Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

yalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.

bence doğru bir cümle kurmuş. hoşunuza gitmiyorsa bir daha yapmazsınız espri. eşinize de söylersiniz denedim ama olmadı bizi rahat bırak diye

bence doğru bir cümle kurmuş. hoşunuza gitmiyorsa bir daha yapmazsınız espri. eşinize de söylersiniz denedim ama olmadı bizi rahat bırak diye

konu zaten nerelere geldi.ben samimiyetsizmişim her lafından bir şey çıkartırmışım...

aaa nasıl hakaret yok...samimiyetsizsin açık arıyorsun boş konuşuyorsun demediği kalmadı

Allah Allah çok ilginç.ben ona her seferinde yaklaşmaya çalıştım ama o bana hiç bir zaman saygı duymadı

Allah Allah çok ilginç.ben ona her seferinde yaklaşmaya çalıştım ama o bana hiç bir zaman saygı duymadı

Sizden uzak durmaya çalışıyor demek ki. Siz onun sizden uzak durma isteğine saygı göstermezseniz, o size nasıl saygı duysun?

Bir de bence sizden istenilmediyse (özellikle bu konuda olduğu gibi çok rahatça karşınızdakinin kendi başına kolayca yapabileceği bir konuda) kimseye yardım etmeye çalışmayın.

bu sizin karakteriniz,espiri anlayışınız ve günlük hayatta görümcenizle ilişkiniz ile ilgili ben görümceme böyle bir espiri yapsam güler çünkü ben espirili bir insanım ve aramız oldukça iyi. eğer aranız zaten gerginse espiriniz yersiz olmuş ama aranız iyise onun tepkisi abartılı. bir de bu y kuşağı üstte üyelerden biri de bahsetmişti yeni jenerasyonda yaşa bağlı saygı kavramı fazla yok.

görümceden arkadaş olmaz
mesafeli ol
gerek yok yani

konu zaten nerelere geldi.ben samimiyetsizmişim her lafından bir şey çıkartırmışım...

aaa nasıl hakaret yok...samimiyetsizsin açık arıyorsun boş konuşuyorsun demediği kalmadı

Bana çok boş geldi ya muhabbet.. ben böyle bir durumda olsam baktım ki karşımda ki yanlış anlıyor "ben senden büyüğüm" demek yerine ben kötü anlamda söylememiştim seni kırdıysam kusura bakma der geçerdim.

Demek ki birbirinize karşılıklı gıcık oluyorsunuz. Ne diye mesaj atıyorsunuz ki? Konu açacak kadar önemli mesele değil..

Biri müstakbel avukat, biri müstakbel hakim. Ama iletişim ağız dalaşı
Valla son iki cümle süper bir yorum olmuş.

Yas olarak büyük olan siz,konuyu uzatan yine siz.güzel ifade etmiş kendini bence gorumceniz.ilk soru sorduğunda siz dalga geçer gibi cevap vermiş,siz başlatmışsınız

bırak notunu kendi bulsun .Niye uğraşıyorsun,az çok huyunu bilirsin boşver.teşekkür ederim diyebilirdi ama gereksiz tepki göstermiş

Normalde gülünür gecilir, tabii samimiyet varsa.. Yok ise espri, şaka yapmanin luzumu da yok.. 18lik ergen kompleks yapip abartmis gibi geldi bana ama iliskinizi ve kizin kişiliğini bilemiyorum.. Daha once igneleyici şakaların oldu mu kiza karsi, belki de ondan gicik olup direkt kavgaya cevirdi isi?

Sizdeki uslupta hos degil bence. Belki dalgindir oylesine aklina gelebi yazmistir. Dalga gecer gibi yok alman anayasasi demeniz gerekmez yada sorunu buyutmeniz gerekmez. Siz oyle deyince tabiki kendini kanitlama telasina girmis.

yalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.
Ben bu cevapta bir sıkıntı görmüyorum. Eğer normalde bir samimiyetim Yoksa çok samimi değilsem bu cevabı bende verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…