Gorumcem yuzunden evliligimden vazgececegim...

Ben bizzat kendim Konustum guzel dille ama anlamadılar bu sefer eşimden isticem konuşmasını

Baştan vermeyecektiniz anahtarı. Ne zaman gelip gittikleri belli değil yol geçen hanı gibi. Kapıyı da söktürün bari. Onla da uğraşmasınlar hiç.

Görümcenizin size ne şekilde geldiği önemli değil. Sorun başlı başına gelmesi. Günde 3 4 kere kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Güzel dille anlayacak insanlar olsa bu davranışlarda bulunmazlar. Gelme diyeceksiniz. Bu şekilde gelme değil. Rica etmeyin, kırmamak için alttan alarak konuşmayın. Kırılsın. Terbiyesizlik bu yaptığı çünkü. Bazen anlaşılmak için de terbiyesizlere anladıkları dilden konuşmak gerekiyor.

Anahtarımı kaybettim diyip anahtarini kv den aliyosun ve bidaha vermiyosun.
Eşine son kez diyosunki sen bu durumu yarin çözdün çözdün yoksa ben cok kotu kavga edip ipleri koparicam bilesin diyosun, ve esin durumu çözmezse dedigini yapiyosun. Baktin cirkeflikten de anlamıyorlar cekip gidiyosun ve esin baska yere taşınmayi kabul edene kadar donmuyosun.

Yarin akşam insallah bunlari yaptım diye gelismeleri yazarsiniz.

Lütfen demeyeceksiniz işte böyle görgüsüzlere. Bir kere tersleyin bakalım laftan anlayacaklar mi?

Onlara gore cok normal bi davranis neden rahatsiz oluyorum anlamiyolar. Ama kendisi hergun gelip 2 haftada bir gelen gorumcesini sikayet ediyor ki 2 haftada bir gorusmeye mecbur muyum ne kadar mantiksiz insanlar

Bundan sonra anahtarı içeriden kapıda bırak. Dışarıdan anahtarla açmaya çalıştığında açılmayacak. Kapıyı zorladığında da “ben kaç kere bu şekilde gelme dedim” diye bağır. Sokma eve. Müsait olmadığını söyle. Bebekle uğraştığını söyle. Gelip gelip kapıdan dönsün. En kısa zamanda da anahtarımı içeride unuttum diyerek kayınvalidenden yedek anahtarı iste ve tabi ki geri verme. Acil durum diye geveleyecek olurlarsa da çilingirler ne güne duruyor de. Yedek anahtarın amacını anlayana kadar geri verme. Bizim anahtarımız da kvdemlerde var. Daha bir gün evime girmediler.

Eşinle normalde aranız iyiyse sırf kayınvalide ve görümce yüzünden eşinle kötü olma. Arkadaşların dediği gibi anahtarı kaybettim de al anahtarı öncelikle ve asla ona yenisini çektirme. Sonra da esine annesiyle konuşmasını söyle. Eğer bu sorunu çözmezsen kendim hallederim ama aram bozulur onlarla bilmiş ol de. Dediğini de yap. Üstelik onlara da söyle bu şekilde devam ederseniz taşınıyorum.

Tek kalma diye alt katına taşındık ama sen zaten yalnız değilmişsin anne , kızın burda yaşıyor gibi alt katı ona verin de. Yukardaki arkadaşın söylediği gibi taşınmadan kabul etmeyeceğini söyle eşine. Benim de kv tek yakın falan değilim, kızı ondan çıkmaz .Bu şekilde olacağını bildiğim için de asla yakın olmak istemem. İnsanın siniri kaldırmaz.

Umarim bu son kavgam olur cunku artik yoruldum uyuyamiyorum cunku yarin beni ne bekledigini biliyorum..

Cirkef olup kavga bilee ettim ise yaramadi
Bir gün yine geldiklerinde müsait değilim deyip konuşmasına fırsat vermeden kapıyı çarpın suratına madem. Konuşmadan anlayan bir insan göremiyorum çünkü ben karşıda

Onlara gore cok normal bi davranis neden rahatsiz oluyorum anlamiyolar. Ama kendisi hergun gelip 2 haftada bir gelen gorumcesini sikayet ediyor ki 2 haftada bir gorusmeye mecbur muyum ne kadar mantiksiz insanlar
E hoca bu durur mu yapıştırmış cevabı ‘sen neden her gün geliyorsun o zaman?’ Bunu söylediğinizi söyleyin lütfen bana. Bu durum düzelmezse olacak şeyleri göze almışsın zaten. Kavganı da edebilirsin yani aramız bozulur diye korkma. Biraz bozulsun bence hatta.
Bir cinnet, her gün geçirilen ufak çaplı sinir krizlerinden iyidir.

Cevaplar icin tesekur ederin hepsini okudum 2 saat sonra esim uyanacak ise gitmeden konusacagim. Butun gun isde dusunsun tasinsin. Ama gercekden dayanamiyorum cok yorgunum kavgalardan boyle insanlardan yoruldum.
Esimle cok iyi anlasiriz sorun yok cok sukur ama bu sebepler yuzunden cok kavga ettik ortada kaldi ben alttan almadim ( ona gore ) karsi tarafda anlayissiz yani esim ortada kaldigi icin benle kavga etti

Demedim mallik ettim vz yuzune vurmadim ayibini. Oda ayibiyla yasamaya devam etti
O bahsettiginiz cinnet muhtemelen bu aksam yasanacak

Demedim mallik ettim vz yuzune vurmadim ayibini. Oda ayibiyla yasamaya devam etti
O bahsettiginiz cinnet muhtemelen bu aksam yasanacak
Eşiniz anladığım kadarıyla onlar gibi düşünmüyor. Eğer öyleyse onunla güzel güzel konuşun ama yani. Yoksa haklıyken onun gözünde de haksız duruma düşersiniz. Zaten annelerinin, kardeşlerinin hatalarını çok zor kabulleniyor bir kısmı. Eşinizin size destek vermesi önemli.

Evet cok destekledi ama bazen kabullenemiyor herseyin farkinda ama konduramiyor. Cok sabirsizim max 3 saat sona uyancak ve konusacagim nasil olacak bilmiyorum ama umarim insallah ise yarar... yoksa cok kotu sekilde ben anlatacagim

Evet cok destekledi ama bazen kabullenemiyor herseyin farkinda ama konduramiyor. Cok sabirsizim max 3 saat sona uyancak ve konusacagim nasil olacak bilmiyorum ama umarim insallah ise yarar... yoksa cok kotu sekilde ben anlatacagim
Eşinizde o potansiyel var inşallah olur. Gelişmelerden haberdar edin bizi. Çok gıcık oldum görümcenize çünkü.

Eşinizde o potansiyel var inşallah olur. Gelişmelerden haberdar edin bizi. Çok gıcık oldum görümcenize çünkü.

Insallaah insallah dua ediyorum
Gercekden herseyi anlatsam cok cook uzun olur ama yapilanlari kaldiramiyorum.. gelir bana pat diye bdie yuzsuz yuzsuz laf eder ay bu ne bunlara mi bakion su kanali ac su dizi var fln yani cok yuzsuz biri utanmasini bilen biri degil

Yani yaptıkları çok cahilce bir davranış aynısı kendilerine yapılsa ne tepki verirler hepimiz biliyoruz galiba ilk başta sen o anahtarı kaynanandan al hem eşinle konuş hem görümcenle Yoksa bu böyle devam eder özel hayat diye birşey var tabiki ama ayrılık derecesine getirme bence güzel güzel konuşarak hallet

Kapınızı nasıl kitlemiyorsunuz? Apartmanda başka oturan yok mu? Ayrıca sizin yüzünüz yumuşak demekki ne demek konuştum anlamıyor.. Anlayacağı dilden konuşun o zaman iki yıl çok uzun bi süre bu sorunu çözmek için çok bile beklemişsiniz.. anahtarım bile olsa ben yokken kimse evime giremez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…