Biz de toplu ortamlarda abimle ara ara birbirimize bakıp gülebiliyoruz. Bir hareketi görüp daha önce konuştuğumuz bir şey aklımıza geliyor mesela. Rahatsız edici bir şey olduğunu düşünmüyorum. Belki biraz daha ayrıntı verebilirseniz özellikle evli kişiler daha sağlıklı yorum yapabilirKızlar ben yeni nişanlıyım
Aile oturmalarında bişey dikkatimi çekti nişanlımla görümcem sürekli birbirlerine bakıp gülüşüyorlar hep birlikte otururken fısıltıyla aralarında konuşuyorlar
Fısıltıyla konuşma olayını nişanlıma söyledim hoş değil diye onu yapmıyor ama şimdide topluca otururken göz teması kurup sürekli gülmeleri sinirlerimi bozuyor. Nişanlıma bu durumu söylemelimiyim ne yapmalıyım yaptıkları normal mi
Ben nişanlıyken eşimde görümceyle mesajlaşırdı yanımdda bakıp gülüşüp cevap verirlerdi. Ben ilgilenmiyormuş gibi yapardım. Ama sinir olurdum. Bence nişanlıyken sorun olarak görüyorsanız konuşun bir ddaha yapmasınlar. Çünkü benn nişanlıyken karışmadığım için evliyim şu an karışmıyorum alıştım artık. Ama sinir bozucu bir durum sizi anlıyorum.Kızlar ben yeni nişanlıyım
Aile oturmalarında bişey dikkatimi çekti nişanlımla görümcem sürekli birbirlerine bakıp gülüşüyorlar hep birlikte otururken fısıltıyla aralarında konuşuyorlar
Fısıltıyla konuşma olayını nişanlıma söyledim hoş değil diye onu yapmıyor ama şimdide topluca otururken göz teması kurup sürekli gülmeleri sinirlerimi bozuyor. Nişanlıma bu durumu söylemelimiyim ne yapmalıyım yaptıkları normal mi
Çok merak ediyorsanız şakalaşarak ne oluyor canim bana da söyle deyin olaya dahil olun . Yani bu süreklilik o ortamda 5dk da bir değildir arada sırada gozgoze gelip bakışlarından bile birbirini anlamaktır. Siz konuyu gülüsmeyi üzerinize alıyorsanız tedirginlik yaratacak noktada ise zaten konuşmalisinizKızlar ben yeni nişanlıyım
Sürekli yapıyorsa bence hoş değil. Hatta saygısızca . Toplum içinde nasıl davranması gerektiği ni öğreteceğim birisi ile evlenmezdimKızlar ben yeni nişanlıyım
Görümce sana nispet de yapıyor olabilir Senin onları izlediğini fark etmediklerini dusunmuyorsundur inşallahKızlar ben yeni nişanlıyım
Kardeş ilişkisine karışmak değil sadece toplum içinde olmaması gereken bir durum orda büyükler var ara sıra olsa neyse ama sürekli göz göze gelip gülme oluyor biri bişey konuşurken meselaBizde arada göz göze gelince gülüşürüz, bazen kaşını kaldırıyor, bazen göz deviriyor. Önemli bir fikir söyleyeceğinde fısıltıyla bana söyler. Bunun yanlış olabileceğini ilk defa burada gördüm.
Kardeşiz biz yahu. Benim kardeşimle gülüşmem neden müstakbel kocamın sinirini bozsun? Karışmayın insanların kardeş ilişkilerine. Ha ailem yanlış anlıyor derseniz onu bilemem ama sizin sinir olmanız garip geldi bana.
Çok iyi birisi aslında bana karşı bilemedimGörümce sana nispet de yapıyor olabilir Senin onları izlediğini fark etmediklerini dusunmuyorsundur inşallah
Oyle olurlar hep iyi başlar. Ama şöyle düşün senin bulunduğun bir ortamda madem gülünecek yengem yanlış anlamasın ona da izah edelim derdi gerçek iyi biri. Mesela ben kesinlikle izah ederdim yengeme. Kıskandırma, bak abim seni seviyor olabilir ama bizim de ilişkimiz apayrı diye bir mesaj verme kaygım yoksa...Çok iyi birisi aslında bana karşı bilemedim
Üstüme alındıgım oluyor ya da büyükler konuşurken bunlar göz göze bakıp birbirlerine görümcem gülüyor sesli gülüyo bazenÇok merak ediyorsanız şakalaşarak ne oluyor canim bana da söyle deyin olaya dahil olun . Yani bu süreklilik o ortamda 5dk da bir değildir arada sırada gozgoze gelip bakışlarından bile birbirini anlamaktır. Siz konuyu gülüsmeyi üzerinize alıyorsanız tedirginlik yaratacak noktada ise zaten konuşmalisiniz
O yönden bakınca doğru söylüyorsunuzOyle olurlar hep iyi başlar. Ama şöyle düşün senin bulunduğun bir ortamda madem gülünecek yengem yanlış anlamasın ona da izah edelim derdi gerçek iyi biri. Mesela ben kesinlikle izah ederdim yengeme. Kıskandırma, bak abim seni seviyor olabilir ama bizim de ilişkimiz apayrı diye bir mesaj verme kaygım yoksa...
Ne yapabilirim ki nsıl güzelce söyliyimİlk baştan koy tavrını arkadaşım sonra ipin ucu kaçıyor
Bana karşı çok iyi aslında ama niye öyle yapıyorlar anlamadımKesinlkle saygısızlık görümcelerde gelinleri delirtmek için bilerek yapıyor şu hareketi. Hani biz çok süper geçinen kardeşiz ayağına.
Nisanlina söyle ortamda gülünecek bisey varsa bana da söyle birlikte gülelim kendimi dışlanmış hissediyorum de.O yönden bakınca doğru söylüyorsunuz
Ortamda gülüncek hiç bi durumda olmuyor ama bunlar sürekli birbirlerine bakıp gülüyorlar
Biri muhabbet ederken felan
Sizce nasıl söylemeliyim bu durumu
Bizde arada göz göze gelince gülüşürüz, bazen kaşını kaldırıyor, bazen göz deviriyor. Önemli bir fikir söyleyeceğinde fısıltıyla bana söyler. Bunun yanlış olabileceğini ilk defa burada gördüm.
Kardeşiz biz yahu. Benim kardeşimle gülüşmem neden müstakbel kocamın sinirini bozsun? Karışmayın insanların kardeş ilişkilerine. Ha ailem yanlış anlıyor derseniz onu bilemem ama sizin sinir olmanız garip geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?