- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
bakın kız daha 1 . sınıfbiz anayasaya anayasa deriz.ne bileyim türk diyince komiğime gitti alman anayasası diyip güldüm sonra sohbete devam ettim.arkadaşlarımla nasıl konuşuyorsam öyle konuştum ki o da esprilidir benimki hoşuna gitmedi demek
ben de odasına gidip hukuk mu çalışıyorsun demiştim.herhalde ne çalışıcam dedi.e başka dersler de oluyor ya dedim.buna güldük ama.ben yapınca art niyetli oldu
bakın kız daha 1 . sınıf
ona bakarsanız türk dili ve ınkılabı
turk hukuk tarıhı
hatta dırek turk hukuk sistemı dıye bır alan var
heralde turk ? hepımız bılıyoruz ama oyle denır
bunda dalga gecılecek bırsey yok
sız asmıssınız hakim olmussunuz ınsanın gozune bakınca leb deyınce leblebıyı anlıyor olabılırsınız
bu kız daha defter defter kıtap kıtap ugrasan bır kız
resmen dalga gecmıssınız :)
bakın hala konu uzuyor yazdınız sordunuz soyledım suan hala sız uzatıyorsunuz
tamam sız haklısınız dersem sıze ıyılık yapmıs olmayacagım kırıyorsam ozur dılerım ama ıkınızı de tanımam dısardan bır goz olarak davranısınızdan bahsettım bazı seylerı ıyılestırmek ıstıyorsanız once kendınızın farkınıza varın dıye soyluyorum
o henuz ergen
sızde bıraz ben bılırım ben buyugum benı say havalarındasınız boyle samımıyet guzel bır ortam kurulmaz
bellıkı oyle ıgnelemelerde hassas sız ona saygı duyun onu oyle kabul edın ona guzel yaklasın kı sızın hakkınızda yanıldıgını aslında ıyı bırı oldugunuzu dusunebılsın
karsılıklı haz etmeme durumu var bellı ve hayatda hıc bır seyde tek taraflı olmaz
sız ateslemıssınız oda bombalamıs ıkınızde gunahlarınızdan arındınız esıtsınız temız temız :)
uzatmayın gercekten cok basıt bır konu bunun ıcın kırgınlık olmasın
hem o bırsey sorarsa soyleyın sıze danısır akıl sorarsa cevaplayın bosverın onun sorunu yonetmelıkler genelgeler degısen seyler notlar onun sorunu sızın degıl
Aynen bana da iki taraf samimi gelmedi. Hatta konu sahibi üslup dersi vererek tüm muhabbeti bozmuş.Bana hiç samimiyetiniz yokmuş gibi geldi. Sanki birbirinize karşı bir iğneleme yarışınız var gibi. Oda ciddiye dönmüş.
yalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.
Boşverin siz onu. Ders notu falan yollamayın. İyi anlaşmak zorunda da değilsiniz bence. Bakmayın eşinizin iyi anlaşın isteklerinekuzum ben evet 1 senedir inan bana alttan alıyorum.önceki konumda bana gelin diye seslendiğini saygısız olduğunu söylemiştim.buradakiler biraz yerini bilsin demişti önceki konumda.ben de biraz gerçekten saygı duysun artık istedim.hani ben büyüklerimle nasıl konuşuyorsam öyle konuşsun.mesafemi korumama rağmen benimle tartışır gibi konuşuyor.sussam ayrı susmasam ayrı.susmak beni yordu.bi önceki konumu oku anlayacaksın beni.belki şuan ilk defa hata yaptım.ama şimdi gider gider benim hatam göze batar.
bana abla diyorsun madem ben seni abla olarak uyaramıcaksam yalandan abla deme ben seni kardeşim olarak gördüm de yaklaştım dedim.o da abimle ablam her lafımdan bir şey çıkarmıyor bana samimiyet diyordun ama ben sende samimiyet göremiyorum dedi.ben şokkk.bir senedir yapmadığını bırakmadı şimdi hata bende oldu.önceki konularıma bakarak tam olarak ne olup bittiğini anlayabilirsiniz.
Hakim değil, hakimlik Sınavına hazırlanıyormuş konu sahibi.ben gercekten hakim oldugunuza da ınanmak ıstıyorum
cok hakim tanıdım su hayatımda onların kafa yapısı bakıs acısı cok olgun bazı seylerı aşmış baska boyuta gecmısler
sızın takıldıgınız konu okadar komık ve basıt kı
idari hakım mısınız nedır durumunuz ?
herkes hukuk okuyor artıkGörümcem hukuk okuyor 1.sınıf 18 yaş.ben de hakimliğe hazırlanıyorum.Ona anayasadan not attım işine yarar diye.Bu nerden çıktı türk anayasası mı bu diyince ben de alman anayasası diye güldüm.Ay gülmez olaydım.Bu anlattı da anlattı yok ben görebiliyorum alman olmadığını! yok biz şu dersi ayrı şu dersi ayrı alıyoruz falan.Dedim basit bir şaka yaptım.Yine de paylaştığın için tşk ederim dedi.Ben de uslubun için tşk ederim dedim.
Ne varmış uslubumda anlayamadım dedi.
Ben görebiliyorum alman olmadığını! Biraz ters olmamış mı dedim.
-ters konuşmadım sorduğum bir şeye cevap verdin espriyle ben de yazdığına cevap vermek istedim o şekilde oradaki ünlem işareti de ironidir kızgınlık felan değil yani ortada uslubumun ayıp yanlış olacağı bir durum yok sen nasıl espri yapıyorsan ben de o şekilde karşılık verebilirim bundan yanlış bir anlam çıkartmanı gerektirecek bir şey de yok en azından ben öyle düşünüyorum demiş.
xcim ben öylesine sana resim attım aklıma geldin ardından espri yaptım gülüp geçeceğine olayı nereye getirdin.bana ders verir gibi yazma ablacım ben senden 8-9 yaş büyüğüm.ben olsam kbakma abla sinirliydim yanlış anladım ya da sana öyle gelmiş derdim.okul arkadaşına anlatır gibi ünlem işareti ironidir ortada uslubumun ayıp yanlış olacağı bir durum yok gibi cümleler yakışmamış...büyüklerinle böyle mi konuşuyorsun?
yazdım.
Pişman da oldum zaten ilk yazışıma.
ben gercekten hakim oldugunuza da ınanmak ıstıyorum
cok hakim tanıdım su hayatımda onların kafa yapısı bakıs acısı cok olgun bazı seylerı aşmış baska boyuta gecmısler
sızın takıldıgınız konu okadar komık ve basıt kı
idari hakım mısınız nedır durumunuz ?
ne alaka ki şimdiherkes hukuk okuyor artık
bu ne böyle
biz arkadaşlarla paylaşırdık.anayasa değişti güzel bir özetti faydalanır diye attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?