GÖRÜMCEM VE ENİŞTESİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ÖNCELİKLE MERHABALAR KONUYA HEMEN GİRMEK İSTİYORUM ŞİMDİ BEN ÇALIŞIYORUM VE Bİ KAÇ GÜN SONRA FINDIK BAŞLAYACAK BUNDAN DOLAYI YEMEK YAPMASI İÇİN BÜYÜK GÖRÜMCEM BİZE GELDİ EŞİM EVDE DEĞİL İŞTEYDİ BENDE EVDE YOKTUM İŞ ÇIKIŞI EŞİM BENİ ARADI VE KÜÇÜK GÖRÜMCEMİN KOCASININ BENİ ALIP EVE BIRAKACAĞINI VE BİZDE KALACAĞINI SÖYLEDİ NEDEN DEDİĞİMDE SABAH FINDIĞA BAŞLAYACAĞIMIZI SÖYLEDİ NEYSE EVE GİTTİK GÖRÜMCEM YEMEKLERİN BİR ÇOĞUNU YAPMIŞTI BALKONDA OTURUYORDUK BEN GÖRÜMCEM VE DİĞER GÖRÜMCEMİN KOCASI SONRASINDA BEN SES KAYDINI AÇIP LAVABOYA GİTTİM (KAYDI AÇMA SEBEBİM DAHA ÖNCE GÖRÜMCEM DEDİKODUMU YAPTIĞI İÇİN ) SONRASINDA HERKESİN YATAĞINI YAPTIM YATTIK SES KAYDINI DİNLEYİM DEDİM AMAN ALLAHIM GÖRÜMCEMLE ENİŞTESİNİN BERABER OLDUĞUNU DİNLEDİM MEĞER BEN LAVABOYA GİTTİĞİMDE OYNAŞIYORLARMIŞ ENİŞTESİ GÖRÜMCEME GECE YANINA GELMESİNİ ONU ÖZLEDİĞİNİ SÖYLÜYORDU ODA İTİRAZ ETMİYORDU O AN ELİM AYAĞIM BOŞALDI NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM TABİ SABAHA KADAR UYUYAMADIM ŞİMDİ BEN NE YAPAYIM BANA AKIL VERİN BU DURUMU ORTAYA ÇIKARAYIM MI EŞİME YADA BAŞKA BİRİNE SÖYLEYİM Mİ ÇOK KÖTÜ ÇIKMAZDAYIM BURDAN BAŞKA KİMSEYE ANLATAMAM LÜTFEN YARDIM EDİN NE OLUR.
Şimdi size sormazlar mı sen neden ses kaydı açtın diye? Oh valla mis gibi dert hayrını görün.

ÖNCELİKLE MERHABALAR KONUYA HEMEN GİRMEK İSTİYORUM ŞİMDİ BEN ÇALIŞIYORUM VE Bİ KAÇ GÜN SONRA FINDIK BAŞLAYACAK BUNDAN DOLAYI YEMEK YAPMASI İÇİN BÜYÜK GÖRÜMCEM BİZE GELDİ EŞİM EVDE DEĞİL İŞTEYDİ BENDE EVDE YOKTUM İŞ ÇIKIŞI EŞİM BENİ ARADI VE KÜÇÜK GÖRÜMCEMİN KOCASININ BENİ ALIP EVE BIRAKACAĞINI VE BİZDE KALACAĞINI SÖYLEDİ NEDEN DEDİĞİMDE SABAH FINDIĞA BAŞLAYACAĞIMIZI SÖYLEDİ NEYSE EVE GİTTİK GÖRÜMCEM YEMEKLERİN BİR ÇOĞUNU YAPMIŞTI BALKONDA OTURUYORDUK BEN GÖRÜMCEM VE DİĞER GÖRÜMCEMİN KOCASI SONRASINDA BEN SES KAYDINI AÇIP LAVABOYA GİTTİM (KAYDI AÇMA SEBEBİM DAHA ÖNCE GÖRÜMCEM DEDİKODUMU YAPTIĞI İÇİN ) SONRASINDA HERKESİN YATAĞINI YAPTIM YATTIK SES KAYDINI DİNLEYİM DEDİM AMAN ALLAHIM GÖRÜMCEMLE ENİŞTESİNİN BERABER OLDUĞUNU DİNLEDİM MEĞER BEN LAVABOYA GİTTİĞİMDE OYNAŞIYORLARMIŞ ENİŞTESİ GÖRÜMCEME GECE YANINA GELMESİNİ ONU ÖZLEDİĞİNİ SÖYLÜYORDU ODA İTİRAZ ETMİYORDU O AN ELİM AYAĞIM BOŞALDI NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM TABİ SABAHA KADAR UYUYAMADIM ŞİMDİ BEN NE YAPAYIM BANA AKIL VERİN BU DURUMU ORTAYA ÇIKARAYIM MI EŞİME YADA BAŞKA BİRİNE SÖYLEYİM Mİ ÇOK KÖTÜ ÇIKMAZDAYIM BURDAN BAŞKA KİMSEYE ANLATAMAM LÜTFEN YARDIM EDİN NE OLUR.
İşsizsiniz şeklinde yorumladım.

Oncelik hikaye olmayabilir. Zira tv'lerde, gündüz kuşağı programlarinda bundan daha beter iliskiler yumağı görüyoruz.
Bence gizlice insanların özel alanini ihlal etmeyi birakmakla ise baslayabilirsiniz.
Ve kaydi silip neler duyduğunuzu unutun. Bu işten sadece siz zararlı çıkarsınız.
Soyle diyebilirler mesela " Tuhah61'in kayit aldigini anladik ve ona oyun oynadik". Bu durumda ses kaydi aldiginiz icin tepkiler size yonelir.

Karışmayın. Bugün siz birinin ayıbını açarsınız yarın sizin ayıbınızı açarlar.

Konu gerçek ya da fakedir bilemem ama oluyor maalesef böyle şeyler.

Dedemin kiracısı vardı böyle bir aile.
Evde iki kız kardeş birisi evli çocuğu var diğeri bekar.Bu evli olan çift arada gezmeye gele gele nasıl olduysa enişte baldız kaçıp gitmişler.
Sonra ondan da çocuk yaptı.
Yani bir adamdan iki kardeşinde çocuğu oldu.

Memleketin sapığı bitmiyor.

Ben düşmanım dahi olsa bir kadının aldatıldığını bilip asla susamam hemde bu kadar en yakından gelen bir darbede.
Elinde kanıt var dedikodumu yaptıklarını düşünüyordum bunları duydum diye eşine aldatılan görümceye bir an evvel al karşına dinlet.

Ha ben direkt dinler dinlemez suratlarına vurup hepsine sesi atardım kapı dışarı ederdim.
Diğer kadının da olabildiğim kadar yanında olmaya çalışırdım.

Bağırmanıza gerek yok küçük harf yazdığınızda da okuyabiliyoruz. Konuyu inandırıcı buldum muhtemelen fake yine de bilginiz olsun diye yazıyorum, izinsiz ses kaydı almak suçtur
Küçük harf olması gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın Biliyorum bunların farkındayım ama ben çok farklı bişey soruyorum

Neden hayal gücüm olsun ki ilk defa böyle bir olaya şahit oluyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum
Milleti tele kulak çetesi gibi dinlemeyi aliskanlik haline getirmisseniz size misafirligi de gelinmez.
Duymamaniz gereken bir şey duymussunuz.
Madem milleti dinleyecek kadar ileriye gittiniz,anlatın.
Madem aile içi bir sapkınlık var,anlatın o halde.
Karışmayın derdim ama burnunuzu sokmussunuz zaten.
Ama bunu nasil öğrendiğinizi de anlatın.

Konu gerçek ya da fakedir bilemem ama oluyor maalesef böyle şeyler.

Dedemin kiracısı vardı böyle bir aile.
Evde iki kız kardeş birisi evli çocuğu var diğeri bekar.Bu evli olan çift arada gezmeye gele gele nasıl olduysa enişte baldız kaçıp gitmişler.
Sonra ondan da çocuk yaptı.
Yani bir adamdan iki kardeşinde çocuğu oldu.

Memleketin sapığı bitmiyor.

Ben düşmanım dahi olsa bir kadının aldatıldığını bilip asla susamam hemde bu kadar en yakından gelen bir darbede.
Elinde kanıt var dedikodumu yaptıklarını düşünüyordum bunları duydum diye eşine aldatılan görümceye bir an evvel al karşına dinlet.

Ha ben direkt dinler dinlemez suratlarına vurup hepsine sesi atardım kapı dışarı ederdim.
Diğer kadının da olabildiğim kadar yanında olmaya çalışırdım.

Benim bildiğim bir ailede böyle bir şeyi ortaya çıkaran kadın katledildi. Hem de aldatan kadının kocası tarafından, adam karısına iftira atıldığına inandı. Sonradan doğru olduğu ortaya çıktı adam hapse kadın mezara girdigiyle kaldı ilişkiyi yaşayanlara bir şey olmadı. İnsanların ne tepki vereceğini öngöremiyoruz dolayısıyla susmak daha sağlıklı geldi bana da.

Buyuk harflerle yazmak yasak

Şunu anladım 2 görünce var birinin kocasıyla diğer görümce arasında yasak ilişki var

Hiç bir şey yapma 3 maymun oyna nasılsa çıkar bir şey desen sen arada kalırsın
Bilmiyordum küçük harf olduğunu çok sağolun konuyla ilgili yorum yaptığınız için teşekkürler

Benim bildiğim bir ailede böyle bir şeyi ortaya çıkaran kadın katledildi. Hem de aldatan kadının kocası tarafından, adam karısına iftira atıldığına inandı. Sonradan doğru olduğu ortaya çıktı adam hapse kadın mezara girdigiyle kaldı ilişkiyi yaşayanlara bir şey olmadı. İnsanların ne tepki vereceğini öngöremiyoruz dolayısıyla susmak daha sağlıklı geldi bana da.
Çok teşekkür ederim haklısınız peki onlara nasıl davranmalıyım

Çok teşekkür ederim haklısınız peki onlara nasıl da
Ya fake değilse ne demek sessiz kal? Ortadaki ahlaksızlığa nasıl sessiz kalınır? Siz olsanız bilmek istemez misiniz ya? İğrenç midem bulandı.
Fake konu değilse, söyle konu sahibi. Ailenin en aklı başında olanına aç ama ilk önce konuyu
Neden fake olsun yani neden öyle bişey yapayım ki başka işim yok uydurma mı yapayım

Siz de haklısınız tabi bilemiyorum çok hassas bir konu herkes az çok tanır içinde yaşadığı aileyi ve yapılarını ben bunu direkt söylerdim ama konu sahibi bu insanların yapılarını baz alabilir.
Aldatılan kadın ayrılır mı?
Aldatan enişte kişisi falan zarar vermeye kalkar mı?
Ama gece yarısı eşine baskın yaptırması çok daha sıkıntılı olur o öfkeyle kontrol kaybedilme olası çık yüksek,ölçüp tartıp ama gerekirse sadece eşine söyleyecek ama susmayacak ben susmayı kabullenemezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X