- 11 Nisan 2017
- 92
- 53
- 3
- Konu Sahibi misslaviniaa
-
Keske dedigin gibi olsaydi inan cok isterdim ama gercek suan su derdimin arasinda inanip inanmaman da beni alakadar etmiyo yinede yorum yapmakta ozgursun istedigin gibi dusunebilirsinKonu sahibi basli basina bir tez konususun. Boyle bir 'gercek kisi' olamaz. Bence tamamen hayal urunusun.
O evde ucumuz yasiyosak ucumuzun evi o evin gecimini bitek kv saglamiyor esimin cok katkisi kazanci oluyor kayinvalidem olmasa bile biz her turlu geciniriz sorun degil ama merhametimizden oturu birakamiyoruzGelir annesinin evi. Kocan da evlenmiş ama her gece anasının evinde işte. Demek ki niye evlendik o zaman sürekli annemize gideceksek tezinizi eşiniz çürütüyor. Yani bi tek annesinden ayrı kalan sizsiniz. .onlar iki kardeş yolunu bulmuş. Size de aynı kafadan dilerim. Yoksa bütün gün hizmet edersiniz.
Bazilari evlenme kavramini bile henuz bilmiyo herkesin bi duzeni yuvasi olmali surekli annene gidersen tek basina hic bisey beceremezsin ayakta duramazsin hep anneden aileden medet ummak olmaz sen evlendiysen varsa bi yuvan bi evin otur evini cekip cevir hic bi tecruben olmaz yoksa buyuduysek artikNiye gelemesin? Yakın olsak valla da billa da hergün giderim anneme. Niye evlendik anamıza gitmeyelim diye mi?
Benim sorunum gorumcem ve esi sende iyi kurtulmussun sevindim senin adina darisi basima en iyisi ayri ev ama bazen hersey okadar kolay olmuyo iyi niyetimden kaybediyorum hep ama sen en iyisini yapmissin helalbende beraber oturdum sadece gorumce var esim iki kardes o da evlenir gider diye dusunerek sanki cok mantikli gibi beraber oturma yoluna girdim ..gorumce hanim evlendi ama bilemezdim basima bi de damat gelecegini..ama ben senin gibi yapmadim asla hizmet etmedim kimseye oh iyi yapmisim damat yedi 24 ordaydi nisanliyken bile ve cok rahat biriydi ben o geldi diye odadan bile cikmazdim ne isiim var kaymakam mi geldi sanki gelmesin de diyemeezdim tabi cubku kaynaana kp bayiliyo kizlarinin kocasi ya ama damaatla bigun fena kapistik ve ben evi terkettim o olaydan sora hemen ayri eve ciktik...seni cok iyi anluyorum...seni. kavgam kimle oldu damatla tartisma gectimi aranizda...ayri eve cikma ihtinalin varmis fe uzaga ..eger bu olursa gercekten verilmis sadakan varmis derim kac kurtul o evden esir hayati yasama kaynananla da yuz goz olmadan cikkkk
sen bunu bile bile niye hizmet ediyosun. bi günde siz onlara çat kapı gidin ,orda hiç kalkma yerinden.Ann
Annesine duskunlugunden degil evde yemek is yapmamak icin geliyo hazira konma yani kendi annesiyle ayni evde yasayamaz bunu annesinin yuzune bile soyledi anlasamiyolar pek cunku hazira konmak icin bize geliyolar
Doğru evlenme kavramını sen ve eşin biliyorsunuz. Evlenme kavramı kaynananın yanına taşınmak zaten orda kendi ayakların üstünde duruyorsun ya. Artık eşin seni bırakmasın diye mi niyeysr birlik oturmuşsun hala annesine gidenlere laf ediyosun. Kendin gidemiyorsun heralde. Ben evlilik kavramını iyi anladım mesela istediğim zaman da giderim aileme. Sık sık="kaderinisev34, post: 50937183, member: 827033"]Bazilari evlenme kavramini bile henuz bilmiyo herkesin bi duzeni yuvasi olmali surekli annene gidersen tek basina hic bisey beceremezsin ayakta duramazsin hep anneden aileden medet ummak olmaz sen evlendiysen varsa bi yuvan bi evin otur evini cekip cevir hic bi tecruben olmaz yoksa buyuduysek artik
K.validen çalışiormuş yemekte olmuyodur neye geliyormuş görumce yapma bu kadar basit yemeklerini bile doldurma kalksın yapsın hanimefendi başka işim yok hergün görumcenin kocasına hizmet edicem kaç yaşındasınKayinvalidemle konustum bu konuyu evladimi atamam dedi senden oncede boyleydi dedi
İyi yapmışsın canım. Kavga hangi sebeple çıktı peki?bende beraber oturdum sadece gorumce var esim iki kardes o da evlenir gider diye dusunerek sanki cok mantikli gibi beraber oturma yoluna girdim ..gorumce hanim evlendi ama bilemezdim basima bi de damat gelecegini..ama ben senin gibi yapmadim asla hizmet etmedim kimseye oh iyi yapmisim damat yedi 24 ordaydi nisanliyken bile ve cok rahat biriydi ben o geldi diye odadan bile cikmazdim ne isiim var kaymakam mi geldi sanki gelmesin de diyemeezdim tabi cubku kaynaana kp bayiliyo kizlarinin kocasi ya ama damaatla bigun fena kapistik ve ben evi terkettim o olaydan sora hemen ayri eve ciktik...seni cok iyi anluyorum...seni. kavgam kimle oldu damatla tartisma gectimi aranizda...ayri eve cikma ihtinalin varmis fe uzaga ..eger bu olursa gercekten verilmis sadakan varmis derim kac kurtul o evden esir hayati yasama kaynananla da yuz goz olmadan cikkkk
yoo gayette haklıyım... ozaman oğluda annesiyle oturmucek oda geceli gündüzlü orda. evlenen kendi evine gececek. sanki onlar kvdeyi maddi anlamda kulanmıyormu?kvde calişyor birde... herkez kendi evinde otursun. annemın evıne ıster hergün giderim ister gitmem o kimseyi alakadar etmez gelin hanımıda. rahatsizsa kendi evine gecsin... hizmet etmek zorunda değil yapmasın bukadar kolayçok saçma . hergün anasının evine geliyorsa neden evlendi yada anasını alsın yanına. Bu kızcağız hizmet ediyor diye geliyor onlar. Anasına hizmet edilecek olsa gitmez. Ayrıca bu mantığı atın artık ya oğlunun evi , kızının evi , anasının evi diye kimse kimseyi rahatsız etmemeli. Artık o evde başka birileri de yaşıyorsa ona saygı duyulmalı. Ha anası tek olsa istediği kadar gitsin tabi.
Peki :)Bazilari evlenme kavramini bile henuz bilmiyo herkesin bi duzeni yuvasi olmali surekli annene gidersen tek basina hic bisey beceremezsin ayakta duramazsin hep anneden aileden medet ummak olmaz sen evlendiysen varsa bi yuvan bi evin otur evini cekip cevir hic bi tecruben olmaz yoksa buyuduysek artik
allah gelinlere akıl vermemiş görümcelere zehir gibi akıl vermiş gibi davranıyor bu çakallar. git uzağa taşın hizmetcimisin... aman kayınvalidem çok iyi çok seviyorum üzmek istemiyorum demişsinde kayınvaliden sana üzülmüyor bak gayet güzel kızına ve damadına hizmet ettiriyor. bence taşın uzağa kayınvalidenede anne istediğin zaman gel kapım açık dersin.Meraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce
bi akşam erken davranıp kendinizi davet ettirin evlerine birazda siz naz yapıp hizmet bekleyin az cok anlasın .....ay allah sabır versinMeraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce
Esim bana defalarca sordu ayri ev istiyomusun diye ayri eve cikalim diye ben istemedim esim beni cok seviyo ve her kararimada saygi duyar ben esimin ailesi zor seyler yasadi esim annesini yeni yeni bukadar gormeye basladi hasretti annesine kimin ne yasadigni bilemezsiniz ayrica esimin ve ben esim hakkinda dogru konus kimse bilmez kim ne yasiyo ben sana diyomuyum lazer igneli epilasyon gecircek kadar niye killisin hatta niye terkedilip aldatildin yada nasil bi caresizlikki ceyizindeki nadide yatak ortusunu sattin bacim diye diyomuyum sana gore ben esim beni birakmasin diye annesini kabul ediyomusum ya zihniyetin acinasi ben nasil bi adamla evlendigmi cok iyi biliyorum ama sen konusmayi bilmiyosun diksiyonunda zayif zihniyetinde ayrica okadar ayaklari uzerinde duran bi insanmissinki sik sik annene gidiyomussun bence orda yasa annen hizmet etsin sana gul gibi gecininDoğru evlenme kavramını sen ve eşin biliyorsunuz. Evlenme kavramı kaynananın yanına taşınmak zaten orda kendi ayakların üstünde duruyorsun ya. Artık eşin seni bırakmasın diye mi niyeysr birlik oturmuşsun hala annesine gidenlere laf ediyosun. Kendin gidemiyorsun heralde. Ben evlilik kavramını iyi anladım mesela istediğim zaman da giderim aileme. Sık sık
canım çok komiksin gerçekten eski konularıma bakıp mı vurmaya çalışıyorsun? Evet kıllıydım aynem iğneli yaptım kurtuldum çaresi olan şeyler için üzülmem. Evet Üniversite bittiği sene aldatıldım sonra peşimde köpek oldu ama nafile orayı okumamışsın heralde. 3. Ben çeyiz yapmadım ya da bohça yapmadım evliliği ulaşılan bir yer gibi görmüyorum o sattığım şeyi de ironi olacak ama görümcem çalıştığı yerden nişanlıyken aldı hatta ablama da aldı ikimiz de bir kere bile kullanmadık sevmeyiz öyle seronimeleri. Diksiyonum ne alaka çözemedim heralde vuracak başka yer bulamadın. Neyse evliliği sen yanlış anlamışsın..bir kere bile görümceme ya da eşime hizmet etmedim. Kayınvalideye ettiğim hizmet de bir elin parmağını geçmez. İşim gücüm mü yok. Yalnız yaptığın hareket çok küçük düşürücü eski konulara falan bakmak. Ve evet anneme de atlıyorum arabaya kızımı da arka koltuğuna bağlıyorum aklıma estiğimde gidiyorum. Başka şehirde bu arada. Sana da tavsiye ederim kendi ayaklarının üstünde dur..dur ki ona buna hizmet etme.="kaderinisev34, post: 50969158, member: 827033"]Esim bana defalarca sordu ayri ev istiyomusun diye ayri eve cikalim diye ben istemedim esim beni cok seviyo ve her kararimada saygi duyar ben esimin ailesi zor seyler yasadi esim annesini yeni yeni bukadar gormeye basladi hasretti annesine kimin ne yasadigni bilemezsiniz ayrica esimin ve ben esim hakkinda dogru konus kimse bilmez kim ne yasiyo ben sana diyomuyum lazer igneli epilasyon gecircek kadar niye killisin hatta niye terkedilip aldatildin yada nasil bi caresizlikki ceyizindeki nadide yatak ortusunu sattin bacim diye diyomuyum sana gore ben esim beni birakmasin diye annesini kabul ediyomusum ya zihniyetin acinasi ben nasil bi adamla evlendigmi cok iyi biliyorum ama sen konusmayi bilmiyosun diksiyonunda zayif zihniyetinde ayrica okadar ayaklari uzerinde duran bi insanmissinki sik sik annene gidiyomussun bence orda yasa annen hizmet etsin sana gul gibi gecinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?