ya sonuçta sen evde oturuyorsun diyor. Ben de 10 gün öncesine kadar 30 kişilik sınıfta ders anlatıyordum. Bunu bilerek beni ve eşimi kıyaslaması zoruma gitti.Canım şimdi lafın bi söyleniş şekli var nasıl söylediki görümcen laf sokmalımı normal bi şekilde
Evet ben çok hassas düşünüyorum sanırım. Ben olsam sen ne güzel aşı oldun keşke kardeşim de aşı olsaydı derdim. Ben herkes olsun isterim sen niye oldun o olmadı kafasına girmem. Bu tavrı bekliyorum karşımdakinden deAcil gorumcenizden boşanın.
Allah im ya kiz ne kırılıyorsun ona .
Annen demiş olsa da kırılır mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?