Görümcem ve kızları.. imdat!!

citogay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
46
0
86
İstanbul
Arkadaşlar benim bir tane görümcem var, benden 1 yaş büyük. Evlendik evleneli bana karşı çok soğuk, naber iyilik senden naber 'den öteye gitmez muhabbetimiz. Ama abisini günde 3-4 kere arar sorar. Kendisi eşinden ayrı kayınvalidemle kalıyor ve 2 tane kızı var , biri 8 biri 5 yaşında. Görümcem eşimi arayıp kendisini kuaföre alışverişe bilmem nereye götürmesini istiyor ve ben sinir oluyorum bu duruma tabiki. Sonuçta kendisi de evlenmiş evliliğin ne demek olduğunu biliyor ve bu şekilde davranması sizce ne kadar doğru. Eşim bir pazar gününü ona ayırmak zorunda değil ki. Eşim çok iyi biridir kimseye hayır diyemez. Ben bunları ona söyleyince napim diyor hayır diyemiyorum. birde görümcemin kızları var. büyüğü beni çok kıskanıyor. dayısını çok seviyor. cebime notlar yazıp koyuyor senden nefret ediyorum diye. ben çocuk diye üstüne pek gitmiyorum ama sinirlerimi bozuyor. nefret ediyorum psikolojimi bozuyorlar. benim yanımda dayısını öpüyor kokluyor gözlerimin içine baka baka. öp kokla nolucak ama bunu bana karşı ben gıcık olayım diye yaptığını biliyorum. eşimde onlara çok düşkün. hergün görmeye gidiyor. sürekli dilinde onların yaptıkları. minik kırlangıçlarım bugün şunu yaptı ayy ne tatlı .iğğ uyuz oluyorum. sevemiyorum napim ya çocuk mocuk ama akılları her şeytanlığa çalışıyor. kaynanam bakıyor çocuklara, görümce çalışıyor. kaynanamın tek yaşantısı o çocuklar olmuş artık onlarla yatıyor onlarla kalkıyor. 2 tane bücürük ailenin tek hakimi resmen ya. bu düşündüklerim belki kuruntudur inş. benimde en kısa zamanda bi çocuğum olur da eşim kendi çocuğunu sever. hihoyyyt

ay canım 2008 de üye olmuşsun ve bu ilk mesajın, dikkatimi çekti kusura bakmabilmiyorumkismile
peki babaları ilgilenmiyor mu kızlarlabilmiyorumkismile

Tüm olay eşinizde biter..
Pazar günleri eşiniz müsait olmadığını söylese ablası zorla onu yanında taşıcak değil ya kuaföre,alışverişe vs.
Yazılan notlar da çok çirkin. Aman çocuk işte diyebileceğim bişiy olamazdı benim için. 8 yaşında bebek değil ya,mutlaka oturup konuşmalı,yanlış yaptığını söylemeleri gerek..
Eşiniz gerekirse kendi üzüldüğünü söylerse belki dayıyı çok sevdiğinden bu sevimsiz hareketlerine son verir yeğeni..

evet canım 2008 de üye oldum sürekli okuyarak takip ediyordum bu forumu :) birde yazayım dedim.:)
babalarının ilgilendiği söylenemez o sadece para gönderir kızlarına onlarda maaile alışverişe gider kıyafet alırlar. parasal açıdan ilgilenir yani.

bana göre öncelikli sorun cebinize koyulan notlar.
8 yaşındaki çocuğun böyle nefretle dolu olması çok kötü.
eşiniz mutlaka konuşmalı bence, yengene karşı çok yanlış yapıyorsun diye.
görümcenizin şoförlüğünden vazgeçmesinin tek yolu da işim var demk. bu kadarcığını söyleyemiyorsa eşiniz; işiniz zor valla..

söyleyemiyor işte onları kıramıyormuş hayır diyemiyorum diyor. ben çekmek zorunda mıyım diyorum sen benim karımsın diyor sen alttan alırsın ama onlar küser diyor. off ne diyim daha kocamla kavga da etmek istemiyorum ama görümcemin şımarık tavırları kaprislerinden bıktım. yeğenleri için kocam çok koruyor beni ama yine de bi fayda yok. ne görümcem ne de kayınvalidem ağzını açıp tek kelime etmiyor o senin büyüğündür ayıptır demiyorlar.

eşim çok düşkün ailesine, asla işim var diyemez, herkesin ailesi var sonuçta, en büyük fedakarlığı ben yapıp ailemden ayrılıp geldim eşimin yanına. bende ana kuzusuyum herkes kadar. benimde yeğenlerim var ama onlara annelik yapmıyorum eşimin yeğenlerine babalık yaptığı gibi (

ya dayının yiğenleriyle ilgilenmesi güzel bişey aslında tabii de,
bi de şöyle bi durum var, ailenin kızlara nasıl davrandığını tahmin edebiliyorum;
büyük ihtimalle babasız kaldılar diye çok üzerlerine titriyorlar,
hatta belkide kızlara sizin babanız artık dayınız diyorlar,
belkide eşinede artık onların babası sensin diyorlar, demeseler bile bunu hissettiriyolar
hem eşin hem kızlar işin bi rol model kargaşası var anlaşılan
ama aslında bu çok sakıncalı,
onların bi babası var zaten,
bence görümcen eski eşine sadece çocukların bankamatiği gözüyle bakmamalı, çocukları babalarına yönlendirmeli manevi olarakta,
şimdi farkında değiller ama çocuklar büyüyünce yanlış yaptıklarını anlayacalar, kızları bu kadar şımartmakla, ama iş işten geçmiş olcak,
ay ben yine çocuk gelişimi açısından baktım biliyorum ama, belki sende eşinle işin bu boyutundan konuşabilirsin
:hulya:

Son düzenleme:

babasının yanında imam nikahlı karısı varmış onu kıskanmıyorlar dayısından beni kıskanıyorlar. o çocukların psikolojisi umrumda değill valla kendi psikolojim daha bozuk. ay napim yaa sinir oluyorum babalarına bankamatik gözüyle bakıp benim eşime babaları gibi davranmaları çok da hoş olmayan bir durum. :çok üzgünüm:

ya canım diplomasi biraz ya, tamam umrunda değildir ama belli ki eşinin umrunda olacaktır, bence rotan bu kızlardan nefret ediyorum yerine kızların psikolojisi olursa, eşin seni daha makul karşılar, hem bi taşlada iki kuş vurulmuş olunur, (kuşlardan biri senin umrunda olmasa), anlatabildim miyerimseniben

canim belliki bunlar ailece sana sinirler muhtemelen kizida annesini takip ediyor ama eminim kendi cocugunuz olunca hersey farkli olacak /B]

Sabir sabir.. bu sorunun bi an once çozulmesi gerek ama nasil onu bilemem, kusura bakma çare sunamicam, Allah im sana çok çok çok sabir versin, ben olsam çildirirdim galiba..

Merhaba, valla senin umrumda degil ama esinin umrunda birde onun gozuyle bakman gerek. Pazar gunleri icinde guzel bir sekilde israrli ol.
birde cocuklarin yazdigi notu gostettinmi esine ve ailesine? cocuklarla konusmayi denedinmi
bence kocan onlarla konussun yengenizi sevmezseniz kuserim gibisinden laflar etsin
sonucta cocuk onlar
seytanligida kini nefretide ailelerden ogreniyorlar ailelerin farkinda olmadan

Arkadaşım sen hiç merak etme ve emin ol çocuğun olduğu zaman görümceninde kızlarınında havaları civaları sönecek takma kafana zaten görümcen iyi bir ebeveyn olsa o çocuklar senden bu kadar nefret edip, cebine kağıtlar koyamazdı.

çocuk olunca görürsün onların düşen yüzlerinisırnaşık şey:lepi:

ayy canım saol ya ağzından bal damlıyor vallahi :)) inş. dediğin gibi olur. olumunekankayizsmile

Peki sizin çocuklara yaklaşımınız nasıl?
Yani onlar nefretle dolu da siz de aynı şekilde mi karşılık veriyor musunuz?
Belki onların gönüllerini kazanmaya çalışsanız bir adım atmış olacaksınız.
Nihayetinde çocuk bu, kalbini kazanmak çok da zor değildir.
Kaleyi içten fethetmeyi deneyin bence.

o yazdığı notu göstermez olur myum kayınvalideme de eşime de gösterdim. eşim saolsun yengenizi istemiyosanız bende gelmem bu eve felan gibisinden bişeler söledi ama sonra aldı öptü kokladı :)))

canim belliki bunlar ailece sana sinirler muhtemelen kizida annesini takip ediyor ama eminim kendi cocugunuz olunca hersey farkli olacak /B]

kötü gelin olsam hakediyorum dicem ama onlara karşı en ufak bir saygısızlık yapmadım. bunu kendileri de biliyor. eminim ki görümcem de beni kıskanıyor ve dolayısıyla kızına yansıyor ve bunu en çok ondan görüyorum.

hediyeler alıyorum derslerine yardım ediyorum böyle yapınca iyi oluyorum onların gözünde. ama biraz yorgunsam ne bilim canım sıkkınsa ilgilenmek içimden gelmiyor doğal olarak sonuçta mecbur değilim her dakika ilgilenmeye. o zaman benden kötüsü olmuyor.

v alla cocuklar sevgisizllikten yapabilirler bunu belki en iyi baba figurunu esinden buldular
sen merhamet ve sefkat goster sonucta buyuk olan sensin
esin yine sana kalir

bir komik animi anlatayim alakasi varmi yokmu aklima geldi bu konuyla
esim msn'de muhabbet ediyordu baktim kiz msn'i ama gormemezlikten geliyorum bir yandan catliyorum neyse esim kalkti sayfa acikti baktim kiz seni seviyorum diye pespese yazdi o an rengim atti :)
en son yazdigi sende beni seviyormusun
ayy boguluyorum sandim dedim beni seviyorsan camerayi ac dedim
hemen davetiye gonderdi diyer usteki yazilari dahi okumak aklimdan gecmiyor yuregim daraldi
ana acti baktim kucuk bir cocuk 9 yasinda ohhhhhhhhhhhhh dedim icimden
evet bende seni seviyorum yazdim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…