Arkadaşlar benim bir tane görümcem var, benden 1 yaş büyük. Evlendik evleneli bana karşı çok soğuk, naber iyilik senden naber 'den öteye gitmez muhabbetimiz. Ama abisini günde 3-4 kere arar sorar. Kendisi eşinden ayrı kayınvalidemle kalıyor ve 2 tane kızı var , biri 8 biri 5 yaşında. Görümcem eşimi arayıp kendisini kuaföre alışverişe bilmem nereye götürmesini istiyor ve ben sinir oluyorum bu duruma tabiki. Sonuçta kendisi de evlenmiş evliliğin ne demek olduğunu biliyor ve bu şekilde davranması sizce ne kadar doğru. Eşim bir pazar gününü ona ayırmak zorunda değil ki. Eşim çok iyi biridir kimseye hayır diyemez. Ben bunları ona söyleyince napim diyor hayır diyemiyorum. birde görümcemin kızları var. büyüğü beni çok kıskanıyor. dayısını çok seviyor. cebime notlar yazıp koyuyor senden nefret ediyorum diye. ben çocuk diye üstüne pek gitmiyorum ama sinirlerimi bozuyor. nefret ediyorum psikolojimi bozuyorlar. benim yanımda dayısını öpüyor kokluyor gözlerimin içine baka baka. öp kokla nolucak ama bunu bana karşı ben gıcık olayım diye yaptığını biliyorum. eşimde onlara çok düşkün. hergün görmeye gidiyor. sürekli dilinde onların yaptıkları. minik kırlangıçlarım bugün şunu yaptı ayy ne tatlı .iğğ uyuz oluyorum. sevemiyorum napim ya çocuk mocuk ama akılları her şeytanlığa çalışıyor. kaynanam bakıyor çocuklara, görümce çalışıyor. kaynanamın tek yaşantısı o çocuklar olmuş artık onlarla yatıyor onlarla kalkıyor. 2 tane bücürük ailenin tek hakimi resmen ya. bu düşündüklerim belki kuruntudur inş. benimde en kısa zamanda bi çocuğum olur da eşim kendi çocuğunu sever. hihoyyyt