Görümcem ve nişanlım

Yahu ne tuhaf cevaplar var. Kardeş ilişkisiyle nişanlı ilişkisi bir mi? Eğer üzerinize alınacağınız bir durum yoksa, size bakıp gülmeleri gibi, karışmak sizin haddinize değil iki kardeş arasındaki ilişkiye. Kardeş ne de olsa sizden önce de vardı, siz varken ve sonrasında da olacak, aralarında vardır bir şakalaşmaları. Hani bir kız kardeş olarak ben neden gelinle mücadele edeyim, onun klasmanı farklı benim klasmanım farklı… Aranız iyiyken boşa bozmayın karışmayın.

Şimdiye dek hep böyle iletişim kurmuşlarsa bir anda farklı davranmaları çok zor olur.

Ayrıca çoğunluğun görüşüne katılmıyorum. Bu nispet için yapılabilecek bir şey değil, çünkü böyle tepkiler doğal gelişir ve alışkanlık gibi olur. Yani eşinizin kardeşi sizi kıskandırmak için yapacak olsa nişanlınız ile nasıl denk getirecek. Belli ki aralarında uzun süredir devam eden bir tutum.

Dile getirirseniz siz kıskanıyor olursunuz, belirteyim. Bence müdahale etmeyin ilişkilerine.

Burdaki olayı farklı algılamışsınız kardeş ilişkisine karışmak değil sadece toplum içinde ben veya başkaso konuşurken sürekli göz temasına girip gülmeleri olay ki o ortamda benim annem babam var

Annenizin babanızın olduğu ortamda sürekli neye eğleniyorlar? Hadi uzun zamanlı akrabalık olur anlarım da...Bence de gülünecek ne buluyorsunuz diye sorun biraz gıcık etmek için yapılmış gibi geldi bana. Abimle ben çok iyiyiz sımsıkıyız. Yani bu kardeş ilişkisine karışmak değil nişanlınız küçük çocuk olmadığına göre insan içinde fısıldaşmanın gülüşmenin yanlış olduğunu bilecek yaştadır. Evlerinde oynasınlar..

Ben kendi aile büyüklerinin yanında yapıyorlar sanmıştım. Sizin anne babanız durumu yanlış anlayabilir. Belki kendi ailenizin de olduğu ortamlar için nişanlınızdan biraz dikkat etmelerini rica edebilirsiniz ama görümce zaten ergen yaşındaymış. Onunla konuşmanın alemi yok. Onların ailesiyle otururken olan davranışlarına bence karışmayın.

İlk tanışmada da aynısını yaptılar ailelerin hatta aileminde çok garibine gitmişti

İlk tanışmada da aynısını yaptılar ailelerin hatta aileminde çok garibine gitmişti
bana çekeceğiniz var gibi geldi o görümceden mesafeli olun kendisine ayrıca rahatsızlıklarınızı dile getirmekten çekinmeyin yanlış anlaşılacak şeyi nişanlınız yapıyor.

Toplum içinde sürekli fısır fısır konuşmak, kulaktan kulağa olmak saygısızca bir tutum ama kardeş veya iyi geçinen iki kişinin birbiriyle mimikle bile anlaşması normal bir durum. Aralarında gülecekleri bir durum vardır, o an olanla ilgili akıllarına ortak bir anı gelmiştir. Sizin derdiniz hiç öyle kulaktan kulağalar saygısızca bir durum diye düşünmek değil de neden yakınlar, neden ben dahil değilim.
Neden söyleyeyim yüzük takıp, imza atmanız adamın her şeyine ortak olacağınız anlamına gelmiyor.

Aralarında gülcek 1 durum oldu diyelim güldüler ama bu oturma bitene kadar aynı şekilde herşeyde sürekli bakıp gülmeleri doğrumu her konuşmada mı anıları komik bi durumları oldu

Kardeş oldukları içindir. Eğer sizinle ilgili olabileceginden şüphe dahi ediyorsanız evlenmeyin o adamla. Eger böyle bir endişeniz yoksa karışmayın. Kardeşler nihayetinde.

hiç ustunuze alınmayın kardeşimle ben de öyleyiz, butun aile toplantılarında birbirimizden gözumuzu kaçırırız gulmemek için. çunku ailede bazı kişilerin yaptığı spesifik hareketler veya sözler var ve ailemizde çok komik taklitler yapan biri var, onun yaptıklarını hatırlayıp guluyoruz..
babam o spesifik hareketlerini yaptığında, amcam yaptığında, aile içinde tam deli manyak olan bir tanıdığımız ciddi konuştuğunda. milyon tane sebep olabilir.
kardeşim askere gideceği zaman herkes ağlıyordu, onunla ben birbirimize bakıp guluyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…