- 30 Ekim 2013
- 20.356
- 56.995
- 798
- Konu Sahibi misslaviniaa
Ozaman evini ayiracaksin canim yapacak bisi yokKayinvalidemle konustum bu konuyu evladimi atamam dedi senden oncede boyleydi dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman evini ayiracaksin canim yapacak bisi yokKayinvalidemle konustum bu konuyu evladimi atamam dedi senden oncede boyleydi dedi
gidebilir seni alakadat etmez. senin evin olur o ayrı hergin gelemez. ama annesinin evinde sen ve eşin yaşıyorsanız bal gibide gelir...
Kayinvalidem dort cocugnu tek basina buyuten bi kadin ve tek basina evlendiren kadin onu atmak olurmu lutfen kizlar anama laf yok![]()
Aynı evde bir arada yasamak farkli ayri evlerde bir arada yasamak farkliher gün annesine gelecekse neden evlendi diyosun. her gün kv inle beraber olacaksan senin kocan neden evlendi o zaman? ikisi de evladı. en güzeli taşınmak herkes evini bilsin. ondan sonra istediği kadar gitsin annesinin evine.
eşin annesi ile konuşsıun. annesi gelmeyin evinizd durun desin.Meraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce