- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
ben ne konuda iğnelemişim ki?amacım şaka yapmaktı
ıkınızde karsılıklı cok uzatmıssınız
sız yok alman yasası dıye dalga gecmıssınız oda goruyorum alman olmadıgını demıs
ben olsam senı cok fransız gordum derdım mesela. cunku sız uzatıyorsunuz
bu sey gıbı
uyanan bırını gorursunuz
aa uyandın mı dersınız gayrı ıhtıyarı bır soz
halbukı gerızekalı degılızdır goruyoruzdur uyandıgını ama agız alıskanlıgı bırsey
e gorumcenın yası da kucuk bellıkı dokunmus bıraz
o terslemıs sız daha da uzatıp ne demek ıstıyorsun sen mınvalınde konusmussunuz
cok sacma bır muhabbet olmus
olur oyle seyler uzatmayın sızde bıraz daha olgun davranırsanız cozulur hadı o cocuk ama sız ? cocukla cocuk olmayın
e dogru demıs dogru soze ne denıryalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.
Hukuk 1. Sınıftaki görümceye istemeden not atmak ona nispet yapmak içindir
Yani hakimliğe çalışırken ayy görümcemle de paylaşayım diye düşünmez insan zira o sizinle aynı sınava girmiyor
Ben büyüğüm vs yazmışsınız ya o attığınız not da bunu hissettirir
Görümcenizin yaşında ve konumunda da oldum sizin yaşınız ne konumunuzda da
Kendi dengim olmayan kimseye not vs atmadım hatta istenmeden birine not atılmaz ki
ama uslubu sert oldu ders verir gibi ondan kaç yaş büyüğüm ben
yalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.
bence haksızsınız espiriniz hiç hoş olmamış resmen kiza gerizekalı muamelesi yapmişsıniz
bu gercekten komıktıyok daha neler...adı üstünde espri ardından güldüm
yok daha neler...adı üstünde espri ardından güldüm
bu gercekten komıktıyapmayın allah askına
siz zaten kendinizi haklı görüyorsunuz burda fikir sormak icin değil görümce dedikodusu yapmak icin konu açmışsınız... şunuda belirteyim samimiyetiniz olmayan insanlara espiri yapmayın çünkü karşınızdakinin espiri anlayışınızı bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?