• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve eşi

Kv nin eli ayağı tutuyor çalışıyormuş dediğin kadarıyla anlayışlı biri de niye ayrı eve çıkmıyorsun iyice yaşlandığı zaman ister istemez beraber yaşayacaksınız. Kendi evin kendi eşyaların olsun. Yok diyorsan da yapmayacaksın hizmet kullandırma kendini kocası bişey mi istedi görümcene söyle kocan şunu istiyor yerini biliyorsun diye. Onlar gelmeden siz gidin hep o hizmet etsin. Onlar gelince al eşini dışarı çıkın yaz da geldi gezin dolaşın.

eşinde karşıymış o zaman akşamları siz dışarı çıkın tavır yapın konuşmasınlar bırakın ,başkaları yüzünden kendi huzurunuzu bozuyorsunuz farkında değilsiniz erkek milleti bir zaman sonra yeterrr diye başlar olan sana olur sen hala kayınvalidem de aranızda problem olsa seni değil kızını tutar emin ol boşa gençliğini köreltme zaman geri gelmiyor

Taşınma durumu varsa bence hallolur zaten. Ama yok tasinamazsaniz vebu durumu sonlandirmak istiyorsanız bence ilk önce eşinizle konuşun oda hem fikir ise gorumceniz ile açık açık konuşun. Güzel bt dille izah edin. Eğer ki triplere başlar ve kuserse de kussun zaten her şekilde kafaniz rahatlar

Gelebilirler tabiki ama kesinlikle yemeklerini yapmayın, hazırlamayın. Hizmet ediyorum yazmışsınız hizmetlerini yapmayın. Küserlerse de kesinlikle barışmayın

gidebilir seni alakadat etmez. senin evin olur o ayrı hergin gelemez. ama annesinin evinde sen ve eşin yaşıyorsanız bal gibide gelir...

çok saçma . hergün anasının evine geliyorsa neden evlendi yada anasını alsın yanına. Bu kızcağız hizmet ediyor diye geliyor onlar. Anasına hizmet edilecek olsa gitmez. Ayrıca bu mantığı atın artık ya oğlunun evi , kızının evi , anasının evi diye kimse kimseyi rahatsız etmemeli. Artık o evde başka birileri de yaşıyorsa ona saygı duyulmalı. Ha anası tek olsa istediği kadar gitsin tabi.

Birkaç gün hastayım ayağına yat hatta eşinde bu konuda seni anlıyorsa anlat o da destek olsun görümcen çalışsın biraz senin evde yemek temizlik cay hiç yapma yat sürekli keyif yap işler kendine kalınca gelmez merak etme

öyle bir imkanınız varsa hemen hiç durmadan taşının derim yoksa bu sorunlar asla bitmez tükenmez yarn kv lerlede kötü olursunuz diyim ev ev üstüne olmaz

O gelmeden evvel biz size geleceğiz de sık sık yap bunu. Oraya gidince de aynı onun yaptığı gibi otur hizmet bekle. Eşinde aynısını yapsın. Anlar o zaman bu çok iyi bir yöntem tecrübeyle sabittir.

Görümceniz annesinin evine geliyor sonuçta.o evde sizinde yaşadığınızı düşünmesi lazım evin işlerini yemeği siz yapıyorsunuz,ama görümcenizin bunu umursamadığı ortada .kayınvalidenizle evleri ayırmadığınız sürece yapacak bir şey yok.evleri ayırın herkes kendi evini bilsin.

hiç etik değil. kesinlkle ayrıl ordan.. görümcenin kocasına ne hizmet edeceksin yaa, nasıl bir zihniyet bu

Kayinvalidem dort cocugnu tek basina buyuten bi kadin ve tek basina evlendiren kadin onu atmak olurmu lutfen kizlar anama laf yok :KK70:

Şekerim at demiyorum ki, her gün geliyorlarmış ya. Arada akşamları siz gidin hepberaber, arada da kayınvaliden gitsin. onlara fırsat vermeyin yanii :)

Meraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce
eşin annesi ile konuşsıun. annesi gelmeyin evinizd durun desin.
yada eşiniz anneniz ile konuşsun. ve agız birligi yapsınlar .eşin abla artık gelmeyin karım sizin hizmetciniz degil desin.
küserlerse küüsünler. sanki nereye kadar küs kalacaklar
yada gelsinler ama eşin kardeşine hadi cayları da sen koy yada bulaşıkları da sen yıka gibi bişeyler desin. hım hom ederlerse o zaman herkes evine desin.
tepki şart.

annemizin evi istediğimizde geliriz havasında görümcen. o yüzden gelmeye devam edecektir. ya kavga edip küseceksin ya mümkün olduğu kadar uzağa taşınacaksın ya da kayınvelidenle ayrı oturacaksın.

Back
X