- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
yalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.
bence doğru bir cümle kurmuş. hoşunuza gitmiyorsa bir daha yapmazsınız espri. eşinize de söylersiniz denedim ama olmadı bizi rahat bırak diye
İkiniz de iğneleyici konuşmuşsunuz. Görüümcede öyle hakaretvari bir üslup yok ama sizinkin de var gibi. Niye böyle şeylere takılıp kendinizi yok yere geriyorsunuzki. Kendinizi hayatın akışına bıraksanıza. Biraz ibadet,dua, meditasyon, yoga filan yapın. Ve biraz da optimist olun.
O zaman atma sebebinizi yazsaydınız. Yoksa zaten hukuk okuyan birine ne diye anayasayı gönderiyorsunuz? Erişimi olmadığını düşünmediniz herhalde.
Kusura bakmayın, ama bana tavırlarınız çok çocukça geldi. O da kendince sizden aşağı kalmamış. Tam konuyu yumuşakça kapatacakmış ki izin vermemişsiniz. Çatışma hali sürsün istemişsiniz. Kız ders çalışıyor, zaten streslidir. Ne diye sinirlerini bozuyorsunuz?
Ben senden 8-9 yaş büyüğüm demek de saçma olmuş. 8-9 yaş büyük gibi davranmamışsınız. Sanki onunla yarış halindeymişdiniz veya nispet yapıyor gibi bir tavrınız varmış.
Allah Allah çok ilginç.ben ona her seferinde yaklaşmaya çalıştım ama o bana hiç bir zaman saygı duymadı
Görümce hukuk okuyan biri gibi cevap vermiş ama siz hakimliğe hazırlanan biri gibi cevap verememişsiniz. Ben senden büyüğüm sus gibi bir şey olmuş cevabınız.
görümceden arkadaş olmazGörümcem hukuk okuyor 1.sınıf 18 yaş.ben de hakimliğe hazırlanıyorum.Ona anayasadan not attım işine yarar diye.Bu nerden çıktı türk anayasası mı bu diyince ben de alman anayasası diye güldüm.Ay gülmez olaydım.Bu anlattı da anlattı yok ben görebiliyorum alman olmadığını! yok biz şu dersi ayrı şu dersi ayrı alıyoruz falan.Dedim basit bir şaka yaptım.Yine de paylaştığın için tşk ederim dedi.Ben de uslubun için tşk ederim dedim.
Ne varmış uslubumda anlayamadım dedi.
Ben görebiliyorum alman olmadığını! Biraz ters olmamış mı dedim.
-ters konuşmadım sorduğum bir şeye cevap verdin espriyle ben de yazdığına cevap vermek istedim o şekilde oradaki ünlem işareti de ironidir kızgınlık felan değil yani ortada uslubumun ayıp yanlış olacağı bir durum yok sen nasıl espri yapıyorsan ben de o şekilde karşılık verebilirim bundan yanlış bir anlam çıkartmanı gerektirecek bir şey de yok en azından ben öyle düşünüyorum demiş.
xcim ben öylesine sana resim attım aklıma geldin ardından espri yaptım gülüp geçeceğine olayı nereye getirdin.bana ders verir gibi yazma ablacım ben senden 8-9 yaş büyüğüm.ben olsam kbakma abla sinirliydim yanlış anladım ya da sana öyle gelmiş derdim.okul arkadaşına anlatır gibi ünlem işareti ironidir ortada uslubumun ayıp yanlış olacağı bir durum yok gibi cümleler yakışmamış...büyüklerinle böyle mi konuşuyorsun?
yazdım.
Pişman da oldum zaten ilk yazışıma.
konu zaten nerelere geldi.ben samimiyetsizmişim her lafından bir şey çıkartırmışım...
aaa nasıl hakaret yok...samimiyetsizsin açık arıyorsun boş konuşuyorsun demediği kalmadı
Valla son iki cümle süper bir yorum olmuş.Demek ki birbirinize karşılıklı gıcık oluyorsunuz. Ne diye mesaj atıyorsunuz ki? Konu açacak kadar önemli mesele değil..
Biri müstakbel avukat, biri müstakbel hakim. Ama iletişim ağız dalaşı
Ben bu cevapta bir sıkıntı görmüyorum. Eğer normalde bir samimiyetim Yoksa çok samimi değilsem bu cevabı bende verirdim.yalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?