- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi misslaviniaa
-
Madem her akşam oradalar,siz de taşının o evden,kayın valide de kızında kalsın,zaten hep iç içelermiş değişen sadece mekan olur :)Meraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce
Avukatimisin o beni sinir etti cunku sende etme benceİyi niyetim sonum olacak demişsiniz ama hiç de iyi niyetli biri değilsiniz konu sahibi. İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçip aldatılma gibi ağır bir olayı da işin içine dahil etmişsiniz. Neyse ki diğer üye sizin seviyenize düşmemiş.
Avukatimisin o beni sinir etti cunku sende etme bence
Avukatı değilim sadece mesajınızı görünce üzüldüm, yazma gereği hissettim. Polemiğe girip konunuzu baltalamak istemiyorum bu yüzden cevap yazarsanız karşılık vermeyeceğim. Fiziksel özellikler kişilerin seçme hakkı olduğu nitelikleri değildir. Belki hormonal bir bozukluğu vardı kurt adam demek nedir? Biri size aynı şekilde karşılık verse ne hissedersiniz?Avukatimisin o beni sinir etti cunku sende etme bence
Çok çirkin yakıştırmalar bunlar, çok ayıp ya. Hepimizin kılı tüyü var.Sen şimdi genetigi degistirilmis insan mi oluyon killariyla basi belada olan prenses ayrica okadar derinlerden vurmusumki seni her konuya ayri syri aciklama yapmissin bukadar onemseme beni bebegim ya
Dogru soyluyosunAvukatı değilim sadece mesajınızı görünce üzüldüm, yazma gereği hissettim. Polemiğe girip konunuzu baltalamak istemiyorum bu yüzden cevap yazarsanız karşılık vermeyeceğim. Fiziksel özellikler kişilerin seçme hakkı olduğu nitelikleri değildir. Belki hormonal bir bozukluğu vardı kurt adam demek nedir? Biri size aynı şekilde karşılık verse ne hissedersiniz?
Dikkate alicagimHanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat edelim, burası insanları dış görünüşüyle vuracağınız bir platform değildir, lütfen yazdıklarımıza özen gösterelim.
Konu sahibi ne fenasin sen ya el alemi aldatilmislikla mi vuruyon
Kim fikir verse parlıyorsun
Bence de sen kaderinisev otur oturduğun yerde hizmete devam
Konu sahibi ne fenasin sen ya el alemi aldatilmislikla mi vuruyon
Kim fikir verse parlıyorsun
Bence de sen kaderinisev otur oturduğun yerde hizmete devam
Begensen ne olur kiCidden hiç begenmedim uslubunu
Bu kadar laf söylüyosun burdakilere de eşine diyemiyo musun bu sorunu
Biraz sakin ol
Hanımlar bir daha rica da bulunmam direkt uyarı alırsınız, genel bir uyarıdır hepinizi kapsıyor.
misslaviniaa ,
peki evlenmeden önce görümcenizin sürekli annesine gidip geldiğini fark etmediniz mi?
Sizin konunuzda bir teyzemizi örnek vermiştim, teyzemizin kızları hergün anne evinde, damatlar keza öyle, annede yiyip içiyorlar, oğlu bekar bugün evlense, evleneceği kadın aynı evde yaşamayı kabul etse evlenmeden önce kızların sürekli anne evinde olduğunu fark etmemesi imkansız.
Anneleriyle birlikte olacaklarsa neden evlendiler diyebilirsiniz ama herkesin yaşam tarzı farklı, misal bizim teyze söylenir falan ama devamlı birlikte olmaktan çokta şikayetçi değil, alışmışlar çünkü bu düzene.[/QUO
Benim zor bi evliligim oldu cok ozel seyler var anlatabilcegim bi durum degil gorumcem ve esinin hergun geldigini bilmiyodum esimde askerdeydi ozamanlar tuhaf gelisti hersey ben dikkate almak istiyorum ama beni tahrik ediyolar ozelden bile yazan var kocama hakaret edende ozur dilerim dikkat edicem
Benim zor bi evliligim oldu cok ozel seyler var anlatabilcegim bi durum degil gorumcem ve esinin hergun geldigini bilmiyodum esimde askerdeydi ozamanlar tuhaf gelisti hersey ben dikkate almak istiyorum ama beni tahrik ediyolar ozelden bile yazan var kocama hakaret edende ozur dilerim dikkat edicemHanımlar bir daha rica da bulunmam direkt uyarı alırsınız, genel bir uyarıdır hepinizi kapsıyor.
misslaviniaa ,
peki evlenmeden önce görümcenizin sürekli annesine gidip geldiğini fark etmediniz mi?
Sizin konunuzda bir teyzemizi örnek vermiştim, teyzemizin kızları hergün anne evinde, damatlar keza öyle, annede yiyip içiyorlar, oğlu bekar bugün evlense, evleneceği kadın aynı evde yaşamayı kabul etse evlenmeden önce kızların sürekli anne evinde olduğunu fark etmemesi imkansız.
Anneleriyle birlikte olacaklarsa neden evlendiler diyebilirsiniz ama herkesin yaşam tarzı farklı, misal bizim teyze söylenir falan ama devamlı birlikte olmaktan çokta şikayetçi değil, alışmışlar çünkü bu düzene.
Özel meselelere girmeyin, zor durumda bırakmayın kendinizi, baştan bilseydiniz belki de ayrı yaşamak isterdiniz, bizim teyzenin oğlu bugün evlenmek istese eş adayı ayrı ev ister ve haklıdır da, sanırım siz görümceden biraz daha uzak bir yere taşınmaya karar verdiniz bile, bu mantıklı bir çözüm olacaktır, yine gelip giderler ama altlı üstlü oturduğunuz zamanlar gibi olmaz.Benim zor bi evliligim oldu cok ozel seyler var anlatabilcegim bi durum degil gorumcem ve esinin hergun geldigini bilmiyodum esimde askerdeydi ozamanlar tuhaf gelisti hersey ben dikkate almak istiyorum ama beni tahrik ediyolar ozelden bile yazan var kocama hakaret edende ozur dilerim dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?