Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

Niye kıytırık dediniz herkesin yapabileceği şeyler var bu yazdıklarınızla bakış açınızı gösterdiniz

Her konu açtığımda banlanıyorum.Muhtemelen yine banlanıcam.Yalnız burası tartışmak isteyenler ve konu açana hücummm diyen insanlarla dolu.Ben burada açtığım konuda haksız olduğum kanaatine vardım ve herkese de bunu dedim.Ama tartışmak isteyen arkadaşlar haksızım diyince benimle tartışacak bir konuları kalmadığı için okunulan bölümden,geçmiş konularımdan o da olmadı meslekten vurmaya çalışarak kışkırtıp sonra da aaaaaaa ama sen de konuyu açtın ama hep savunuyorsun insanları azarlıyorsun demeye başlayıp yine sinirimi bozmayı başardılar.Kendilerini tebrik ediyorum.Derdi olmayan kişiyi bile dertli yaparsınız...halihazırda derdi olana da düzgün yorumlardan ilham alayım enerjisi bırakmazsınız..ama o da bir başarı.

Niye kıytırık dediniz herkesin yapabileceği şeyler var bu yazdıklarınızla bakış açınızı gösterdiniz

yapacak hiç bir şeyi olmayan bile açık öğretimden üniv okur hanımefendi .ben hedefini yükseltip 2 senelik de olsa ilkokul da olsa başarmaya çalışıp meslek edinenlere kıytırık demem sadece.

her okulun dersi notu hocası farklı öncelikle.
bazı derslere bir dönemde iki hoca girer mesela. bölüm bölüm anlatır.
kendi anlattığı bölümde kendi çalışmasıyla ilgili olan kısma öncelik verir.
dolayısıyla onun hangi nota ihtiyacı var o bilir..

onu düşünMÜŞ GİBİ yapmışsınız. ama ezmek istemişsiniz. kız da bunu anlamış.
iş güç sahibi biri olarak, üniversite öğrencisi kıza ders notu atmanız gereksiz.
kız 18 yaşında.. atarlı giderli olması normal karşılanacak bir yaşta.
siz ondan daha atarlısınız..

hatanızı anlamışsınız.
iyilik yapıyorMUŞ GİBİ davranmayın.
gereksiz bir iletişim çabası..

Adaletsizliği bilmek için mülakata girmeye gerek yok hanımefendi. Malumun ilanıdır söylediğim. Kaldı ki defalarca medyada vs. haber de oldu.

Ayrıca bu bir tercih meselesi, avukat olmak istedim, HUKUK okudum ve avukat oldum.
Siz avukatlığı ayakta yapılan bir meslek mi sanıyordunuz?
Bizde oturuyoruz, inanabiliyor musunuz?
Bazen de sizin "öz" dayınız gibi bunaltan müvekkiller için çok meşgul ve ulaşılmaz olabiliyoruz.

yapacak hiç bir şeyi olmayan bile açık öğretimden üniv okur hanımefendi .ben hedefini yükseltip 2 senelik de olsa ilkokul da olsa başarmaya çalışıp meslek edinenlere kıytırık demem sadece.

Müş gibi yapmadım.Maddeler değişti biliyorsundur anayasadaki.Kitap basımları da henüz düzene giremedi.Yararlanabileceği bir not attım.Sanırım öğrencilik zamanında ya da sonrasında arkadaşlarınla sürekli not paylaşımında bulunmadın.Bulunsaydın normal gelirdi.Her neyse benim haksız olduğum taraf şakam ve uzatmamdı.

ilginç..
niye benim not alışverişi yapıp yapmamamla ilgilendinİZ?
Elbette yaptım..
Konu bu değil..
Kız daha anayasanın tarihi sürecini, devlet şekillerini filan anca işliyor..
gereksiz bir ilgilenme çabası.
Ki daha önce de bahsettinİZ, bu kızın normal olmadığından.
Onunla olan sorunlarınIZdan..

İlgilenmeYİN yeter..

Çünkü not alıp vermek bu kadar ilginç bir şey değil.Başlangıç işlemesi hukuk okuyan bir öğrenci olarak ülkenin değişen maddelerini bilmesine engel değil.Okula bağlı kalmadan kendini her alanda geliştirmesi lazım.
İlgilenip ilgilenmemek bana kalmış.Haksız buldugunuzu söylediğiniz için tşk ederim.

Siz küçümsediniz kıytırık dediniz ben öyle hatırlıyorum yazdığınızdan birşey anlamadım şimdi de o bölümleri çok önemsemiş gibi yazmışsınız

ilginç olan iş güç sahibi bir kadının 18 yaşındaki çocuğa not yollaması..
o ihtiyacı olan yerden bulacak zaten notunu.
sizin not yollamanız ilginç değil gereksiz.. kız zaten normal değil sizin anlatımınıza göre..
canınızı sıkmak istemiyorsanız ilgilenmezsiniz.
tabi ki ne yapacağınız size kalmış..
burada yorum yapınca hayatlarını yönetmiyoruz insanların..

sen niye on keredir benim konuma yorum yapıyorsun.yaptın bitti gitti artık çekilsene dadandın

Üşenmedim baktım 4 tane yorum yapmışım 26 sayfada üstelik 2 tanesi siz beni alıntılamışsınız ona cevap vermişim. Siz de buraya görümceyle ilgili 3 aylık evlilikte kaç tane konu açtınız bi onu da sayın madem kim nereye dadanmış? Dadanmak da ne kadar çirkin bir kelime. Neyse size daha fazla cevap yazmak istemiyorum, bana ısrarla sen diye hitap ediyorsunuz ki uyardığım halde, üslubunuz ortada. Saygı bekliyorsanız saygı göstermelisiniz bunu da söyleyip gidiyorum

Siz küçümsediniz kıytırık dediniz ben öyle hatırlıyorum yazdığınızdan birşey anlamadım şimdi de o bölümleri çok önemsemiş gibi yazmışsınız

kıytırık bir ünivde okunulan iibf ile iyi bir üniv iibfsi aynı eğitimi vermez hanımefendi.anlatabilmişimdir umarım

Açtığım konu içeriği ve sayısı için kimseye hesap verecek değilim.Keyfim gelir açarım okuyan okur okumayan okumaz.Siz fikrinizi belirtmişsiniz daha neyin çabasını veriyorsunuz.Hayır tartışacak bir sürü konu var bak eltisi olana da saldırmışsın hadi başka kapıya bulursun illa konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…