• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorümcem yetiştirdi

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
İyi geceler kizlar görumcemle pek samimi degiliz daha dogrusu ben fazla samimiyet gosterdim ama karşılığında sogukluk ve mesafe gördum.mesela ben ararim sorarim kendisi 6 ay aramaz.. Aradigimda alelacele konusup telefonu kapatir.. optum cnm by gibisinden.En sonda ben aramistim zaten. 6-7 ay olmustur.Dün kendisi aradi aylar sonra. ben de çok öncesinden mesafe koyma karari aldim.Canimsiz cicimsiz gayet normal konustum.Hemen abisini aramis .x benimle soğuk konustu bir derdi mi var benimle demis.Niyeti ne ki niye beni abisine yetistiriyor anlamadim?

Ne güzel soğuk davrandığını farketmiş anacına ulaşmışsın işte sevin :)

Benim hayt felsefem de bu, bana nasıl davranılıyorsa ben de öyle davranıyorum

Mesela salak gibi ben de sürekli insanlara canım cicim davranır hep hal hatır sorardım

Artık nabza göre şerbet :)

Bence gorumceniz hic bir sey yapmamis. Mesafe zaten varmis aranizda. Bir de üstüne mesafe koymak gereksiz olmus. Abisine sizi kötülememiş. Sadece durum hakkinda bilgi almak istemis.

Bence gorumceniz hic bir sey yapmamis. Mesafe zaten varmis aranizda. Bir de üstüne mesafe koymak gereksiz olmus. Abisine sizi kötülememiş. Sadece durum hakkinda bilgi almak istemis.
Merhaba canim derdim merhaba dedim sadece.
Bunu bana sorsaydi keske.ben de bir sorun yok derdim var gerci ama :)) sadece mesafeli olma kararı aldım

İyi geceler kizlar görumcemle pek samimi degiliz daha dogrusu ben fazla samimiyet gosterdim ama karşılığında sogukluk ve mesafe gördum.mesela ben ararim sorarim kendisi 6 ay aramaz.. Aradigimda alelacele konusup telefonu kapatir.. optum cnm by gibisinden.En sonda ben aramistim zaten. 6-7 ay olmustur.Dün kendisi aradi aylar sonra. ben de çok öncesinden mesafe koyma karari aldim.Canimsiz cicimsiz gayet normal konustum.Hemen abisini aramis .x benimle soğuk konustu bir derdi mi var benimle demis.Niyeti ne ki niye beni abisine yetistiriyor anlamadim?
Alistirmissin samimiyete ,bir an karşısında duvarlarını görünce şaşırmış ..mesafeyi de alıştıra alıştıra koymak gerek :D

Abini arayana kadar sana sorsaydı derdin ne diye ? Problem yaratmaya sebep arıyormuş gibi ..ben arayıp yengemin her hareketini abime yetistirsem ve abim biraz cahil bir insan olsa evliliği zarar görür ..biraz düşünmek herşeyi çözer ..Allah herşeyi bir sebebe bağlamış ..beyin de bunlardan ..arada kullanmak lazım ki pası gitsin ..

Not : Beni aramayanı gebersem de aramam ..o da geberiyosa uzaktan bir fatiha gönderirim ..

Soylemediginiz bir derdimi var diye sormus ne varki bunda..yanlis okumusum ne sacma yaa derde bak ufff degistrdim yaziyi ...mesafe mesefa...iyyy

Merhaba canim derdim merhaba dedim sadece.
Bunu bana sorsaydi keske.ben de bir sorun yok derdim var gerci ama :)) sadece mesafeli olma kararı aldım

Kiz allah iyiligini versin. Alti ayda bir konustugun, etliye sutluye karismayan bal gorumceyi buldun daha ne istiyon acaba.

Tam da bu yuzden sormamis sana iste. Sorsa sorun yok dicektin.

En son kayinvalide ve görumce iyilik olsun eglensinler diye tatile cikmistik burnumuzdan getirdi..abisiyle durmadan kavga etti.bir de beni sen gider misin biraz diye gönderdi masadan rahat rahat kavga etsinler diye.çok kavgaci tartismaci bir kişi

Önem verme bosver. Kaale alınacak kadar kiymetli olmasın bu tip insanlar. Umursamaz olursan daha cok kudurur.

Yok öyle değil de..kardeşimi üzmüşsun ne yaptin kardesime durumuna getirmeyi cok seviyor.
Hee yenge hanımı düşünüyorsun ..aman diline sahip çıksın o da ..ağzımız neden açılıp kapanıyor ?sadece yemek içmek için mi ? Yeri geldi mı o uzun dilini içeri çeksin bir zahmet ..

Aaa pardon başka konuyla karıştı herhalde ..sen gelinsin ,görümce böyle yapıyor ,esin de kardeşinin derdine düşüyor ..anlamış miyim :D

Hee yenge hanımı düşünüyorsun ..aman diline sahip çıksın o da ..ağzımız neden açılıp kapanıyor ?sadece yemek içmek için mi ? Yeri geldi mı o uzun dilini içeri çeksin bir zahmet ..

Aaa pardon başka konuyla karıştı herhalde ..sen gelinsin ,görümce böyle yapıyor ,esin de kardeşinin derdine düşüyor ..anlamış miyim :KK70:
:)) ben de diyorum acaba ne diyor :D

Soylemediginiz bir derdimi var diye sormus ne varki bunda..yanlis okumusum ne sacma yaa derde bak ufff degistrdim yaziyi ...mesafe mesefa...iyyy
Anlayamadim? Derdimi bana sorsa diye dusunuyorum.Abisi ne bilsin ki benim dusuncelerimi illa kendince onuda araya katmak istiyor.

Back
X