Gorumcem yuzunden evliligimden vazgececegim...

Konuşun girmenizi istemiyorum diyin ne demek çocuk ağlıyor ya saçmalığa bak elin evine ne hakla girebilirsin pata küte vurmalar tövbe yarabbim tövbe görgüsüzler belli kaynanizdan anahtarı alın vermiyorsa gizli gizli alın pata küte vurmak ne onlara je senin evinden ya görgüsüz insanlar ayıp sanane evinden ... eşinle konuş iyice annesinden anahtarı alsın söylesin yada illa yakın olmak istiyorsa 2 3 sokak ötede yaşayın bune ya edep ogrensin birinin evine girerken çekiniyor insan bizde abimlerle karşılıklı sitelerde oturuyoruz ne gündüz oturalim diye gideriz gittiğimizde herşeyine yardımcı oluruz mutfak ve oturma odası hariç ne var ne düzende evi bilmeyiz karışmak bizim haddimize Değil. Empati kuramayan insanlar kendilerine yapılsa yaygara kopar başkasına nevar kardeşimin evi gelin şöyle böyle olur hasbinallah

2 yasindaki cocuk ne bilsin baska eve gitmek istemeyi. Veya istese bile getirmesin annesi.
Anahtarini al veya kapini kilitle. Kapiya cok mu vuruyorlar birak vursunlar gec ac ve her seferinde sert sekilde uyar. Bazen musait degilim de alma.
Altli ustlu oturmak bu kadar taviz vermeni gerektirmiyor

Bence de canım o gorumce biraz haddini bilsinben annemin evine büyüdüğüm eve bile her gün gitmem şahsen hergun heran ne bu yani iyi katlaniyorsun

Haklısınız o durumdaydım ev almak zorunda kaldık yeniden

Eğer anahtarı vermekte sorun çıkaracaklarını düşünüyorsanız hiç uğraşmayın yeni kilit alın pahalı değil ve siz bile değiştirebilirsiniz zor değil. Zilin kablosunu kesin. Kapıya da eşşek kadar evde bebek var vurmayın yazın. Aynı şekilde davranırsa okuman var sanmıştım dersiniz.
Eşiniz bişey yapacak olsa da laftan anlamaz bunlar kapıdan üç kere dönünce akıllanır

Tasının yanı bunun ızın bosanmak sacma esınle sorunun varsa bosan. Belkı senın ıcın sorun oldugunu gercekten ıfade edemedın bazı ınsanlar sorun olsa bıle yuzyuzegelınce gulerler fılan. Net bır sekılde tavrını koysan kımse bu sekılde evıne gelemez.

Bence kaynanizdan güzel bir dille anahtarı isteyin. Siz yokken eve giriyorlar ve bide dağıtıyorlar. E yuh yani....

Bence iyi bile dayanmışsınız. Çat kapı eve girip durmak ne demek yaa? Belki çocuğunuzu uyuttunuz ve uzanıp dinlenmek istiyorsunuz. Bide onlari mi cekeceksiniz? Zaten kucuk bebekle ugrasmak zor

Cinnet gecir canım bu işi cinnet çözer kapıya nekadar vurularsa vursun açma hatta direk küs benim görümcelerim hayatta böyle şeyler yapmazlar zaten çokta uzaktalar

Kayınvalide yalnız diye altlı üstlü oturmuşsunuz ama yalnız değilmiş.
Neden bugüne kadar musade ettiniz ki?
Bir girdi, 2 girdi, 3. Ev müsait değil, böyle de olmaz, kusura bakma başka zaman der yollsrsiniz kapidan.
Içeri zorla mı girecek? Kapıyı kapatın yüzüne.
Kayinvalidenizden alın anahtarınızı,eğer 1 hafta 10 gün tatile gidecek olursanız o zaman bırakırsınız.. 3-5saat yoklukta ne olacak sanki evinize?

Görümceniz hasta. Ben şahsen evinizi çoçuğunun degil bizzat kendisinin dagittigini düşünüyorum. Ben olsam oradan uzak bir yere tasinirdim (herkesin aklina her estiginde çat küt gelemeyecegi bi yere). okudugum kadariyla esinizin annesi de yalniz degil. Pek ala gorumceniz hep dibinde. Bir de ben sizin yeriniz de olsam. Kapıya "kapıya öküzz gibi vurmayın" diye not ilistirirdim. Lafı olursa da "şu kargocular her gün kapıya "öküzzz" gibi vueuyolar. Laftan anlamıyor hayvanlar!!! derdim

Sen once esinle konus eger bunlar eve gelmeye devam ederse ya tasinalim ya bosanalim dersin eger goze aliyorsan. Kayinvalidenede anahtarimi istiyorum cok sıkıldım bu durumdan eger boyle devam ederse tasinicaz burdan de belki kendisine ceki duzen verir

Kizlar esimle konustum bana 100% hak Verdi konusacagini ve halletceni soyledi insallah bu sefer lafdan anlarlar yoksa kendim ev tutup orda kalacagimi ve secenegide ona biraktigimi soyledim
Anahtar meselesi peki ? En güzeli oradan tamamen taşınmak yoksa sorunlar bitmez gibi geliyor bana.

Ben iki senedir bu durumla mücadele ettiğimi fakat durumun iyi anlamda değişmediğini, artık akıl sağlığımdan olmak istemediğimi ve bu evden taşınmak istediğimi söylerdim direk. Annenle konuş, anahtar al, kapının kilidini değiştir benim için geçici çözümler. Çünkü anlattığınız kadarıyla görümceniz tam bir hayvan. Bu durumu eşinizin çözebileceğini de sanmıyorum. Kaldı ki çözse bile kaynananın alt katında oturmak da istemem. 3-4-5 mahalle aşağısına taşının, annem yalnız kalmasın diyorsa. Zaten yalnız değil de işte. Siz bilirsiniz tabi ama bana bu işi kısa çaplı cinnet ve taşınma çözer gibi geliyor.

Evi senin evin olarak görmüyor ki kendi kardeşinin evi olarak görüyor seni birey olarak değil de eve girerken dağıtırken çocuğun dayısının evi olarak görüyor sen kimsin dış kapının mandalı der gibi. Neden buna en başında göz yumdun ki? Kapıyı alacaklı gibi çalıyorlar açmayınca diyorsun valla bi açardım ne var be müsait değilim işte alamam eve demiştim çoktan. Hadi bi daha öyle çalabiliyorlar mı. Dengesiz dengesiz hareketleri varmış madem. Eşine de söyle durumdan rahatsız olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…