Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

ben ne konuda iğnelemişim ki?amacım şaka yapmaktı

Genel olarak geçmişe dayalı birbirinizle samimiyetiniz yok gibi geldi. Şakayıda belki bu sebepten onunla dalga geçiyormuşsunuz gibi algılamış olabilir. Benimkisi hissiyat. Bizde kuzenimle öyleyiz. İyilik yapar gibi görünüp laf sokarız birbirimize

ıkınızde karsılıklı cok uzatmıssınız
sız yok alman yasası dıye dalga gecmıssınız oda goruyorum alman olmadıgını demıs
ben olsam senı cok fransız gordum derdım mesela. cunku sız uzatıyorsunuz

bu sey gıbı
uyanan bırını gorursunuz
aa uyandın mı dersınız gayrı ıhtıyarı bır soz
halbukı gerızekalı degılızdır goruyoruzdur uyandıgını ama agız alıskanlıgı bırsey

e gorumcenın yası da kucuk bellıkı dokunmus bıraz
o terslemıs sız daha da uzatıp ne demek ıstıyorsun sen mınvalınde konusmussunuz

cok sacma bır muhabbet olmus

olur oyle seyler uzatmayın sızde bıraz daha olgun davranırsanız cozulur hadı o cocuk ama sız ? cocukla cocuk olmayın

yalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.

Hukuk 1. Sınıftaki görümceye istemeden not atmak ona nispet yapmak içindir

Yani hakimliğe çalışırken ayy görümcemle de paylaşayım diye düşünmez insan zira o sizinle aynı sınava girmiyor

Ben büyüğüm vs yazmışsınız ya o attığınız not da bunu hissettirir

Görümcenizin yaşında ve konumunda da oldum sizin yaşınız ne konumunuzda da

Kendi dengim olmayan kimseye not vs atmadım hatta istenmeden birine not atılmaz ki

yalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.
e dogru demıs dogru soze ne denır
espırıden anlamadıgını dusunuyorsanız yapmayın sızde gercekten ?
sız fitili ateslemıssınız kabul edın :) dalga gecmeseydınız oyle bır cevap vermezdı kı benım anlamadıgım su
sızın ona yaptıgınız seyı sıze yapmıs
ama sıze daha cok dokunmus
yok alman demıssınız dalga gecıp
oda alman olmadıgını goruyorum ! demıs

evet haklısın elını ayagını opeyım affet mı deseydı mesela ? ne demesını ısterdınız
belkı telası coktu belkı canı sıkkındı ıcerıgı ne oldugunu goremedıgı bır yazı gordu hızlı akış ıcın ne bu dedı
sızde alman yasası dedınız

ben olsam dedıgım gıbı daha degısık cevap verırdım sız oyle deme samımıyetınde bulunuyorsanız onunda aynı seyı deme hakkı var
saygı ıstıyorsanız sızde ona gore konusursunuz mesele cozulur

biz arkadaşlarla paylaşırdık.anayasa değişti güzel bir özetti faydalanır diye attım.

ama uslubu sert oldu ders verir gibi ondan kaç yaş büyüğüm ben

O da18 yaşında. Üstelik hukuk bir sınıf öğrencisi.en bilmiş havalarında . Çocuk desen değil yetişkin de değil o olgunlukta değil. Ben olsam evet türk anayasa si der geçerdim.

Ama Olan olmuş artık bu kadar dert etmeyin. Bundan sonra mesafenizi korursunuz.

Gözlerim kanadi okurken .
Allah askina boyle uzun konulari yazarken anlasilir ve nokta koyarak anlatın .

Konuya gelirsek gereksiz bir alinma olmus her iki tarafta da.
Bos yere uzamis gitmis mevzu.

bence haksızsınız espiriniz hiç hoş olmamış resmen kiza gerizekalı muamelesi yapmişsıniz

yok daha neler...adı üstünde espri ardından güldüm

siz zaten kendinizi haklı görüyorsunuz burda fikir sormak icin değil görümce dedikodusu yapmak icin konu açmışsınız... şunuda belirteyim samimiyetiniz olmayan insanlara espiri yapmayın çünkü karşınızdakinin espiri anlayışınızı bilemezsiniz

bu gercekten komıktı yapmayın allah askına

biz anayasaya anayasa deriz.ne bileyim türk diyince komiğime gitti alman anayasası diyip güldüm sonra sohbete devam ettim.arkadaşlarımla nasıl konuşuyorsam öyle konuştum ki o da esprilidir benimki hoşuna gitmedi demek
ben de odasına gidip hukuk mu çalışıyorsun demiştim.herhalde ne çalışıcam dedi.e başka dersler de oluyor ya dedim.buna güldük ama.ben yapınca art niyetli oldu

biz görümcemle espri yapardık birbirimize...ama ders konusunda yapmamıştım.ben sana sadece niyetimi söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…