Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

İnşallahlar maşallahlar görümceme düş tarzı beduallar aman tanrım tam bir kenar mahalle dilberi..üsluba bakk!! (senin dilinle yazacağım şimdi )seni mezun eden sistemin topuğuna kız:)

Bence ilginç değil benim olsa hoşuma giderdi.Beni düşünmüş derdim.Bilgi paylaşmak hiçbir zaman ilginç olamaz.İlerde inş o da benim çocuğuma bilgilerini sunar.
Evet ilgilenmicem zaten ona attığım son mesajda da kendisine söyledim.

İnşallahlar maşallahlar görümceme düş tarzı beduallar aman tanrım tam bir kenar mahalle dilberi..üsluba bakk!! (senin dilinle yazacağım şimdi )seni mezun eden sistemin topuğuna kız:)

Sen hakim olacaksın insanlar senin eline mi düşecek dediğinde insanlarla uğraşmayacağımı merak etmemen gerektiğini o işin Görümcemde olduğunu ona düşersin merak etme diye şaka yapmam beddua mı?hem kızı savunuyorsun hem beddua sanıp telaşa kapılıyorsun.insan yemiyor merak etme.ben aksine yorumuna şakayla cevap verdim.Bence bu yorumunla kimin kenar mahalle dilberi olduğunu göstermiş oldun.Ben bu ağızlara giremem kusura bakma.

Sevgili konu sahibi
Saygı yaş ile kazanılmaz.
İyi yürekli ve seviyeli davranışlarla kazanılır.

saygı yaş ile kazanılmaz evet.ama büyüklerle de yaşıtın gibi konuşulmaz.ben böyle gördüm böyle uygun geliyor bana.size öyle gelmemesi sizi bağlar.

Sen hakim olacan insanlar senin eline mi düşecek dediğinde insanlarla uğraşmayacağımı merak e
Tamam

saygı yaş ile kazanılmaz evet.ama büyüklerle de yaşıtın gibi konuşulmaz.ben böyle gördüm böyle uygun geliyor bana.size öyle gelmemesi sizi bağlar.
Yaşınız büyük olduğu için sizinle yaşıtı gibi konuşmayabilir ama bir yandan da saygı duymayabilir. Zaten duymuyor.

Böyle davranarak saygı duymasını sağlayacağınızı nasıl düşünebiliyorsunuz aklım almıyor

Kimseye saygı duymuyor ki bana duysun.Benim beklentim aptallık

Son cümleni anlayamadım izah edebilir misin rica etsem
Abi - kardeş - yenge üçlüsü olmasın yani cnm . Abi kardeş sen araya girmedikçe yine sorun yaşayacak. Ve sen karışmasan da kızın sorunlu olduğu ortaya çıkacak . Arana mesafe koy o arayı düzeltmeye çalışsın sen çalıştıkça senin üzerinde kalır olay onunda bir yerleri kalkar.

Açıklamaya hiç çalışma olaya başka yerden bakmışlar hep cnm

O çalışmaz ki.Beni bilmezsin ben bir adım atılsın her şeyi unuturum.Bence kv kp de anlattı.Çünkü kv durumuna laf sokar gibi konuşmuş 'yüreğiyle konuşana yüreğimle konuşurum ama dili ayrı yüreği ayrı olanları da hiç duymayacak kadar sağırım'hayatta üç çeşit insandan korkacaksın dağdan inme dinden dönme sonradan görme diye...bana laf sokuluyor belli ki sanırım artık onlar da ters davranır kombo olur...eşim xden bıksa da her zaman affeder çok düşkün bazen soğuyorum falan da dedi ama sonra yine aynı.sorunlu olduğunu biliyor eşim ama bende de hata buluyor

Sen uzak dur eşine de en sağlıklısının bu olduğunu açıkla. İnan ben çok uğraştım bu tür konularla fayda etmiyor . Uzak durmak en iyisi.

Doğru düzgün konuşan 2-3 kişi var diyorum.Gerisi ne dedi ne demek istedi anlamadım bile konu öyle yerlere gitti ki görümcemle olan derdimi unuttum
Evet biraz kıskanıyorsun demeye getirmişler . Ama sonuçta sende kendine verilen hakkı kullanıyorsun niye bu kadar zorlarına gitti bilemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…