- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
ilginç olan iş güç sahibi bir kadının 18 yaşındaki çocuğa not yollaması..
o ihtiyacı olan yerden bulacak zaten notunu.
sizin not yollamanız ilginç değil gereksiz.. kız zaten normal değil sizin anlatımınıza göre..
canınızı sıkmak istemiyorsanız ilgilenmezsiniz.
tabi ki ne yapacağınız size kalmış..
burada yorum yapınca hayatlarını yönetmiyoruz insanların..
İnşallahlar maşallahlar görümceme düş tarzı beduallar aman tanrım tam bir kenar mahalle dilberi..üsluba bakk!! (senin dilinle yazacağım şimdi )seni mezun eden sistemin topuğuna kız:)
Sevgili konu sahibieskide kaldıysa sen öyle nesil yetiştirirsin.benim için saygısızlık hoşgörülür bir şey değil.
Sevgili konu sahibi
Saygı yaş ile kazanılmaz.
İyi yürekli ve seviyeli davranışlarla kazanılır.
Sen hakim olacan insanlar senin eline mi düşecek dediğinde insanlarla uğraşmayacağımı merak e
TamamSen hakim olacaksın insanlar senin eline mi düşecek dediğinde insanlarla uğraşmayacağımı merak etmemen gerektiğini o işin Görümcemde olduğunu ona düşersin merak etme diye şaka yapmam beddua mı?hem kızı savunuyorsun hem beddua sanıp telaşa kapılıyorsun.insan yemiyor merak etme.ben aksine yorumuna şakayla cevap verdim.Bence bu yorumunla kimin kenar mahalle dilberi olduğunu göstermiş oldun.Ben bu ağızlara giremem kusura bakma.
Yaşınız büyük olduğu için sizinle yaşıtı gibi konuşmayabilir ama bir yandan da saygı duymayabilir. Zaten duymuyor.saygı yaş ile kazanılmaz evet.ama büyüklerle de yaşıtın gibi konuşulmaz.ben böyle gördüm böyle uygun geliyor bana.size öyle gelmemesi sizi bağlar.
Yaşınız büyük olduğu için sizinle yaşıtı gibi konuşmayabilir ama bir yandan da saygı duymayabilir. Zaten duymuyor.
Böyle davranarak saygı duymasını sağlayacağınızı nasıl düşünebiliyorsunuz aklım almıyor
Abi - kardeş - yenge üçlüsü olmasın yani cnm . Abi kardeş sen araya girmedikçe yine sorun yaşayacak. Ve sen karışmasan da kızın sorunlu olduğu ortaya çıkacak . Arana mesafe koy o arayı düzeltmeye çalışsın sen çalıştıkça senin üzerinde kalır olay onunda bir yerleri kalkar.Son cümleni anlayamadım izah edebilir misin rica etsem
Açıklamaya hiç çalışma olaya başka yerden bakmışlar hep cnm'Gereksiz' yere verilmiş bir imkan dediğiniz idari hakimlikte hukukçuları iibflilerin nasıl solladığını iyice bir araştırın derim.Sırf bunun için geçmişte hukukçular ağladığı için iibflilere %20 kota koyduklarını ve sonrasında böyle mantıklı olmadığını anlayıp kaldırdıklarını da hatırlatayım.Adli hakimlik için haklı olabilirsiniz ama idari hakimlik hukuk dışında vergi hukuku mikro makro ekonomi uluslararası iktisat büyüme kalkınma ve para banka gibi dersleri de kapsadığı için sanıldığı gibi iibfnin dışta kaldığı değil yakından ilgilendiği konular.He adli hakimliğe açsalardı haklı olabilirdiniz hukuk bilgimiz olsa da takdir muhakeme yorum bilgimiz yok bu konularda.Kaymakamlık ve sayıştay denetçi yardımcılığına nasıl hukukçular girebiliyorlarsa ki biz de idari hakimlik alanında nasıl geliştiriliyorsak öyle de gireriz.
Bilmeden konuşmayalım hukukçuların kpss a dan atanan bir memurla hukukçunun bilgisi farklı değil.Ceza hukuku medeni hukuk anayasa hukuku idare hukuku ceza muhakeme hukuku icra iflas hukuku borçlar hukuku ticaret hukuku vb bütün maddeler hukukçuların bildiği gibi iibfciler de bilir.Ben bütün hukuk derslerimi proflardan ve bizzat avukatlardan aldım.Ki alanı icra olan 10 yıllık bir avukat dahi bir ceza maddesi sorduğumuzda bilemezdi.Ve sana bir avukatın lafını söyliyim.Aç elini oku hukuk maddelerini avukata dahi ihtiyacın yok kendi hakkını bilirsen kendinde savunur yolunu bulursun.
Gönderdiğim anayasa notunun özet olması gibi yorum yaptığına göre bu konularda bir bilgin yok.Anayasa canım anayasadır yeni kabul edilen maddeleri attım ön bilgisi olsun diye.Çünkü yeni basımlarda karışıklık var.Benim onunla yarışa girecek bir durumum yok inan bana.İki kere hazırlandı ayağına özel hocalar geldi ve yaptığı sonuç ne biliyor musun?105 bin.Benim annemin babamın boşanma evresinde durum yokluğundan dersaneye gidemezken o şartlarda ilk 30 binle türkiyenin sayılı üniv iibf okumam gururken.Görümcem eşimin öz annesinin zamanında altınlarını satarak aldığı tarla parasıyla özel üniversitede hukuk okuyor.Ki eşimin annesi görümcemin annesi değil.Ben şartlarımın olmamasına rağmen kendi tırnaklarımla vergi müfettişi oldum.Şimdi sen bana görümcemle kendimi yarıştırmamam gerektiğini söylüyorsun ya bu inan çok komik oldu.Ben parasıyla değil zekasıyla okuyanla yarışayım mümkünse.Şimdi canım sen bana parasıyla okuyan hukukçuların alanına giriyoruz diye boşa ahkam kestin.
Abi - kardeş - yenge üçlüsü olmasın yani cnm . Abi kardeş sen araya girmedikçe yine sorun yaşayacak. Ve sen karışmasan da kızın sorunlu olduğu ortaya çıkacak . Arana mesafe koy o arayı düzeltmeye çalışsın sen çalıştıkça senin üzerinde kalır olay onunda bir yerleri kalkar.
Açıklamaya hiç çalışma olaya başka yerden bakmışlar hep cnm
Sen uzak dur eşine de en sağlıklısının bu olduğunu açıkla. İnan ben çok uğraştım bu tür konularla fayda etmiyor . Uzak durmak en iyisi.O çalışmaz ki.Beni bilmezsin ben bir adım atılsın her şeyi unuturum.Bence kv kp de anlattı.Çünkü kv durumuna laf sokar gibi konuşmuş 'yüreğiyle konuşana yüreğimle konuşurum ama dili ayrı yüreği ayrı olanları da hiç duymayacak kadar sağırım'hayatta üç çeşit insandan korkacaksın dağdan inme dinden dönme sonradan görme diye...bana laf sokuluyor belli ki sanırım artık onlar da ters davranır kombo olur...eşim xden bıksa da her zaman affeder çok düşkün bazen soğuyorum falan da dedi ama sonra yine aynı.sorunlu olduğunu biliyor eşim ama bende de hata buluyor
Nasıl cnm?Sen buraya ayrı bir dünyadan mı geldin canım?seni numunelik yapsınlar foruma.
Nasıl cnm?
Sen uzak dur eşine de en sağlıklısının bu olduğunu açıkla. İnan ben çok uğraştım bu tür konularla fayda etmiyor . Uzak durmak en iyisi.
Evet biraz kıskanıyorsun demeye getirmişler . Ama sonuçta sende kendine verilen hakkı kullanıyorsun niye bu kadar zorlarına gitti bilemicem.Doğru düzgün konuşan 2-3 kişi var diyorum.Gerisi ne dedi ne demek istedi anlamadım bile konu öyle yerlere gitti ki görümcemle olan derdimi unuttum
Ordada çok yüz göz olma zamanla anlar ayıp ettiğini cnm.Aynen aynı ortamdayken de katlanıcam artık yapcak bir şey yok
Ordada çok yüz göz olma zamanla anlar ayıp ettiğini cnm.
Evet biraz kıskanıyorsun demeye getirmişler . Ama sonuçta sende kendine verilen hakkı kullanıyorsun niye bu kadar zorlarına gitti bilemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?