Tüm olay eşinizde biter..
Pazar günleri eşiniz müsait olmadığını söylese ablası zorla onu yanında taşıcak değil ya kuaföre,alışverişe vs.
Yazılan notlar da çok çirkin. Aman çocuk işte diyebileceğim bişiy olamazdı benim için. 8 yaşında bebek değil ya,mutlaka oturup konuşmalı,yanlış yaptığını söylemeleri gerek..
Eşiniz gerekirse kendi üzüldüğünü söylerse belki dayıyı çok sevdiğinden bu sevimsiz hareketlerine son verir yeğeni..
bana göre öncelikli sorun cebinize koyulan notlar.
8 yaşındaki çocuğun böyle nefretle dolu olması çok kötü.
eşiniz mutlaka konuşmalı bence, yengene karşı çok yanlış yapıyorsun diye.
görümcenizin şoförlüğünden vazgeçmesinin tek yolu da işim var demk. bu kadarcığını söyleyemiyorsa eşiniz; işiniz zor valla..
ya dayının yiğenleriyle ilgilenmesi güzel bişey aslında tabii de,
bi de şöyle bi durum var, ailenin kızlara nasıl davrandığını tahmin edebiliyorum;
büyük ihtimalle babasız kaldılar diye çok üzerlerine titriyorlar,
hatta belkide kızlara sizin babanız artık dayınız diyorlar,
belkide eşinede artık onların babası sensin diyorlar, demeseler bile bunu hissettiriyolar
hem eşin hem kızlar işin bi rol model kargaşası var anlaşılan
ama aslında bu çok sakıncalı,
onların bi babası var zaten,
bence görümcen eski eşine sadece çocukların bankamatiği gözüyle bakmamalı, çocukları babalarına yönlendirmeli manevi olarakta,
şimdi farkında değiller ama çocuklar büyüyünce yanlış yaptıklarını anlayacalar, kızları bu kadar şımartmakla, ama iş işten geçmiş olcak,
ay ben yine çocuk gelişimi açısından baktım biliyorum ama, belki sende eşinle işin bu boyutundan konuşabilirsin:hulya:
babasının yanında imam nikahlı karısı varmış onu kıskanmıyorlar dayısından beni kıskanıyorlar. o çocukların psikolojisi umrumda değill valla kendi psikolojim daha bozuk. ay napim yaa sinir oluyorum babalarına bankamatik gözüyle bakıp benim eşime babaları gibi davranmaları çok da hoş olmayan bir durum. :çok üzgünüm:
Arkadaşım sen hiç merak etme ve emin ol çocuğun olduğu zaman görümceninde kızlarınında havaları civaları sönecek takma kafana zaten görümcen iyi bir ebeveyn olsa o çocuklar senden bu kadar nefret edip, cebine kağıtlar koyamazdı.
çocuk olunca görürsün onların düşen yüzlerinisırnaşık şey:lepi:
Merhaba, valla senin umrumda degil ama esinin umrunda birde onun gozuyle bakman gerek. Pazar gunleri icinde guzel bir sekilde israrli ol.
birde cocuklarin yazdigi notu gostettinmi esine ve ailesine? cocuklarla konusmayi denedinmi
bence kocan onlarla konussun yengenizi sevmezseniz kuserim gibisinden laflar etsin
sonucta cocuk onlar
seytanligida kini nefretide ailelerden ogreniyorlar ailelerin farkinda olmadan
canim belliki bunlar ailece sana sinirler muhtemelen kizida annesini takip ediyor ama eminim kendi cocugunuz olunca hersey farkli olacak /B]
Peki sizin çocuklara yaklaşımınız nasıl?
Yani onlar nefretle dolu da siz de aynı şekilde mi karşılık veriyor musunuz?
Belki onların gönüllerini kazanmaya çalışsanız bir adım atmış olacaksınız.
Nihayetinde çocuk bu, kalbini kazanmak çok da zor değildir.
Kaleyi içten fethetmeyi deneyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?