- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Bence de canım o gorumce biraz haddini bilsinMerhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
Haklısınız o durumdaydım ev almak zorunda kaldık yeniden2 yıl bekle herkesi varolan duruma alıştır kocana bile söyleme şu dakikadan sonra reform yapacağım de. Bir daha başlık açacaksınız çünkü eşiniz evet dese bile ailesi sorun çıkaracak sonra adam arada kalacak. Evlenmeden şartlarınızı koyacaksınız. Ben şu yaşa geldim ömrümde altlı üstlü oturup huzur bulan görmedim. Varsa da kendinden taviz veriyordur
E
Evimi topluyorum eşimle gezmeye çıkıyorum geldiğimde herşey yerde fırlatılmış şekilde...
Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
Insallaah insallah dua ediyorum
Gercekden herseyi anlatsam cok cook uzun olur ama yapilanlari kaldiramiyorum.. gelir bana pat diye bdie yuzsuz yuzsuz laf eder ay bu ne bunlara mi bakion su kanali ac su dizi var fln yani cok yuzsuz biri utanmasini bilen biri degil
Anahtar meselesi peki ? En güzeli oradan tamamen taşınmak yoksa sorunlar bitmez gibi geliyor bana.Kizlar esimle konustum bana 100% hak Verdi konusacagini ve halletceni soyledi insallah bu sefer lafdan anlarlar yoksa kendim ev tutup orda kalacagimi ve secenegide ona biraktigimi soyledim
Evi senin evin olarak görmüyor ki kendi kardeşinin evi olarak görüyor seni birey olarak değil de eve girerken dağıtırken çocuğun dayısının evi olarak görüyor sen kimsin dış kapının mandalı der gibi. Neden buna en başında göz yumdun ki? Kapıyı alacaklı gibi çalıyorlar açmayınca diyorsun valla bi açardım ne var be müsait değilim işte alamam eve demiştim çoktan. Hadi bi daha öyle çalabiliyorlar mı. Dengesiz dengesiz hareketleri varmış madem. Eşine de söyle durumdan rahatsız olduğunu.Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?