Görümcem ve eşi

Sen şimdi genetigi degistirilmis insan mi oluyon killariyla basi belada olan prenses ayrica okadar derinlerden vurmusumki seni her konuya ayri syri aciklama yapmissin bukadar onemseme beni bebegim ya

Sen şimdi genetigi degistirilmis insan mi oluyon killariyla basi belada olan prenses ayrica okadar derinlerden vurmusumki seni her konuya ayri syri aciklama yapmissin bukadar onemseme beni bebegim ya
Takiliyom ben uzulme kurt adamlar guclu olmali kucuk dusurucu olabilir yaptigim ama killarindan daha kucuk en azindan sen bu saldirganlikla tabiki aldatilirsin seni aldatan adam pisman olsa ne olur vurgunu yedikten sonra he soylesene gulum

Gerçekten ben de merak ettim senin seviyene niye düştüm diye. Uykusuzluğuma veriyorum. Böyle beylik lafları da görümcene falan et buraya gelip konu açmazsın hem. Harbi insan her yeree aynı duruşu sergileyen insandır. Öyle işine gelen yerde ezilip büzülmez. Evcilik oyununda mutluluklar sana.

Senin benim seviyeme dusmen icin cok level atlaman lazim

="kaderinisev34, post: 50970130, member: 827033"]Senin benim seviyeme dusmen icin cok level atlaman lazim
çok haklısın düşmem için atlamam lazım. Cümledeki anlatım bozukluğuna bak. Bu da son mesajım..istediğin gibi yaz çiz şimdi. Ama tekrar ediyorum belli ki hizmet etmekten baya rahatsızsın-kim rahatsız olmaz- o zaman bu dayılıklarını evde yap. Korkma o kadar. Annen seni evlensin de ona buna hizmetçilik etsin diye doğurmadı ya. Sana da yazık..kullanıyorlar emeğini. Hadi şimdi yarın başla uygulamaya...

Bence uyu hala umurssyip cevap veriyosun dusunup dusunup yazma biraz calis yarin verirsin cevabini zaten senin o cumleyi anlaman icin anlama ve algilama bozuklugunun olmamasi gerek uyu bence sana iyi gelicek bu parazit yapma

Bence seviyenizi koruyun lütfen..şimdi bu görümce olayına çare bulamamışsınız belli..daha önce denemiş ama 1 ay küs kalmışsınız ..demekki başka çözümler lazım..hamile kalırsan herşey daha çok gözüne batacak ..bu arada gençsin birkaç yıl böyle geçerse beden olarakta zorlanacaksın..üstelik eşinle daha fazla yüzgöz olacaksın ve sen ayrı ev istesen de eşin istemeyecek..
O yüzden bir karar ver ve dik dur..bence en mantıklı olan kayınvalidenle açık açık konuşup yakın bir eve çıkmak..böylece gelirlerse bile duştaydım ,uyuyordum bahaneleriyle bile kapıyı açmama şansın olur..-ama bu ortamda asla..
Yazdıklarından kayınvalidenle beraber yaşamak istediğin algılanıyor..
O zaman hizmet etmeye mecbur devam edeceksin..bu iyiniyetin görevin haline dönüşecek ..
Ve yapmadığın zaman azar işiten sen olacaksın..
Evliliğiniz zamanla yıpranacak tabi..

Kayinvalidemle konustum bu konuyu evladimi atamam dedi senden oncede boyleydi dedi
kusura bakma da kV de hiç masum değil ona kızını at diyen yok ki kızına kalk kızım totisini kaldır da kocanla kendine çay koy kalk kızım kaderinisev e yardım et de sofrayi kurun bulasiklari toplayın diyemiyormuymus göz göre göre kullaniliyorsun
ya eşine ne demeli hizmetçi mi benim karım diyemiyor mu

Uzaga tasinicaz zaten 1 ay icerisinde en azindan zirt pirt inmicekler ust katta oturduklari icin kayinvalideme hizmet etmekten sikayetci degilim esimin annesi benimde annem ayrica oz annem olsaydi esimde aynisini yapardi esimde anneside cok iyi sadece bazen kizina soz geciremiyo ama uzaga tasinmk bize iyi gelicek hergun geliyolar uyarincada kusup hic gelmiyolar sonucta annesininde evi kusluk oluncada sikinti oluyo ortasini bulamiyolar haftada bir gelseler neyse ama hergun cekilmiyo kayinvalidem kac kere kovdu esimde ama tuhaflar biraz araya sure koyup tekrar hic bisey olmamis gibi davranip geliyolar zaten artik hizmet etmiyorum onlara tasinicazda tek hizmetim esime ve kayinvalideme olur bide gelen allah misafirine

Esim bana yapma dedigi halde yine yaptim cok iyi niyetliyim keske boyle olmasam ama yapim bu ama tabiki degisicem

Hergün görmektense haftada bir görmek daha iyi değil mi?inanın bu yıllarınızı ileride özleyeceksiniz..böyle cümbür cemaat değil de eşinizle özel anılarla geçirmeniz lazım..maalesef alışmış kudurmuştan beter derler..görümceniz laftan anlasaydı zaten bu dereceye gelmezdiniz..
Sonuçta istesenizde istemesenizde tek çözüm bu..

Orasi annesinin evi..gelip gitmesine birsey diyemezsin.geldgnde yardm etmemesi hos degil tabi.ama ayri ev bak kendine.evlenmissin.niye bi evin yok...baskasinin evi ile evlilik yurumez

Kayinvalideniz sizi çok seviyormuş ya, sevmiyor kusura bakmayın. Kızını seviyor olabilir ama gelinine her geldiğinde hizmet ettirecek kadar.

İyi niyetim sonum olacak demişsiniz ama hiç de iyi niyetli biri değilsiniz konu sahibi. İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçip aldatılma gibi ağır bir olayı da işin içine dahil etmişsiniz. Neyse ki diğer üye sizin seviyenize düşmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…