- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
- Konu Sahibi goldenhour16
Akşam saatlerinde de aşı Randevusu alınabiliyor. Babam akşam on buçuk da oldu aşıyı.Bilmiyorum ki
Bir de ramazan geldi. İnsanlar hiç olmuyor artık orucum bozulacak diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam saatlerinde de aşı Randevusu alınabiliyor. Babam akşam on buçuk da oldu aşıyı.Bilmiyorum ki
Bir de ramazan geldi. İnsanlar hiç olmuyor artık orucum bozulacak diye
Bunda kırılacak ne var ?Merhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Görümcemle konuşurken konu aşıya geldi ve görümcem golden sen evde oturuyorsun sana aşı yapıyorlar. Eşimi kastederek kardeşim o kadar insanın içinde hala aşı olmadı dedi.
O an bir şey demedim ama kırıldım açıkçası Eşimin aşı olmasını ben de çok istiyorum ama benimle kıyaslaması beni kırdı. sizce kırılmakta haklı mıyım. Yoksa çok üstünde durmayayım mı?
Annen dese alinmazsin gorumce söyleyince alinirsin müge apla diyesim geldiMerhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Görümcemle konuşurken konu aşıya geldi ve görümcem golden sen evde oturuyorsun sana aşı yapıyorlar. Eşimi kastederek kardeşim o kadar insanın içinde hala aşı olmadı dedi.
O an bir şey demedim ama kırıldım açıkçası Eşimin aşı olmasını ben de çok istiyorum ama benimle kıyaslaması beni kırdı. sizce kırılmakta haklı mıyım. Yoksa çok üstünde durmayayım mı?
dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim heyt beBen olsam instagram ve whatsapp storyme “varlığımın değerini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim!” yazar gördüklerinden emin olduktan hemen sonra engellerdim. Şimdi onlar düşünsün.
Eeee anlayanaaadalımı kıranın ağacını kökünden sökerim heyt be![]()
Öğretmenlerde sıra şuan görümceniz saçmalamış eşimiz ne iş yapıyor görümcenizi hiç kafanıza takmayın üzülmeye değmezYalnız ben ilkokul öğretmeniyim. Ve 30 kişilik bir sınıfım var iki haftalık bu süreçte evdeyim bunu bilerek söylemesi beni üzdü. Sanki sürekli evde oturuyormuşum gibi.
tıpık gorumce işteMerhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.
Kırılmaya yer aramayın bence.Merhaba sevgili kk üyeleri ben şu an evden çalışıyorum. Ancak covid aşısı çıktı ve geçen hafta gidip aşı oldum. Eşimin daha aktif bir iş hayatı var ancak o henüz aşıda öncelikli sırada değil.